LATEST NEWS
 
Με υπογραφή... /ΜΠΙΖΟΓΛΗ ΡΙΤΣΑΔημοσίευση: 25 Μαρτίου 2014 08:24

Κράχτες...

Ψέμα με ουρά. Πολύ ψέμα και πολλές ουρές!

ΜΠΙΖΟΓΛΗ ΡΙΤΣΑ

Ψάχνοντας χωρίς λόγο και από κάποια από θέση ασφαλείας τις μικρές αγγελίες εργασίας δεν πίστευα πως είναι δυνατόν κάποιοι να εκμεταλλεύονται με τόσο «ωραίο περιτύλιγμα» την αγωνία χιλιάδων άλλων.

Οι αγγελίες κράχτες για γέλια και κυρίως για κλάματα έχουν απλωθεί παντού.

Στις εφημερίδες, στο διαδίκτυο, στις κολώνες της ΔΕΗ, δίπλα στα δεκάδες ενοικιάζεται. 

Τρανταχτά παραδείγματα : 

«Ζητούνται άμεσα άτομα για εργασία. Με όρεξη για δουλειά. Για πλήρη ή μερική απασχόληση. Προσφέρουμε άμεσο εισόδημα, δυνατότητα εργασίας και από τον χώρο σας , προοπτική καριέρας.» 

«Θέλετε έξτρα εισόδημα;

Ζητούνται άτομα για πλήρη ή μερική απασχόληση, από 500 ευρώ έως 1500 ευρώ. Ευέλικτο ωράριο.» 

«Ζητούνται άτομα για Ελλάδα και εξωτερικό.» 

Προτείνουν θέσεις με τις καλύτερες προδιαγραφές, τους υψηλότερους μισθούς και ωράριο όπως βολεύει τον εργαζόμενο. Στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. 

Θέλεις οκτάωρο; Δεν θέλεις οκτάωρο; Θέλεις να δουλεύεις από το σπίτι; Δεν θέλεις να δουλεύεις από το σπίτι; Πες το έγινε ! 

Όσοι πήγαν ή τηλεφώνησαν σε αγγελίες σαν τις προηγούμενες έφυγαν τρέχοντας ..! 

Εκτός από τις αγγελίες για μια θέση στον …παράδεισο υπάρχουν και εκείνες που ζητούν βιογραφικό τριών σελίδων, πηχτό και πυκνό, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε μια θέση απαιτήσεων ή ακόμα και του …σερβιτόρου .

Ας υποθέσουμε ότι αυτό αν και είναι υπερβολικό είναι τουλάχιστον «ειλικρινές». Γιατί ζητούν από τον ενδιαφερόμενο φωτογραφία; Δηλαδή έχει ένα βουνό προσόντα αλλά παραπάνω κιλά, ή οποιοδήποτε άλλο στραβό στην εξωτερική του εμφάνιση τι  πρέπει να κάνει;  Γιατί πρέπει όλοι να είναι ζυγισμένοι, γυμνασμένοι και καλοσχηματισμένοι; Σου μένουν τα κορνιζαρισμένα πτυχία και η χαρά… 

Με άλλα λόγια ή θα ζητούν μοντέλα με μυαλό Στήβ Τζόμπς ή θα προσφέρουν καλοσερβιρισμένα ψέματα. 

Ανέλεγκτοι κράχτες σε μια στεγνή αγορά ..! 

Για αυτό όλοι ψάχνουν τον γνωστό του γνωστού. Είναι μια από τις πιο ακλόνητες Ελληνικές παραδόσεις, που δεν την αγγίζει η κρίση…

 

Pοή στη κατηγορία: Με υπογραφή...
Τουρκικά ΜΜΕ: Η Γερμανία βλέπει θετικά την πώληση Eurofighters στην Τουρκία16:23Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του 16:09ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στον πρώην αεροδρόμιο15:42Αφρικανική σκόνη: Πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία15:28Φλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον Γραμμένο15:15“Ψυχοκόρες”: Η ερωτική εξομολόγηση του Παύλου στη Βασιλική (βίντεο)15:02Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...14:51Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο