LATEST NEWS
 
Με υπογραφή... /ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΔημοσίευση: 17 Μαρτίου 2014 07:18

Ψέμα ότι το γάλα λήγει.. Διαδώστε...

Με ιδιαίτερη αγωνία αναμένω το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων με την τρόικα και ελπίζω ο Θεός να δώσει φώτιση σε όλες τις πλευρές και να ξεπεραστεί το αδιέξοδο έτσι ώστε αν έρθει ξαφνικά η ανάπτυξη να μη μας βρει απροετοίμαστους.

ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


Το θρίλερ αυτό μπορεί να το έχουμε ζήσει πολλές φορές κατά το παρελθόν με τον κακό Τόμσεν που τον βάζει το ΔΝΤ που δεν είναι τόσο κακό όσο η Μέρκελ που μας  πίνει το αίμα και μας χρωστά και από τον Πόλεμο και άλλα τέτοια ωραία με τα οποία θα γυρνούσαμε οσκαρική ταινία, είναι όμως η πρώτη φορά που  το αποτέλεσμα αυτών των συγκεκριμένων διαπραγματεύσεων είναι τόσο καθοριστικό για όλους μας. Γιατί μετά από χρόνια διαβουλεύσεων, διαπραγματεύσεων, θρίλερ στη βουλή, κυβερνήσεων που άλλαζαν πρωθυπουργούς και υπουργούς κάθε τόσο και συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ συν πλην του κυρ-Φώτη, ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε τα 2 βασικά. Από τα οποία θα κριθεί αν θα συνεχίσουμε να είμαστε τριτοκοσμική χώρα ή θα μπούμε στο club των σοβαρών και κυριλέ χωρών που πάντως έτρωγαν βελανίδια όταν εμείς χτίζαμε αεροδρόμιο στο Ελληνικό.

Γάλα, και ασπιρίνες. Πόσο κουραστικό είναι πραγματικά να χρειάζεσαι να αγοράζεις φρέσκο γάλα κάθε εβδομάδα. Πόσες εργατοώρες δεν έχουν χαθεί από το πήγαινε έλα στα σουπερμάρκετ και τα μπακάλικα. Τι σημαίνει φρέσκο μπροστά στην αιωνιότητα; Πιστεύω λοιπόν πως τελικά θα βρεθεί λύση ,  δεν θα υπακούσουμε στη φωνή του λαϊκισμού των Ελλήνων κτηνοτρόφων και έτσι κάτι γάλατα που έχουν λήξει, προ συμφωνίας,, εδώ και δεκαπέντε μέρες στο ψυγείο μου θα γίνουν και πάλι φρέσκα. Το άλλο τεράστιο ζήτημα που έχει προκύψει έχει να κάνει με τα σημεία πώλησης της ασπιρίνης. Οι φαρμακοποιοί επιμένουν ότι η ασπιρίνη διατηρεί τα συστατικά της και δεν δημιουργεί παρενέργειες όταν αγοράζεται  μόνο από τα φαρμακεία, όπου προφανώς της μιλούν τρυφερά και της βάζουν να ακούει κλασσική μουσική.

Σε άλλη περίπτωση κυριεύεται από άγχος και μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες. Μου φαίνεται απόλυτα λογικό καθώς αν είχα μια ασπιρίνη δεν θα την εμπιστευόμουν στα χέρια όποιου και όποιου. Ευελπιστώ λοιπόν πως με τις κατάλληλες αποφάσεις η χώρα θα αλλάξει ριζικά το επόμενο διάστημα. Σε αντίθετη περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να χαθεί η ελπίδα . Υπάρχει πάντα το Ποτάμι το οποίο μετά τις εκλογές και με τα σημερινά δημοσκοπικά δεδομένα θα είναι σε θέση να ξεκινήσει ένα διάλογο στον οποίο θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι αγελάδων για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. 

 

 

Pοή στη κατηγορία: Με υπογραφή...
Κορωπί: Συνελήφθησαν ανήλικοι με εκατοντάδες κροτίδες18:00Βρετανία – Δημοτικές εκλογές: Πρώτη ηχηρή νίκη για τους Εργατικούς 17:46Κέιτ Μίντλετον: Γιατροί του “Νοσοκομείου του Πάπα” την χειρούργησαν 17:31Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας17:17Αλεξανδρούπολη: Οδηγός φορτηγού διακινούσε παράνομα μετανάστες - Πώς συνελήφθη 17:03ΟΗΕ: Αύξηση των τιμών των τροφίμων παγκοσμίως τον Απρίλιο16:50Amber Alert για 47χρονο που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη16:36Σάμος - Δολοφονία 75χρονου: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο φερόμενος δράστης 16:23Masters 1000: Ο Αλκαράθ αποσύρθηκε από το τουρνουά της Ρώμης16:09ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Η αρχή της “έκρηξης” και οι πολιτικές αντιδράσεις 15:55Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι του15:42Πάσχα: Πού θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί 15:28ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Οι Χούθι καλούν τους φοιτητές στην Υεμένη15:15Κοκαΐνη περιείχε το...γράμμα που έλαβε από το Ηνωμένο Βασίλειο15:01Βοιωτία: Φωτιά στην Αγία Τριάδα 14:48Η Τουρκία υποστηρίζει τον Ρούτε για επικεφαλής του ΝΑΤΟ14:353 Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου14:21Έξοδος εκδρομέων: Κίνηση και ουρές στα διόδια της Αττικής14:08Δάγκειος πυρετός: “Καμπανάκι” του ΕΟΔΥ για κρούσματα13:54Η Κίνα στέλνει διαστημόπλοιο στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης (εικόνες)13:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο