LATEST NEWS
 
Με υπογραφή... /ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΔημοσίευση: 17 Φεβρουαρίου 2014 13:00

Μήτρογλου για ευρωβουλή ΤΩΡΑ…

Με μεγάλη αγωνία αναμένω να δω τους υποψηφίους που θα κοσμήσουν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων για τις ευρωεκλογές.

ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η σοφή κίνηση της κυβέρνησης για ψηφοδέλτιο με 42 άτομα και σταυρό επιτέλους θα μας δώσει τη δυνατότητα να στείλουμε αυτούς που πραγματικά θα μπορέσουν να αλλάξουν τα πράγματα στην Ευρώπη, που ως γνωστόν έτρωγε όλη βελανίδια όταν εμείς χτίζαμε την Ακρόπολη.

Είμαι πεπεισμένος πως η ελληνική κοινωνία, για μια ακόμα φορά, θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αυτές τις δύσκολες ώρες. Λαμπρό παράδειγμα εξάλλου αποτελούν οι επιλογές των πολιτών για το σημερινό κοινοβούλιο, όπου σε μια περίοδο κρίσης και ουσιαστικής κατάρρευσης της χώρας, στη βουλή υπάρχουν άνθρωποι  με μοναδικό ανάστημα και μοναδικά προσόντα.

Οι ευρωεκλογές μάλιστα  αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία να πάρουμε το αίμα μας πίσω από αυτούς που μας ταλαιπωρούν τόσο καιρό με τα μνημόνια. Και εδώ, θέλω να ελπίζω, ότι θα επικρατήσει νηφαλιότητα και ωριμότητα, δύο στοιχεία για τα οποία είναι εξάλλου γνωστή η ελληνική κοινωνία.

Επειδή από τις υποψηφιότητες για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, για τους δημάρχους δηλαδή και τους περιφερειάρχες, είναι εμφανές πως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκαν στη λογική της αυτοκτονίας, προφανώς και τα κόμματα θα επιλέξουν να διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε ευρωπαϊκό έδαφος. Εκεί δηλαδή θα κριθεί και ο νικητής. Άρα θα πρέπει να βρουν ανθρώπους που θα φέρουν ψήφους στο κόμμα.

Τι καλύτερο λοιπόν από ποδοσφαιριστές, μοντέλες, καλλιτέχνες κλπ, ανθρώπους δηλαδή του πνεύματος που θα πιστοποιήσουν στην Ευρώπη πως είμαστε γνήσιοι απόγονοι του Περικλή;

Φαντάζεστε τον Κώστα Μήτρογλου να αναλύει στον Γιούνκερ τις επιπτώσεις της κρίσης στην Ελλάδα; Ίσα που θα μας στείλουν και νέο πακέτο βοήθειας χωρίς μέτρα. Παράκληση λοιπόν να θυμηθούμε τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος, όταν ο Βασίλης Λεβέντης είχε φτάσει ένα βήμα από την Place Lux, και να στείλουμε το μήνυμα ότι δεν έχουμε ανάγκη κανέναν, καθώς μπουρδέλο τα κάνουμε και μόνοι μας.

Pοή στη κατηγορία: Με υπογραφή...
ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)23:59“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ123:50Κατηγορείται για την δολοφονία της συντρόφου του... που εξαφανίστηκε πριν από 30 χρόνια 23:40Λευκάδα: Αράχνη “μαύρη χήρα” τσίμπησε 35χρονο 23:26Εύβοια - Μεγάλη Παρασκευή: Εντυπωσιακό το “Κάψιμο του Ιούδα” (βίντεο)23:11Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Το μήνυμα του για την Ανάσταση22:57Χανιά: Με κατάνυξη η περιφορά του Επιταφίου στο κέντρο της πόλης (βίντεο)22:43Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)22:28Κόρινθος: Χειροπέδες σε διαρρήκτες με…υπεραστική δράση22:14Ιερώνυμος: Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου21:59Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)21:45Μεγάλη Παρασκευή με τον ύμνο “Αι Γενεαί Πάσαι” από διάφορα σχολεία και χώρες (βίντεο)21:30Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων21:16Νάξος: Η ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (εικόνες)21:02Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ρώμης: Ο Τεντόγλου “πετάει” πάνω από τη Φοντάνα ντι Τρέβι (εικόνες)20:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου20:34Θεσσαλονίκη: Η περιφορά του πρώτου Επιταφίου από τον Άγιο Μηνά (βίντεο)20:21Εκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεων20:07Πάσχα: Αύξηση στις πληρότητες των νησιών (βίντεο)19:53Πάσχα: Η Αθήνα άδειασε και οι εκδρομείς παραμένουν κολλημένοι στην κίνηση (βίντεο)19:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο