LATEST NEWS
 
Με υπογραφή... /ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΔημοσίευση: 03 Φεβρουαρίου 2014 13:25

Τζατζίκι, ασπιρίνη και success story...

Παρακολουθώ εντυπωσιασμένος το τελευταίο διάστημα την έντονη πολιτική διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ υπουργών, επιχειρηματιών, βιομηχάνων, φαρμακοποιών, φαρμακοβιομηχάνων και του Κώστα που έχει το μπακάλικο κοντά στο σπίτι μου για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και κατά συνέπειας της χώρας.

ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στην αρχή μου φαινόταν κάπως παράξενο αλλά πλέον έχω και εγώ πειστεί πως τα μεγάλα ζητήματα που πρέπει να μας απασχολούν είναι δύο: Η ημερομηνία λήξης του γάλακτος και το ντεπόν στα σούπερ μάρκετ.

Επειδή προφανώς τα έχουμε λύσει όλα τα άλλα ζητήματα έχει έρθει ο καιρός να μπουμε και στα βασικά. Χαλασμένο είναι το γάλα που αν ανοίγεις το μπουκάλι πέφτουν τετράγωνα πράσινα πράγματα. Αλλιώς είναι φρεσκότατο. Και θα το πιείτε.

Τώρα δεν εχω ακριβώς καταλάβει ποιοί στηρίζουν τί σε αυτή την υπόθεση, νομίζω οι παραγωγοί θέλουν να το πετάμε τη δεύτερη μέρα και οι βιομήχανοι τον δεύτερο μήνα αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μας πειράζει. Στο άλλο όμως μεγάλο θέμα, του αν o Βασιλόπουλος θα μπορεί να τολμήσει να πουλήσει ασπιρίνη εδώ είμαι ξεκάθαρος. Οχι. Γιατί όλα αυτά τα επικίνδυνα φάρμακα πρέπει να μπορούμε να τα αγοράζουμε από τον φίλο μας τον φαρμακοποιό γιατί μπορεί να μπερδευτεί κανείς και μαζί με μαρούλια να ρίξει στη σαλάτα και τίποτα χάπια. Μην κοιτάτε που στο εξωτερικό δεν το έχουν σκεφτεί, προφανώς για αυτό έχουν και τόσες αυτοκτονίες.

Λυπάμαι όμως πολύ που τα θέματα αυτά θα απασχολήσουν και την προεκλογική περίοδο. Ειμαι σίγουρος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιμείνει στο να αγοράζουμε τα φάρμακα από συγκεκριμένα φαρμακεία με ωράριο που δεν θα εξαντλεί τους υπαλλήλους, 3 ώρες τις μονές μέρες του μήνα μου φαίνεται καλή ιδέα. Από την άλλη η κυβέρνηση ενδέχεται να κλείσει τα σχολεία όλο τον Απρίλιο έτσι ώστε να αγοράζουμε γάλα και φάρμακα κάθε μερα, ακόμα και τις Κυριακές καθώς τα καταστήματα θα παραμένουν ανοιχτά στο πλαίσιο του «Λευκού Μήνα».

Αυτές οι μεταρρυθμίσεις σε συνδιασμό με το λαμπρό πνεύμα επιχειρηματικότητας  του Ελληνα είναι σίγουρο πως θα μας σώσουν Λαμπρό παράδειγμα  το γεγονός ότι η χώρα έχει γεμίσει σουβλατζίδικα με τρέντι ονόματα που θυμίζουν γαλλικά εστιατόρια. Το αναπτυξιακό αυτό μοντέλο θα δώσει νέα δυναμική στην οικονομία καθώς  αν τα 18 εκ. τουρίστες που αναμένουμε το καλοκαίρι τρελαθούν στα πιτόγυρα τότε σίγουρα το πλεόνασμα θα εκτοξευτεί.

Ολα οσα ακούγονται για την ανάγκη καινοτόμων πρωτοβουλιών και νέου μοντέλου ανάπτυξης είναι απλά μπούρδες. Τζατζίκι, φρέσκο γάλα και καμιά ασπιρίνη για τον πονοκέφαλο που θα προκαλεί το success story και είμαστε μια χαρά...

Pοή στη κατηγορία: Με υπογραφή...
ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)23:59“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ123:50Κατηγορείται για την δολοφονία της συντρόφου του... που εξαφανίστηκε πριν από 30 χρόνια 23:40Λευκάδα: Αράχνη “μαύρη χήρα” τσίμπησε 35χρονο 23:26Εύβοια - Μεγάλη Παρασκευή: Εντυπωσιακό το “Κάψιμο του Ιούδα” (βίντεο)23:11Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Το μήνυμα του για την Ανάσταση22:57Χανιά: Με κατάνυξη η περιφορά του Επιταφίου στο κέντρο της πόλης (βίντεο)22:43Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)22:28Κόρινθος: Χειροπέδες σε διαρρήκτες με…υπεραστική δράση22:14Ιερώνυμος: Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου21:59Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)21:45Μεγάλη Παρασκευή με τον ύμνο “Αι Γενεαί Πάσαι” από διάφορα σχολεία και χώρες (βίντεο)21:30Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων21:16Νάξος: Η ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (εικόνες)21:02Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ρώμης: Ο Τεντόγλου “πετάει” πάνω από τη Φοντάνα ντι Τρέβι (εικόνες)20:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου20:34Θεσσαλονίκη: Η περιφορά του πρώτου Επιταφίου από τον Άγιο Μηνά (βίντεο)20:21Εκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεων20:07Πάσχα: Αύξηση στις πληρότητες των νησιών (βίντεο)19:53Πάσχα: Η Αθήνα άδειασε και οι εκδρομείς παραμένουν κολλημένοι στην κίνηση (βίντεο)19:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο