LATEST NEWS
 
Life /ΓενικάΔημοσίευση: 12 Μαρτίου 2017 00:00

“Μοιραία Έλξη”: Νέα καθημερινή σειρά έρχεται στον ΑΝΤ1!

Πάθος, έρωτας, ίντριγκα, μυστήριο και δράμα «μπερδεύονται» σε μια μεγάλη ιστορία αγάπης και εκδίκησης που έρχεται στον ΑΝΤ1 για να μας καθηλώσει.

MΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ - ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 επιστρέφει με μία νέα τηλεοπτική πρόταση για τη σεζόν, από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου και καθημερινά στις 16:30, που υπόσχεται να μας καθηλώσει!

Η σειρά «ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ» που έκανε πρεμιέρα στο τουρκικό STAR TV τον περασμένο Νοέμβριο,  σημειώνει καθημερινά ρεκόρ τηλεθέασης, με φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και τα social media να χτυπούν κόκκινο.

Πρωταγωνιστές της σειράς, δύο super star της Τουρκίας αλλά και ήδη γνωστοί και αγαπητοί στο ελληνικό κοινό, ο Kıvanç Tatlıtuğ (ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ, AΣΗΜΕΝΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ)  και η Tuba Büyüküstün (ASI), ενώνουν τις δυνάμεις τους και η συνέχεια είναι εκρηκτική.

Ο Τζεσούρ (Kıvanç Tatlıtuğ) είναι ένας νεαρός, γοητευτικός και μυστηριώδης άντρας, ο οποίος έρχεται να εγκατασταθεί σε μια μικρή αγροτική πόλη, την Κορλουντάγ, αποκρύπτοντας την πραγματική του ταυτότητα. Εκεί, θα γνωρίσει εντελώς απροσδόκητα μια όμορφη κοπέλα, τη Σουχάν (Tuba Büyüküstün).

MΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ - ΑΝΤ1

Οι δύο νέοι ερωτεύονται παράφορα, όμως ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστικό έρχεται για να δοκιμάσει την αγάπη τους. Ο Τζεσούρ θέλει να πάρει εκδίκηση από τον Ταχσίν Κορλουντάγ (Tamer Levent), έναν πανίσχυρο επιχειρηματία τον  οποίο θεωρεί υπεύθυνο για το θάνατο του πατέρα, του παππού και της γιαγιάς του.

Ο Ταχσίν Κορλουντάγ όμως είναι και πατέρας της όμορφης Σουχάν.

MΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ - ΑΝΤ1

Η Σουχάν (Tuba Büyüküstün) είναι επιτυχημένη και δυναμική επιχειρηματίας, ιδιοκτήτρια μιας εταιρείας αρωμάτων και η αγαπημένη κόρη του πατέρα της. Φαίνεται ήρεμη και χαρούμενη, αλλά δε διστάζει να αντιμετωπίσει τον οποιοδήποτε προκειμένου να ξεπεράσει τα εμπόδια που της παρουσιάζονται. Όταν ο Τζεσούρ μπαίνει στην ζωή της, ο κόσμος της  ανατρέπεται. Η παρουσία αυτού του γοητευτικού άντρα την κάνει συναισθηματικά ευάλωτη και την παρασύρει σε ένα δρόμο  γεμάτο μυστικά από το παρελθόν, με αποτέλεσμα να  κλονίζεται η εμπιστοσύνη της απέναντι σε όλους και σε όλα. Σε τραγική θέση θα βρεθεί και η όμορφη Σουχάν όταν θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτά της και τον πατέρα της.

MΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ - ΑΝΤ1

Ο Ταχσίν Κορλουντάγ (Tamer Levent) είναι ένας πανίσχυρος επιχειρηματίας που κινεί όλα τα νήματα εμφανώς ή αφανώς στην πόλη του Κορλουντάγ και είναι ο πατέρας της Σουχάν και του Κορχάν. Είναι χήρος για πολλά χρόνια και η Ανταλέτ είναι η σύντροφός του. Ο Ταχσίν έχει χτίσει μία αυτοκρατορία και του ανήκει το μεγαλύτερο μέρος της γης στην πόλη την οποία ίδρυσε ο ίδιος και της έδωσε το όνομά του. Ο πλούτος του και η μεγάλη επιρροή που ασκεί κάνει τους κατοίκους να τον φοβούνται και να τον σέβονται. Δεν υπάρχει μέρος ή άνθρωπος στην πόλη που να μην ελέγχει.

MΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ - ΑΝΤ1

Ο Κορχάν (Erkan Avcı) είναι ο γιος του Ταχσίν και μεγάλη απογοήτευση για τον πατέρα του, κάτι το οποίο γνωρίζει ο ίδιος πολύ καλά. Ο Κορχάν είναι ήρεμος και μετριοπαθής σε αντίθεση με το δυναμικό πατέρα του. Είναι παντρεμένος με την Τζαχιντέ με την οποία προσπαθούν να κάνουν παιδί χωρίς επιτυχία.  Όταν η Τζαχιντέ μένει έγκυος, η θέση του στην οικογένεια αλλάζει προς το καλύτερο καθώς ανεβαίνει  στα μάτια του πατέρα του.

MΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ - ΑΝΤ1

Η Τζαχιντέ (Sezin Akbaşoğulları) είναι γυναίκα του Κορχάν και ηθοποιός χωρίς να έχει κάνει όμως καριέρα. Ο γάμος της με τον Κορχάν της έδωσε τη δυνατότητα να ζήσει τη ζωή που πάντα ονειρευόταν. Η Τζαχιντέ είναι υπερβολικά φιλόδοξη, πανούργα και ασκεί μεγάλη επιρροή στον Κορχάν. Είναι αποφασισμένη να κληρονομήσει όλη την περιουσία του Ταχσίν Κορλουντάγ και να μην αφήσει κανέναν να μπει εμπόδιο στα σχέδιά της. Είναι άπληστη και έχει επικίνδυνους φίλους.

MΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ - ΑΝΤ1

Η Μιχριμπάν (Devrim Yakut) είναι μία πανίσχυρη γυναίκα, η οποία ζει στο Κορλουντάγ. Χρόνια πριν ήταν αρραβωνιασμένη με τον Ταχσίν, αλλά την εγκατέλειψε την ημέρα του γάμου της, για να παντρευτεί τη μητέρα της Σουχάν. Παρόλο που η Μιχριμπάν συνεργάζεται ενίοτε με τον Ταχσίν, δεν ξεχνάει ποτέ την προδοσία εις βάρος της.  Πρόκειται για έναν «ψυχρό πόλεμο» μεταξύ των δύο ηρώων. Όταν φτάνει ο Τζεσούρ στην πόλη, η Μιχριμπάν βρίσκει ένα σύμμαχο ενάντια στον Ταχσίν και έρχεται πιο κοντά στην εκδίκηση που ζητά όλα αυτά τα χρόνια.

MΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ - ΑΝΤ1

O Μπουλέντ (Serkan Altunorak), γιος της Μιχριμπάν και ο φίλος της Σουχάν, είναι ένας πολύ φιλόδοξος άντρας. Ελπίζει να παντρευτεί την παιδική του φίλη Σουχάν με στόχο να αποκτήσει μεγαλύτερη επιρροή στο Κορλουντάγ. Όταν ο Τζεσούρ πλησιάζει τη Σουχάν, γίνεται ο μεγαλύτερος εχθρός του και αποφασίζει να συμμαχήσει με την Τζαχιντέ. Αυτή η συμμαχία όμως θα αποβεί καταστροφική για τον Μπουλέντ, ο οποίος αναγκάζεται τότε να ζητήσει τη βοήθεια ενός πολύ επικίνδυνου άντρα.

MΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ - ΑΝΤ1

Η Ανταλέτ (Νihan Büyükağaç) είναι η ιδιοκτήτρια του φαρμακείου της πόλης και η σύντροφος του Ταχσίν. Εκτός από τη Σουχάν, η Ανταλέτ είναι το μόνο πρόσωπο για το οποίο νοιάζεται ο Ταχσίν. Παρόλο που η Ανταλέτ είναι ισχυρή και δυναμική γυναίκα, στο όνομα της αγάπης της για τον Ταχσίν, έχει αποδεχθεί ότι θα έρχεται δεύτερη στη ζωή του. Ένα μεγάλο μυστικό από το παρελθόν συνδέει την Ανταλέτ και τον Ταχσίν και όταν ο Τζεσούρ φθάνει στην πόλη αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να το ανακαλύψει.

MΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ - ΑΝΤ1

Ο Κεμάλ (Firat Altunmeşe) είναι ο ιπποκόμος της οικογένειας και αρραβωνιασμένος με την κόρη του οικονόμου, Σιρίν. Ο Τζεσούρ προσλαμβάνει τον Κεμάλ όταν τον απολύει ο Ταχσίν. Ο Κεμάλ παντρεύεται τη Σιρίν και σταδιακά γίνεται ο έμπιστος άνθρωπος και φίλος του Τζεσούρ.

MΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ - ΑΝΤ1

Η Σιρίν (Irmak Örnek) είναι κόρη του οικονόμου Σαλίχ και της Ρεϊχάν. Είναι αρραβωνιασμένη με τον Κεμάλ και είναι η καλύτερη φίλη και έμπιστη της Σουχάν. Η Σιρίν είναι ο αγγελιοφόρος και ο σύνδεσμος επικοινωνίας μεταξύ του Τζεσούρ και της Σουχάν και στηρίζει τη σχέση τους.

Ο Σαλίχ  (Okday Korunan) είναι ο οικονόμος της οικογένειας Κορλουντάγ και το δεξί χέρι του Ταχσίν. Είναι η «σκιά» της οικογένειας και θα κάνει τα πάντα για να την προστατέψει. Ο Σαλίχ  φροντίζει με κάθε τρόπο να μη μάθει κανείς τα μυστικά του.

Η Μπανού (Gözde Türkpençe) είναι δικηγόρος και η πρώην του Τζεσούρ από το σχολείο. Όταν μεγάλωσαν, οι δρόμοι τους χώρισαν. Γνωρίζει το μυστικό του Τζεσούρ, το οποίο τους φέρνει κοντά, αυτή τη φορά όμως όχι ως εραστές αλλά ως σύμμαχοι στον αγώνα για εκδίκηση. Παρόλα αυτά, με το πέρασμα του χρόνου η Μπανού θα ζηλέψει τη Σουχάν φέρνοντας τον Τζεσούρ αντιμέτωπο με απρόσμενες συνέπειες.

Η Ρεϊχάν (Işil Dayioğlu) είναι η υπηρέτρια της οικογένειας Κορλουντάγ και εργάζεται για την οικογένεια πολλά χρόνια. Είναι η γυναίκα του Σαλίχ και μητέρα της Σιρίν. Η Ρεϊχάν είναι μία γυναίκα με χρυσή καρδιά, αγνοώντας τη σκοτεινή πλευρά του άντρα της.

Η Χούλια (Zeynep Kiziltan) είναι μία εταίρα η οποία αναζητά την πολυτελή ζωή. Είναι μία γυναίκα επικίνδυνη και δε θα διστάσει να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα προκειμένου να εξυπηρετήσει τους σκοπούς της. Γνωρίζει το μυστικό της Τζαχιντέ και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της. Η Χούλια πιστεύει ότι η συμφωνία που θα κάνει με την Τζαχιντέ θα της δώσει τη δυνατότητα να ζήσει τη ζωή που πάντα ονειρευόταν.

Η Νετζά (Cansu Tünedir) δουλεύει στο φαρμακείο της Ανταλέτ. Είναι ένα πρόσχαρο κορίτσι που όμως έχει ένα ελάττωμα.. Δεν μπορεί να κρατήσει μυστικά.

Ο Ριφάτ (Müfit Kayacan) είναι πρώην αστυνομικός ο οποίος γνωρίζει το μυστικό του Τζεσούρ. Τώρα είναι ιδιοκτήτης ενός συνεργείου αυτοκινήτων και ζει έξω από την πόλη του Κορλουντάγ. Παρόλο που δεν εμφανίζεται στην εταιρεία του Τζεσούρ, παραμένει αληθινός φίλος και προστάτης του.

Θα καταφέρει ο Τζεσούρ να πάρει την εκδίκηση που επιθυμεί; Θα μπορέσει η Σουχάν να βρει την αγάπη και την ευτυχία δίπλα στον Τζεσούρ; Ο έρωτας θα αποδειχτεί πιο δυνατός από την πατρική αγάπη και ισχυρότερος από την προδοσία;  

Ένα παλιό μυστικό, ένας μεγάλος αλλά επικίνδυνος έρωτας και παιχνίδια ισχύος βρίσκονται καθημερινά στο προσκήνιο κάνοντας τη σειρά εθιστική! Έρωτας, δίψα για εκδίκηση, ένοχα μυστικά,  ζήλια, επικίνδυνα παιχνίδια, δολοπλοκίες, συγκρούσεις και πολλές ανατροπές κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον, με τις εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο να… τρέχουν!

ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ. Μία μεγάλη ιστορία αγάπης και εκδίκησης έρχεται από Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 16:30 στον ΑΝΤ1, για να γίνει η νέα τηλεοπτική μας συνήθεια!

MΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ - ΑΝΤ1

MΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ - ΑΝΤ1

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε μίνι – μάρκετ με απειλή μαχαιριού08:11Κακοκαιρία “Μπάρμπαρα” - ΟΑΣΑ: Αλλαγές σε δρομολόγια λεωφορείων την Πέμπτη07:57Σεισμός στη Συρία: Διάσωση σκύλου από τα χαλάσματα (βίντεο)07:43Κακοκαιρία - Αυτοκίνητο: Πως απομακρύνω εύκολα τον πάγο από τα τζάμια07:30Κακοκαιρία “Μπάρμπαρα” - Πέμπτη: Το ωράριο για μαγαζιά και Δημόσιο07:16Σύνοδος Κορυφής για Μεταναστευτικό και Οικονομία: Τι θα πει ο Μητσοτάκης07:03Οπαδική βία - Μαρούσι: Ανήλικοι μαχαίρωσαν νεαρό06:49Κακοκαιρία “Μπάρμπαρα” - Σχολεία: Ποια είναι κλειστά την Πέμπτη06:36Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 199 σημεία06:22Κακοκαιρία “Μπάρμπαρα” - Πέμπτη: Χιόνια, ισχυροί βοριάδες και παγωνιά06:09Ηλιακό σύστημα: νέο σύστημα δακτυλίων γύρω από μακρινό νάνο πλανήτη (βίντεο)00:00Αργυρούπολη: Φωτιά σε υπόγειο του ΚΕΠ23:50Σεισμός στην Τουρκία: Η Ελλάδα στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια23:43Κακοκαιρία “Μπάρμπαρα” - Hellenic Train: Ακύρωση δρομολογίων της Πέμπτης23:31Τουρνουά Λιντς: Η Σάκκαρη στα προημιτελικά23:19Βουλή: Υπερψηφίστηκε το “μπλόκο” σε Κασιδιάρη23:07Euroleague - Ολυμπιακός: Παραμένει μόνος στην κορυφή22:55Τορούν: Ο Τεντόγλου “πέταξε” κι έκανε ρεκόρ διοργάνωσης22:42Εύβοια: Ηλικιωμένος εξαφανίστηκε στα χιόνια (εικόνες)22:28Eurocup: Ο Προμηθέας κλείδωσε την πρόκριση στους “16”22:14
00:00:21"ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ": Το τρέιλερ της ταινίας22-03-2019 07:44 
00:21:33 
Η Νάταλι Θάνου στο "The 2Night Show"22-03-2019 06:54
00:07:56 
Ο Γ. Μαυρίδης ζητά τη γνώμη του κοινού για να κατέβει υποψήφιος22-03-2019 10:45
00:42:23 
Ο Σάκης Κεχαγιόγλου στο "The 2Night Show"22-03-2019 06:51
00:17:11 
Ο Δημ. Μακρυνιώτης ετοιμάζει τα πιο νόστιμα αφράτα εκλέρ22-03-2019 12:34
00:24:45 
Ο Μιχ. Ιατρόπουλος στο "The 2Night Show"22-03-2019 06:51
00:17:02 
Μακαρόνια στο φούρνο με μανιτάρια από τον Βασ. Καλλίδη22-03-2019 12:05
00:01:29 
Η Met Opera παρουσιάζει την επική «Βαλκυρία» του Βάγκνερ 21-03-2019 20:47
00:08:07 
Ο Γιώργος Μαργαρίτης στο Πρωινό22-03-2019 11:04
00:10:56 
Νηστίσιμη τούρτα με σοκολάτα και ταχίνι από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη20-03-2019 12:56
00:11:33 
Η Νατάσα Μποφίλιου αποκαλύπτεται στο “Πρωινό”20-03-2019 12:25
00:12:15 
Κάρρυ λαχανικών με μπασμάτι από τον Βασίλη Καλλίδη20-03-2019 11:54
00:08:22 
Η Λάουρα Νάργες, ο Μιχάλης Μουρούτσος και η αιτία του χωρισμού20-03-2019 11:18
00:02:12 
“Άναψε φωτιές” η Κόνυ Μεταξά με την φωτογράφιση της20-03-2019 11:12
00:04:40 
Ο Τόλης Βοσκόπουλος τραγουδάει μαζί με την κόρη του επί σκηνής και...“λιώνει”!19-03-2019 11:38
00:09:57 
Γιώργος Αγγελόπουλος: Είμαι αυτοδίδακτος ακόμα και στα... κορίτσια!19-03-2019 11:44
00:00:31 
Η Μπάρμπαρα Πάλβιν είναι ο νέος Άγγελος της Victoria’s Secret18-03-2019 12:13
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο