Έρρικα Πρεζεράκου: Τα σεξιστικά σχόλια στον αθλητισμό - "Να έχεις κάνει ατομικό ρεκόρ, να πας σε διοικητικά πόστα και να σου λένε..."
Στην κάμερα της εκπομπής "Καλοκαιρινό Ραντεβού" μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου και αναφέρθηκε σ’ ένα περιστατικό σεξισμού που βίωσε στο παρελθόν κατά την περίοδο του πρωταθλητισμού της.
Δείτε επίσης! Έρρικα Πρεζεράκου: "Έχω υπάρξει 25 χρόνια αγοραφοβική στο σπίτι μου"
«Πολλές φορές ένιωθα αυτή τη διαφορά στην αντιμετώπιση αντρών - γυναικών. Θα φέρω ένα παράδειγμα που έχει πολύ ενδιαφέρον: Είναι πολύ ιδιαίτερο να έχεις κάνει ένα ατομικό ρεκόρ, να έχεις πάει σε διοικητικά πόστα και αντί να σου πουν μπράβο, σου λένε "πωπω, τι είναι αυτό που φόρεσες πάλι σήμερα". Γι’ αυτό χρειαζόμαστε όλοι την εκπαίδευση προκειμένου να μπορέσουμε να συνειδητοποιήσουμε τι λέμε και πώς το λέμε», είπε χαρακτηριστικά η Έρρικα Πρεζεράκου.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.