LATEST NEWS
 
F Latest /FashionΔημοσίευση: 30 Απριλίου 2025 19:51

Giorgio Armani: Γιορτάζει 20 χρόνια υψηλής ραπτικής με έκθεση στο Μιλάνο

ARMANI

Aναδρομική έκθεση στο Armani/Silos στο Μιλάνο διοργανώνεται με αφορμή τα 20 χρόνια της σειράς υψηλής ραπτικής του, Giorgio Armani Prive, καθώς και τα 50 χρόνια ενός ήσυχα ριζοσπαστικού οράματος που έχει αναδιαμορφώσει τη σύγχρονη κομψότητα.

Στην έκθεση «Giorgio Armani Prive 2005–2025» που ανοίγει για το κοινό στις 21 Μαΐου και διαρκέσει μέχρι το τέλος του έτους, θα παρουσιαστούν 150 ενδύματα επιμελημένα από τον ίδιο τον Ιταλό μόδιστρο, Τζόρτζιο Αρμάνι. Η έκθεση αποτελεί μια επίκαιρη επαναβεβαίωση της αισθητικής αυθεντίας του Armani σε μια εποχή λάμψης και θορύβου, τονίζεται σε ανακοίνωση του οίκου μόδας.

Για πρώτη φορά, οι δημιουργίες υψηλής ραπτικής που παρουσιάζονται στο Παρίσι, οι οποίες παραδοσιακά αποκαλύπτονται κατά τη διάρκεια των επίσημων σεζόν υψηλής ραπτικής τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο, θα εκτεθούν στο Μιλάνο. Υπάρχει συμβολισμός σε αυτή την επιστροφή: μια επιστροφή στην πατρίδα, ίσως, αλλά και μια διακριτική επανατοποθέτηση της ιταλικής τεχνογνωσίας και της χειροτεχνίας Made in Italy ως επίκεντρο του παγκόσμιου στυλ.

Σε όλη την έκταση των σιλό, οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν την εξέλιξη των συλλογών Armani Prive μέσα από υφάσματα πολυτελείας, χειροποίητα κεντημένα διακοσμητικά και σιλουέτες κατασκευασμένες με αρχιτεκτονική ακρίβεια. Στον Armani, η μορφή δεν υπαγορεύεται ποτέ από την τάση, αλλά από μια πειθαρχημένη επιδίωξη της σαφήνειας.

Κάθε ένδυμα αποτελεί απόδειξη της διαρκούς δέσμευσης του Armani στην καθαρότητα της φόρμας, την εκλεπτυσμένη κομψότητα και την τέχνη της χειροποίητης λεπτομέρειας.

Η έκθεση που θα διαρκέσει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2025 αποτελεί ένα ταξίδι σύγχρονης πολυτέλειας, καινοτομίας και διαχρονικής κομψότητας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σεισμοί στην Εύβοια: Κλειστά σχολεία στο Μαντούδι - Ζημιές σε σπίτια (βίντεο)09:12Γενοκτονία των Ποντίων: Η σφαγή και ο ξεριζωμός του Ποντιακού Ελληνισμού08:58Τουρκία: Ο Οτσαλάν εισηγείται “αλλαγή” μετά την ιστορική απόφαση του PKK 08:44Φωτιά σε όχημα στην Αττική Οδό08:30Σεισμοί στην Εύβοια - Καραστάθης: Δεν μπορούμε εύκολα να πούμε αν ήταν ή όχι ο κύριος σεισμός (βίντεο)08:16Συρία: Νεκροί αστυνομικοί εξαιτίας έκρηξης παγιδευμένου οχήματος08:02ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 23 Μαΐου07:47Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 19 Μαΐου07:33Πύργος Απόλλων: “Βουτιά θανάτου” από τον 24ο όροφο07:19Μπάιντεν - Καρκίνος: Ο Τραμπ εύχεται καλή ανάρρωση07:06Ισραήλ: Ο στρατός αναγγέλλει ευρείας κλίμακας χερσαίες επιχειρήσεις στη Γάζα06:52Σημεία για rapid test δωρεάν τη Δευτέρα06:38Σεισμός στην Εύβοια - Αισθητός και στην Αττική06:24Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα06:11Η καθιστική ζωή παράγοντας κινδύνου για Αλτσχάιμερ 23:59Ο Μπάιντεν διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του προστάτη – έχει κάνει μετάσταση στα οστά23:44Ρίο: Κρίσιμη η κατάσταση του 16χρονου ποδηλάτη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο23:30Πολωνία – προεδρικές εκλογές: Μικρό προβάδισμα για τον Τρασκόφσκι στο exit poll23:16Εκλογές - Ρουμανία: Προηγείται ο Νικούσορ Νταν σύμφωνα με τα exit polls23:00Το πρώτο έντυπο περιοδικό στην ιστορία της αποκτά η Βουλή των Ελλήνων22:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο