LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 27 Απριλίου 2025 10:57

Ο Πέτρος Κωστόπουλος για τον γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού: "Ήταν η καλύτερη πράξη που έκανα στη ζωή μου"

Κωστοπουλος

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για όλα στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο YouTube. Ο ίδιος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περίοδο του γάμου του με την Τζένη Μπαλατσινού, αλλά και στα τρία παιδιά που απέκτησαν.

"Ήμουν παντρεμένος 18 χρόνια. Τώρα οι γάμοι πάνε στα 12 ή στα 10 ή στα 8 ή στα 3 χρόνια… Περίπου στα 40 μου, φαντάστηκα τον εαυτό μου, έκανα μία προβολή να γίνω 50 ή 60 χρονών, να είμαι μόνος και να τρέχω με τα σάλια έξω, δεξιά και αριστερά πίσω από τίποτα πιπίνια και να γκομενίζω. Αυτό τότε με φόβισε πολύ και άλλαξα πορεία και έτσι παντρεύτηκα. Ήταν η καλύτερη πράξη που έκανα στη ζωή μου. Βρήκα μια γυναίκα που ερωτεύτηκα, μου άρεσε και έκανα και τρία παιδιά. Από όλα αυτά που συζητάμε τι είναι το bottom line μου, όλα τα έχω ξεχάσει. Από τα παιδιά μου δεν έχω ξεχάσει τίποτα" εξομολογήθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Λίγο αργότερα πρόσθεσε: "Νομίζω ότι ήμουν καλός πατέρας, γιατί ήμουν ανεκτικός στα πάντα. Η μαμά τους ήταν πολύ σωστή και είχαμε πάρει απόφαση για ένα πράγμα. Είναι εντελώς ελεύθερα τα παιδιά να κάνουν ό,τι θέλουν. Αλλά μέσα στα όρια "από εδώ, μέχρι εδώ". Μέσα εκεί να οργώσουν, αλλά δεν συζητιούνται οι σπουδές, οι βαθμοί, τα ποτά και τα ξενύχτια. Στα 14 θα γυρίζουμε στις 12, στα 15 στη 1. Τώρα αυτά τα όρια στις ηλικίες έχουν κερδίσει δύο ώρες, εμείς μιλάμε για πριν 10 ή 12 χρόνια".

Δείτε όσα ειπώθηκαν: (από το 44.40' και μετά)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ειρηνευτικό σχέδιο - Ουκρανία: Νέες συνομιλίες ΗΠΑ-Ρωσίας στη Φλόριντα08:22Αλλάζει η εικόνα του σταθμού Μετρό Μοναστηράκι08:08Σοβαρό τροχαίο στη Βασιλίσσης Σοφίας: Σύγκρουση φορτηγού με μοτοσικλέτα07:54Jeff Beck: Ο ανήσυχος πρωτοπόρος που επαναπροσδιόρισε την ηλεκτρική κιθάρα07:40Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η 57χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο07:26Erasmus+: Συμφωνία με την ΕΕ για την επιστροφή του Ηνωμένου Βασιλείου στο πρόγραμμα07:12Ο Τραμπ υποσχέθηκε στους Αμερικανούς "οικονομικό μπουμ που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος"06:58Σαουδική Αραβία: Εξερευνήτρια διέσχισε όλη τη χώρα περπατώντας!06:44Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 18 Δεκεμβρίου06:30Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη06:15Αμοργός: Αγρότης έστησε μόνος του το πρώτο μπλόκο στο νησί23:59Δένδιας: Εκπλήρωση της εθνικής μας υποχρέωσης η μετάβαση των Ενόπλων Δυνάμεων στη νέα εποχή23:46Παππάς: Είχα λάθος αντίδραση απέναντι σε δράση – πρόκληση23:32ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι επτά κατηγορούμενοι στην Κρήτη23:18Βόλος: Καθηγητής κλείδωσε μαθητές στην τάξη για να κάνει μάθημα23:03Μητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η Ακρινή Κοζάνης - Μετατρέπεται σε πρότυπο πράσινο οικισμό22:50Τροχαίο δυστύχημα στην Χαλκιδική22:35Ο Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος του ΑΝΤ1 στηρίζει το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης (βίντεο)22:21Αλεξανδρούπολη: Καρδιακή ανακοπή λόγω ασιτίας η αιτία θανάτου του 3χρονου22:07Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Ηρακλή21:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο