LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 11 Φεβρουαρίου 2025 10:46

Όλγα Τρέμη: Ο λόγος που έκανε λίφτινγκ, η προσωπική της ζωή & το διαζύγιο

τρεμη1

Με αφορμή τον νέο της ρόλο στο Attica TV ως σχολιάστρια στην εκπομπή «Χωρίς Μακιγιάζ», η Όλγα Τρέμη μίλησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στο Happy Day για όλους και για όλα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκάλυψε τον λόγο που έκανε λίφτινγκ, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

«Μεγαλώνουμε οι άνθρωποι. Κι όταν μεγαλώνουμε, αιματώνεται καλύτερα ο εγκέφαλος. Είπε η Έλλη Στάη αυτό που είναι προφανές. Δεν αναζητώ τέτοιου τύπου ρόλους όπως παρουσιάστρια σε ένα δελτίο ειδήσεων. Αν είναι να συμβεί κάτι σε αυτή τη ζωή, θα συμβεί αλλιώς θα προσπεράσει. Έρχονται τα πράγματα από μόνα τους. Ποτέ δε μου πέρασε από το μυαλό να παρουσιάσω το δελτίο ειδήσεων του Mega. Ποτέ! Προέκυψε. Ήμουν αφοσιωμένη σε μία σαββατιάτικη εκπομπή με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Μου στοίχισε πολύ το φευγιό του, στην κηδεία του δε μπορούσα να αρθρώσω λέξη.

Δε βλεπόμασταν τόσο πολύ, όσο εκ των υστέρων ήθελα να βρισκόμαστε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Όλγα Τρέμη και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι δεν είχε ποτέ πρόταση να ασχοληθεί με την πολιτική. «Δεν είχα ποτέ πρόταση. Η πολιτική είναι πιο δεσμευτική από τη δημοσιογραφία, γι’ αυτόν τον λόγο δε θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ. Να πάω στο Ευρωκοινοβούλιο να κάνω βόλτες; Είναι λίγο υπερβολικό αυτό που λέω, αλλά το λέω με την έννοια ότι είναι ένας σημαντικός θεσμός αλλά δεν έχει καμία ισχύ. Οι αρμοδιότητες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι πολύ περιορισμένες».

Διαβάστε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος για Όλγα Τρέμη: "Ήταν μαθήτριά μου, έναν χρόνο της έκανα ιδιαίτερα"

Σε άλλο σημείο, η Όλγα Τρέμη αποκάλυψε τον λόγο που έκανε λίφτινγκ, τονίζοντας: «Την αγαπώ την Όλγα! Δεν με αγαπούσα εξ’ αρχής, πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που δεν με αγαπούσα. Ήμουν πολύ αυστηρή, πολύ απαιτητική, σε σημείο σχεδόν παραλογισμού. Με τα χρόνια έμαθα να με αγαπώ. Γυμνάζομαι το κατά δύναμιν, τρώω προσεκτικά, πιο πολύ φροντίζω τον εαυτό μου για τη δουλειά μου, κατά τα άλλα δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να είμαι στην τσίτα. Το λίφτινγκ δεν το έκανα για τη δουλειά, αλλά για εμένα. Έτσι αισθάνθηκα, έτσι έκανα.

Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω και πάλι θα το παραδεχόμουν. Τώρα, αν το έκανα, θα το έκανα αμιγώς για επαγγελματικούς λόγους. Αυτό που έχει σημασία, είναι κάθε φορά αυτό που κάνουμε, τον λόγο για τον οποίο το κάνουμε. Δεν κάνουμε λίφτινγκ για να γίνουμε νεότερες. Μπεμπέκες δεν ξαναγινόμαστε με το λίφτινγκ».

Δείτε όλη την συνέντευξη:


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕΟΔΑΣΑΑΜ: Παραιτήθηκε ο Χρήστος ΠαπαδημητρίουΣήμερα 12:40 | Ειδήσεις

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση των Τεμπών. Την παραίτησή του υπέβαλλε ο Χρήστος Παπαδημητρίου πριν λίγη ώρα

Δασμοί Τραμπ: “Βουτιά” στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια - Καταρρέουν οι δείκτεςΣήμερα 12:00 | Ειδήσεις

Οι αμοιβαίοι δασμοί του Τραμπ, συμπεριλαμβανομένων δασμών 20% σε κάποια προϊόντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τέθηκαν σε ισχύ από σήμερα.

Απεργιακές συγκεντρώσεις: Στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενοι σε Προπύλαια, Θεσσαλονίκη και Βόλο (βίντεο)Σήμερα 11:43 | Ειδήσεις

Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας έχουν κατεβάσει σήμερα ρολά στο πλαίσιο της πανεργατικής πανελλαδικής απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Άλιμος: Ο καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη μαθήτρια μιλάει μέσα από τις φυλακές στο “Πρωινό”Σήμερα 11:00 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο καθηγητής που έχει προφυλακιστεί και κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης μαθήτριας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΕΟΔΑΣΑΑΜ: Παραιτήθηκε ο Χρήστος Παπαδημητρίου12:42Δασμοί Τραμπ: “Βουτιά” στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια - Καταρρέουν οι δείκτες12:30Απεργιακές συγκεντρώσεις: Στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενοι σε Προπύλαια, Θεσσαλονίκη και Βόλο (βίντεο)12:17Απεργία 9 Απριλίου: Τι ισχύει για αεροπλάνα και πλοία 12:03Εύβοια: Φωτιά σε δασική έκταση (βίντεο) 11:49Επίσκεψη Μητσοτάκη στην ΑΑΔΕ 11:35Άλιμος: Ο καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη μαθήτρια μιλάει μέσα από τις φυλακές στο “Πρωινό” 11:21Θεσσαλονίκη: Λήστευαν υπό την απειλή πριονιού – Ανάμεσά τους ένας 14χρονος11:08“Καλάθι του Πάσχα”: Τέθηκε σε ισχύ - Σε πασχαλινούς ρυθμούς η αγορά10:54Τέμπη - Λακαφώσης: Το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, τα e-mail και η “διάσπαση” των συγγενών (video)10:40Πόρισμα ΕΟΔΑΣΑΑΜ - Χατζηδάκης: Πέφτει σε παλινωδίες ο Παπαδημητρίου 10:27"Σπίτι μου 2": Πάνω από 4300 δάνεια, αξίας 520 εκατομμυρίων έχουν ήδη υπαχθεί στο πρόγραμμα 10:13Γιώργος Καραϊβάζ: 4 χρόνια από τη δολοφονία του δημοσιογράφου 09:59Missing Alert για την εξαφάνιση 14χρονου09:46Θεσσαλονίκη: Έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων (εικόνες)09:33Δασμοί - Κίνα: Λάθος στο λάθος η νέα απόφαση Τραμπ, θα τους καταπολεμήσουμε “μέχρι τέλους"09:19Κασσελάκης: Δεν ψάχνουμε για συνεργασίες, θεσμικά είμαστε ανεξάρτητοι (βίντεο)09:05Πρίγκιπας Φίλιππος: Ο γαλαζοαίματος με τις ελληνικές ρίζες08:52Άλιμος: Νύχτα τρόμου για επιχειρηματία και τη σύζυγό του – Ένοπλοι εισέβαλαν στη βίλα τους και τους κράτησαν “ομήρους”08:38Εορτολόγιο - 9 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 08:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο