LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 10 Φεβρουαρίου 2025 13:44

Η Νόρα Κατσέλη για το εγκεφαλικό που πέρασε: "Πήγα στο νοσοκομείο και έμεινα 4 μήνες. Έκανα εγχείρηση στον εγκέφαλο"

Νόρα Κατσέλη

Στην κάμερα της εκπομπής "Buongiorno" και στον Χρήστο Λυσσέα μίλησε η Νόρα Κατσέλη και αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

Όσα είπε η Νόρα Κατσέλη

«Έχω συνέλθει από το εγκεφαλικό που υπέστην. Πήγα στο νοσοκομείο, έμεινα 4 μήνες. Έκανα εγχείρηση στον εγκέφαλο, έλεγαν ότι θα πεθάνω αλλά δεν τους έκανα την χάρη. Πρέπει τα δύσκολα να τα αντιμετωπίζουμε με χαμόγελο και να πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Μου έδωσαν δύναμη ο άνδρας μου που ήταν δίπλα μου, η κόρη μου που είναι μια νέα κοπέλα και παρόλα αυτά στάθηκε γερά δίπλα μου. Πιστεύω γενικά, αλλά δεν μου αρέσουν οι παπάδες. Ανακάλυψα τον εαυτό μου να προσεύχεται στην Παναγιά για να μου δώσει δύναμη και να ζήσω περισσότερα χρόνια να χαρώ το παιδί και τον άντρα μου.

Υπάρχουν άνθρωποί που δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο να δουν αν ζω. Αν ήμουν βουλευτής ακόμα και έπρεπε να με πάρουν τηλέφωνο γιατί είχαν κάποια ανάγκη, θα το έκαναν. Δεν με θέλουν στην τηλεόραση. Το κακό είναι ότι πρέπει να γίνεις γελοία μπροστά στα φώτα. Δεν θα το κάνω ποτέ. Αν με θυμηθούν και με χρειάζονται σε κάτι να με πάρουν αλλιώς δεν πειράζει. Έχουν υπάρξει προτάσεις για τηλεόραση αλλά αρνήθηκα γιατί φοβήθηκα. Είχα μόλις βγει από το νοσοκομείο και φοβόμουν ότι αν δε μπορέσω θα πουν "η καημενούλα".

Παρακολουθώ την "Γη της Ελιάς" και θαυμάζω τον Αντρέα Γεωργίου. Θα ήθελα να παίξω στην "Famagusta" γιατί το έζησα. Είχα ζητήσει από τον Νίκο Φώσκολο να παίξω στην "Λάμψη" γιατί δεν είχα λεφτά να κατέβω για βουλευτής. Πήγαινα στην Βουλή και μου έλεγαν ότι με είδαν στην τηλεόραση. Μου έκανε καλό γιατί δεν είχα «μία.

Δεν έδωσα ποτέ λεφτά για την πολιτική. Με την Λούκα Κατσέλη είμαστε διαφορετικές προσωπικότητες, περάσαμε δρόμους παράλληλους. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό αξίωμα η υποψηφιότητά της για ΠτΔ. Με την Λούκα ως αδερφές κάναμε σαχλαμάρες αλλά ήμασταν σοβαρές όταν βγαίναμε έξω», είπε η Νόρα Κατσέλη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠ. Φάληρο: Οι Αρχές σκανάρουν τη γυναίκα με το καρότσι – Τα αναπάντητα ερωτήματα (βίντεο)Χθες 20:39 | Ειδήσεις

Το Λιμενικό εστιάζει την προσοχή του σε βίντεο από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου τα οποία ενδέχεται να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Στο μικροσκόπιο η γυναίκα με το καρότσι και τα τρία παιδιά

Βουλή: Νέος γύρος αντιπαράθεσης και υψηλοί τόνοι υπό τη σκιά της χθεσινής διαδικασίας ψηφοφορίας για ΠροανακριτικήΧθες 13:44 | Ειδήσεις

Σύσσωμη η αντιπολίτευση κατήγγειλε την διαδικασία της ψηφοφορίας με επιστολική ψήφο ως άκυρη.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου (βίντεο)Χθες 19:49 | Ειδήσεις

Ο αυτοκινητόδρομος θα δοθεί την Παρασκευή το μεσημέρι σε λειτουργία - Είναι ο πρώτος πλήρως αυτοματοποιημένος αυτοκινητόδρομος στη χώρα που θα λειτουργεί αποκλειστικά με ηλεκτρονικά διόδια και μηχανήματα Αυτόματης Πληρωμής.

Συγκινεί ο πατέρας του Δημήτρη στον ΑΝΤ1: Πέτυχε το 8ωρο χειρουργείο - Αγωνία για αποδοχή του μοσχεύματος (βίντεο)Χθες 19:18 | Ειδήσεις

Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί σε Ελλάδα και Τορίνο για τον 15χρονο Δημήτρη που παρολιγο να χάσει τη ζωή του απο βλάβη στο ήπαρ που του προκάλεσε η θερμοπληξία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας23:59ΗΠΑ: Γεννήθηκε το "γηραιότερο μωρό" στον κόσμο - Eίχε καταψυχθεί πριν... 31 χρόνια23:44Ανθούσα: Τροχαίο με δύο μηχανές - Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας23:27Αποσύρονται 1.350 μέλη της Εθνοφρουράς που είχαν αναπτυχθεί στο Λος Άντζελες23:10Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε εγκατάσταση κατασκευής πυραύλων της Χεζμπολάχ22:55Σοκαριστικό ατύχημα σε λούνα παρκ - Τουλάχιστον 23 τραυματίες (βίντεο)22:39Ο K. Μητσοτάκης στο WhatsApp: "Άμεσος τρόπος για να επικοινωνούμε, κάντε εγγραφή"22:22Συναγερμός στην Λευκάδα: Αγνοούνται δύο άτομα που έκαναν SUP - Εξέπεμψαν SOS μέσω του 11222:06Αγία Παρασκευή: Η οικογένεια του Πολωνού καθηγητή ζητά την επιμέλεια των παιδιών του21:49Ποδόσφαιρο - UEFA: Βαρύ πρόστιμο στην Παρί Σεν Ζερμέν για τη συμπεριφορά οπαδών της στον τελικό του Champions League21:33Π. Φάληρο: Οι Αρχές σκανάρουν τη γυναίκα με το καρότσι – Τα αναπάντητα ερωτήματα (βίντεο)21:16Εγκυμοσύνη: Η πιο μαγική περίοδος στην ζωή μιας γυναίκας21:01Επίδομα παιδιού: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα20:44Φρίκη στην Ιταλία: Μητέρα και σύντροφος σκότωσαν, διαμέλισαν και έθαψαν 35χρονο20:30Θηλασμός και καλοκαίρι: Χρήσιμες συμβουλές για θηλάζουσες μητέρες20:13Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου (βίντεο)19:57Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 75χρονος - Παρενοχλούσε σεξουαλικά την 11χρονη γειτόνισσά του19:40Συγκινεί ο πατέρας του Δημήτρη στον ΑΝΤ1: Πέτυχε το 8ωρο χειρουργείο - Αγωνία για αποδοχή του μοσχεύματος (βίντεο)19:25ΟΗΕ: Ο Τραμπ θέλει συμφωνία για εκεχειρία στην Ουκρανία έως τις 8 Αυγούστου19:08Μωβ μέδουσες: Σε έξαρση στις ελληνικές θάλασσες - Ποιες περιοχές είναι στο "κόκκινο"18:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο