LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 06 Φεβρουαρίου 2025 12:09

Γουέντι Γουίλιαμς: Ξέσπασε μετά τους ισχυρισμούς ότι πάσχει από άνοια - "Είναι γελοίο", τονίζει

WENDY WILLIAMS

Η Γουέντι Γουίλιαμς χαρακτήρισε ως «γελοίους» τους ισχυρισμούς ότι πάσχει από άνοια, ενώ παράλληλα απάντησε για αν θα συνεργαζόταν ξανά με το τηλεοπτικό δίκτυο «Lifetime», μετά από μια δύσκολη αγωγή και την επιβολή κηδεμονίας.

Η 60χρονη πρώην τηλεπαρουσιάστρια, της οποίας η μάχη με την αφασία και την μετωποκροταφική άνοια αποκαλύφθηκε τον Μάιο του 2023, ήταν το κεντρικό πρόσωπο ενός ντοκιμαντέρ του δικτύου με τίτλο «Where Is Wendy Williams?», που προβλήθηκε πέρυσι.

Παρά το γεγονός ότι στο ντοκιμαντέρ φαινόταν να πίνει στο κρεβάτι και να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα, η Γουίλιαμς δήλωσε πως θα συνεργαζόταν ξανά με την «A&E», μητρική εταιρεία του «Lifetime», παρά το γεγονός ότι οι κηδεμόνες της, είχαν μηνύσει το δίκτυο μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ.

Μιλώντας στο podcast «The Breakfast Club» την Τετάρτη (5/2), η Γουέντι Γουίλιαμς τόνισε ότι διαφωνεί με τη μήνυση που κατέθεσε η προσωρινή κηδεμόνας της, Σαμπρίνα Μορισέι , εναντίον του «A&E», τον Νοέμβριο.

Μετά τη συνέντευξη, η η προσωρινή κηδεμόνας της εξέφρασε ανησυχία στον δικαστή που επιβλέπει την υπόθεση της 60χρονης προτείνοντας να υποβληθεί η παρουσιάστρια σε νέα ιατρική αξιολόγηση, η οποία θα περιλαμβάνει εκτεταμένες νευρολογικές και ψυχολογικές εξετάσεις από ειδικό, σύμφωνα με το «TMZ».
Επίσης, η Μορισέι μέσω της δικηγόρου της, Roberta Kaplan, αναφέρει: «Η κηδεμόνας δεν έχει καμία πρόθεση να συνεχίσει τη νομική διαδικασία αν η νέα ιατρική εξέταση αποδείξει ότι η Γουέντι έχει πλέον τη διανοητική ικανότητα να διαχειριστεί την υπόθεση κατά του "A&E"».

Η 60χρονη πρώην τηλεπαρουσιάστρια εξήγησε ότι μπορεί να κερδίσει 20 εκατομμύρια δολάρια από την αγωγή, ωστόσο δήλωσε πως απεχθάνεται το ντοκιμαντέρ, αν και θα συνεργαζόταν ξανά με το «Lifetime». «Δεν θέλω αυτά τα χρήματα. Έχω συνεργαστεί πολλές φορές με το "Lifetime", ξέρετε τι εννοώ; Τόσο πολύ που θα ήθελα να δουλέψω ξανά μαζί τους. Είναι καλοί άνθρωποι για εμένα και εγώ είμαι καλή άνθρωπος για αυτούς», δήλωσε.

Η Γουίλιαμς αντέδρασε επίσης στους ισχυρισμούς της κηδεμόνας της ότι είναι «μόνιμα ανίκανη» και υπογράμμισε: «Το είδα μόνο μία φορά (το ντοκιμαντέρ) και δεν θα το ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου. Ήταν αηδιαστικό. Και παρεμπιπτόντως, το παρακολούθησα μαζί με το άτομο που έχει αναλάβει την κηδεμονία μου. Ναι, το είδαμε μαζί. Ήταν η πρώτη φορά που αυτό το άτομο φάνηκε σοκαρισμένο και κρατούσε σημειώσεις. Και εγώ απλά σκεφτόμουν “Θεέ μου, τι συνέβη εδώ;"».

Οι δηλώσεις της κυκλοφόρησαν λίγες εβδομάδες μετά τις αποκαλύψεις της οικογένειάς της, η οποία ισχυρίστηκε ότι η Γουέντι δεν είχε συναντήσει ποτέ την δικηγόρο που εκπροσωπούσε την κηδεμονία της.

Photo: ZUMA PRESS

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠ. Φάληρο: Οι Αρχές σκανάρουν τη γυναίκα με το καρότσι – Τα αναπάντητα ερωτήματα (βίντεο)Χθες 20:39 | Ειδήσεις

Το Λιμενικό εστιάζει την προσοχή του σε βίντεο από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου τα οποία ενδέχεται να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Στο μικροσκόπιο η γυναίκα με το καρότσι και τα τρία παιδιά

Βουλή: Νέος γύρος αντιπαράθεσης και υψηλοί τόνοι υπό τη σκιά της χθεσινής διαδικασίας ψηφοφορίας για ΠροανακριτικήΧθες 13:44 | Ειδήσεις

Σύσσωμη η αντιπολίτευση κατήγγειλε την διαδικασία της ψηφοφορίας με επιστολική ψήφο ως άκυρη.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου (βίντεο)Χθες 19:49 | Ειδήσεις

Ο αυτοκινητόδρομος θα δοθεί την Παρασκευή το μεσημέρι σε λειτουργία - Είναι ο πρώτος πλήρως αυτοματοποιημένος αυτοκινητόδρομος στη χώρα που θα λειτουργεί αποκλειστικά με ηλεκτρονικά διόδια και μηχανήματα Αυτόματης Πληρωμής.

Συγκινεί ο πατέρας του Δημήτρη στον ΑΝΤ1: Πέτυχε το 8ωρο χειρουργείο - Αγωνία για αποδοχή του μοσχεύματος (βίντεο)Χθες 19:18 | Ειδήσεις

Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί σε Ελλάδα και Τορίνο για τον 15χρονο Δημήτρη που παρολιγο να χάσει τη ζωή του απο βλάβη στο ήπαρ που του προκάλεσε η θερμοπληξία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας23:59ΗΠΑ: Γεννήθηκε το "γηραιότερο μωρό" στον κόσμο - Eίχε καταψυχθεί πριν... 31 χρόνια23:44Ανθούσα: Τροχαίο με δύο μηχανές - Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας23:27Αποσύρονται 1.350 μέλη της Εθνοφρουράς που είχαν αναπτυχθεί στο Λος Άντζελες23:10Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε εγκατάσταση κατασκευής πυραύλων της Χεζμπολάχ22:55Σοκαριστικό ατύχημα σε λούνα παρκ - Τουλάχιστον 23 τραυματίες (βίντεο)22:39Ο K. Μητσοτάκης στο WhatsApp: "Άμεσος τρόπος για να επικοινωνούμε, κάντε εγγραφή"22:22Συναγερμός στην Λευκάδα: Αγνοούνται δύο άτομα που έκαναν SUP - Εξέπεμψαν SOS μέσω του 11222:06Αγία Παρασκευή: Η οικογένεια του Πολωνού καθηγητή ζητά την επιμέλεια των παιδιών του21:49Ποδόσφαιρο - UEFA: Βαρύ πρόστιμο στην Παρί Σεν Ζερμέν για τη συμπεριφορά οπαδών της στον τελικό του Champions League21:33Π. Φάληρο: Οι Αρχές σκανάρουν τη γυναίκα με το καρότσι – Τα αναπάντητα ερωτήματα (βίντεο)21:16Εγκυμοσύνη: Η πιο μαγική περίοδος στην ζωή μιας γυναίκας21:01Επίδομα παιδιού: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα20:44Φρίκη στην Ιταλία: Μητέρα και σύντροφος σκότωσαν, διαμέλισαν και έθαψαν 35χρονο20:30Θηλασμός και καλοκαίρι: Χρήσιμες συμβουλές για θηλάζουσες μητέρες20:13Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου (βίντεο)19:57Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 75χρονος - Παρενοχλούσε σεξουαλικά την 11χρονη γειτόνισσά του19:40Συγκινεί ο πατέρας του Δημήτρη στον ΑΝΤ1: Πέτυχε το 8ωρο χειρουργείο - Αγωνία για αποδοχή του μοσχεύματος (βίντεο)19:25ΟΗΕ: Ο Τραμπ θέλει συμφωνία για εκεχειρία στην Ουκρανία έως τις 8 Αυγούστου19:08Μωβ μέδουσες: Σε έξαρση στις ελληνικές θάλασσες - Ποιες περιοχές είναι στο "κόκκινο"18:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο