LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 28 Οκτωβρίου 2024 08:08

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Το απόλυτο spoiler για τον "Γιατρό" - Θα ξαναβρεί ο Ανδρέας τη μνήμη του;

Μαρκουλακης

Για τη σειρά "Ο Γιατρός" αλλά και το πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος του, μίλησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν. Ο ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως ο Ανδρέας Βρεττός θα ξαναβρει σταδιακά τη μνήμη του.

Τι ήταν αυτό που από την πρώτη στιγμή σας ενθουσίασε στον «Γιατρό»;

Είναι ένας πάρα πολύ ωραίος ρόλος αυτός τού Ανδρέα. Είναι βούτυρο στο ψωμί ενός ηθοποιού... Έχει μέσα του κάτι το εφηβικό, χωρίς κανένα φίλτρο. Είναι συναισθηματικός, σχεδόν σαν σκύλος. Αντίθετα από τους περισσότερους, είναι πάρα πολύ συναισθηματικός. Μιλάμε για πάρα πολύ συναίσθημα. Τον αφορά οποιαδήποτε κατάσταση και ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω του. Με την κόρη του, με τους συναδέλφους του, με τον κάθε ένα από τους ασθενείς του. Κι αυτό είναι που τον οδηγεί σε λάθη. Το ότι ήταν καλός γιατρός υπήρχε σαν δεδομένο και πριν και υπάρχει και σαν δεδομένο τώρα. Είναι ένας γιατρός με ταλέντο αλλά αυτό που τον κάνει να είναι ξεχωριστός χαρακτήρας, είναι το πόσο πολύ έχει απελευθερωθεί με έναν τρόπο που μόνο τα παιδιά μπορούν να τον κάνουν ή όταν μπορούμε να διατηρήσουμε μέσα μας κάτι ανήλικο.

Στον πρώτο κύκλο τον είδαμε να προσπαθεί να προσδιορίσει το παρόν σε σχέση με το παρελθόν. Ήταν σαν να παίζετε δυο ρόλους...

Ήταν το πώς θα καταφέρει να υπάρξει ξανά. Αυτό που του συνέβη ήταν μια μεταμφιεσμένη ευλογία, γιατί αυτό που ήταν πριν ήταν κάτι πολύ ψυχρό και απομακρυσμένο από τους ανθρώπους. Αυτό που του συμβαίνει τώρα είναι ότι επιθυμεί και βρίσκει τον τρόπο να δημιουργήσει επαφή με τους γύρω του. Είναι σχεδόν τρομακτικό αν το σκεφτείτε.

Ο χαρακτήρας αυτός αποτελεί και μια αφύπνιση για τον τηλεθεατή σε σχέση με τα όνειρα και ας προσδοκίες που είχαμε ως νεότεροι, αλλά πλέον έχουμε σκληρύνει...

Αναρωτιέμαι σε ποιον βαθμό μπορεί να αντέξει κανείς έναν χαρακτήρα σαν τον Ανδρέα που είναι τόσο συναισθηματικός και θέλει να κάνει τόσο πολλή επαφή. Αυτό είναι βέβαια κάτι μου αρέσει πάρα πολύ σαν στοιχείο. Το πόσο πολύ αναζητά να έρθει κοντά με τους ανθρώπους. Είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί το σενάριο τον αφήνει να κάνει λάθη και να μαθαίνει μέσα από αυτά αλλά παράλληλα να λύνει και τα προβλήματα.

Το γεγονός ότι η προσωπικότητα αυτή βασίζεται σε έναν αληθινό χαρακτήρα που βίωσε το γεγονός της αμνησίας για 12 χρόνια, σας προβλημάτισε για το πώς θα τον προσεγγίσετε;

Αυτό δίνει ακόμη μια παραπάνω εγγύηση σε σχέση με την αληθοφάνεια και τη γείωση του συμβάντος. Το γεγονός όμως ότι υπάρχει ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται σε ένα σημείο της ζωής του που μοιάζει να είναι καλά, αλλά δεν είναι και μετά από μια μεγάλη καταστροφή, βρίσκει τον τρόπο να ξαναγεννηθεί ως ένας άλλος και να προχωρήσει είναι πολύ σημαντικό. Στον πρώτο κύκλο ο Ανδρέας κατάφερε να ξαναγίνει γιατρός, στον δεύτερο κύκλο προσπαθεί να ξαναγίνει διευθυντής γιατί θέλει να κρατήσει την ομάδα του. Ο Ανδρέας πιστεύει βαθιά στη μέθοδό του, να αντιμετωπίζει δηλαδή τον ασθενή συνολικά, ολιστικά, σαν άνθρωπο. Τον ενδιαφέρει συνολικά η ζωή του για να μπορέσει να... επιδιορθώσει το πρόβλημα. Υπάρχει κάτι πάρα πολύ άμεσο και συναισθηματικό στον τρόπο που διαβάζει τον κόσμο.

Θα βρει την μνήμη του κάποια στιγμή;

Θα δείτε πολλά γιατί τα επεισόδια αυτού του κύκλου είναι 32. Από κάποια στιγμή και μετά αρχίζει να ανακτά τη μνήμη του και να φτιάχνει το πάζλ του παρελθόντος.

Έχετε βάλει στοιχεία του χαρακτήρα σας στον ρόλο αυτόν;

Εγώ είμαι πάρα πολύ ανοιχτός ως χαρακτήρας, κάνω πολύ εύκολα επαφή.... Αυτό όμως είναι τρομακτικό για κάποιους ανθρώπους.

Λάθη κάνετε;

Φυσικά κάνω λάθη. Νομίζω ότι έχω κάτι από το εφηβικό και το σχεδόν «ανήλικο» που έχει ο Ανδρέας.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤέμπη - Μητσοτάκης: Η αμφισβήτηση των θεσμών οδηγεί σε “κοινωνική ζούγκλα”Σήμερα 13:04 | Ειδήσεις

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού προς πολλούς αποδέκτες, με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη, για τους κινδύνους που κρύβει η αμφισβήτηση των θεσμών. Έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες την ΚυριακήΣήμερα 12:13 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν τα νεότερα προγνωστικά δεδομένα για τις περιοχές, όπου θα εκδηλωθούν οι δυνατές βροχές και καταιγίδες. Πότε θα μειωθεί η ένταση τους.

Σεισμοί στην Σαντορίνη - Επιτροπή Ειδικών: Οι δονήσεις είναι και τεκτονικές και ηφαιστειογενείςΣήμερα 15:02 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι επιστήμονες για την σεισμική δραστηριότητα στις Κυκλάδες. 

Τροχαίο στην Φυλή: Πως σκοτώθηκε ο 15χρονος - Πως σώθηκε η κοπέλα που ακρωτηριάστηκεΣήμερα 11:48 | Ειδήσεις

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες από την τραγωδία με τον 15χρονο που πέθανε ακαριαία στο πίσω κάθισμα. Πως κρατήθηκε στην ζωή το κορίτσι που έχασε το πόδι του. Μάχη για την ζωή του δίνει άλλος ένας από τους τραυματίες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός: Εύκολη νίκη για τους “ερυθρόλευκους” και επιστροφή στην κορυφή19:12Βόλος: Αυτοκίνητο “κόλλησε” σε …βομβαρδισμένο δρόμο εξαιτίας της Google (βίντεο)18:59Μεταναστευτικό: Δεκάδες άνθρωποι διασώθηκαν στη Γαύδο18:45Κορονοϊός: Σημεία για rapid test δωρεάν την Δευτέρα18:32Ουκρανία: Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι χωρίς θέρμανση μετά από ρωσικό πλήγμα σε θερμοηλεκτρικό σταθμό 18:18Φυλακές υψίστης ασφαλείας: Κρατούμενοι “ξεσηκώθηκαν” για τις τηγανητές πατάτες!18:05Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα ανοίξει τις πύλες της Κόλασης αν δεν απελευθερωθούν όλοι οι όμηροι17:51Τεχνητή νοημοσύνη: Ο Μασκ ανακοίνωσε τα αποκαλυπτήρια του Grok 317:38Πύργος: Η “κεραυνοβόλος μηνιγγίτιδα” και η τραγική κατάληξη της γυναίκας17:23Αχαρνές: Ανήλικοι απειλούσαν και λήστευαν οδηγούς και πεζούς17:10Λεβαδειακός - Άρης: Θρίαμβος των Βοιώτων επί των “κιτρίνων”16:56Κύπελλο μπάσκετ γυναικών: Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο (εικόνες)16:42To Harry Truman στη Σούδα για έκτακτες επισκευές μετά τη σύγκρουση με πλοίο τουρκικών συμφερόντων16:29Παναθηναϊκός – Βόλος: Επεισόδια μεταξύ οπαδών των “πρασίνων”16:15Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:02Καιρός: Βροχές, χιόνια και πτώση θερμοκρασίας την Δευτέρα15:48Οδηγός πιάστηκε μεθυσμένη 2 φορές το ίδιο βράδυ!15:34Αυστρία - Επίθεση με μαχαίρι: “Σύνδεση με το Ισλαμικό Κράτος” βλέπουν οι αρχές 15:21Σεισμοί στην Σαντορίνη - Επιτροπή Ειδικών: Οι δονήσεις είναι και τεκτονικές και ηφαιστειογενείς15:07Formula 1 - 75 χρόνια: Αποκάλυψη όλων των ομάδων ζωντανά και αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+14:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο