LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 13 Οκτωβρίου 2024 11:09

Αχιλλέας - Ανδρέας: Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ χώρισε από τη σύντροφό του μετά από τρία χρόνια σχέσης

Αχιλλεας

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως μπήκαν στη σχέση του Αχιλλέα - Ανδρέα και της Isabella Massenet, μοντέλο, DJ και κόρη της Natalie Massenet, ιδρύτριας της πολυτελούς μάρκας μόδας Net-a-Porter.

Όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα του ένθετου Secret και του δημοσιογράφου Χάρη Παπαβασιλείου, ο 24χρονος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και η 23χρονη δεν είναι πια μαζί μετά από περίπου τρία χρόνια σχέσης.

Στις αρχές του 2023 ο Αχιλλέας - Ανδρέας είχε "επισημοποιήσει" τη σχέση του με την Isabella Massenet μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό με μία φωτογραφία τους, με αφορμή την επέτειο τους. "Δύο χρόνια διασκέδασης και γέλιου", έγραφε στην τρυφερή ανάρτησή του, η οποία συνοδευόταν από μια φωτογραφία που και οι δύο γελούν και φαίνονται ευτυχισμένοι.

Αχιλλεας

Και πριν από αυτή τη δημοσίευση, όμως, ο Αχιλλέας - Ανδρέας μοιραζόταν συχνά φωτογραφίες από εξόδους και ταξίδια με την αγαπημένη του σε όλο τον κόσμο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομα της. Σύμφωνα με το "Tatler", το στενό φιλικό περιβάλλον του Αχιλλέα -Ανδρέα και της Isabella Massenet τους περιέγραφε ως το τέλειο ζευγάρι.

Οι πρώτες φήμες για τα σύννεφα στη σχέση τους ήρθαν όταν ο λογαριασμός των βασιλικών θαυμαστών στο Instagram "royal_without_throne", ανέφερε πως το ζευγάρι χώρισε και ο Αχιλλέας-Ανδρέας θα παρευρισκόταν στο γάμο της Θεοδώρας χωρίς την Izabella, όπως και έγινε.

Ο Αχιλλέας- Ανδρέας και η Isabella Massenet αποφοίτησαν και οι δύο από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Η Isabella Massenet, με την ιδιαίτερη ομορφιά και το απαράμιλλο στυλ, ασχολείται με τη μουσική ως DJ αλλά και με το modelling, ενώ η καταγωγή της είναι από Αμερική και Βρετανία. Μάλιστα, η καλλονή έχει ενεργό συμβόλαιο στην IMG Models, το ίδιο πρακτορείο που εκπροσωπεί τις Gigi και Bella Hadid, Karlie Kloss και Gisele Bundchen.

View this post on Instagram

A post shared by elizabeth's (@elsawon25)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για τα νέα μέτρα μείωσης τιμών από την κυβέρνηση και για τους νέους στόχους για την ελληνική βιομηχανία.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)Χθες 19:27 | Ειδήσεις

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσηςΧθες 18:10 | Ειδήσεις

Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για αύριο.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα μία γυναίκα για τον θάνατο της 84χρονηςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας μία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Ποια είναι γυναίκα, "νούμερο ένα" ύποπτη που βρισκεται στα χέρια των αρχών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Αφαίρεσαν την μήτρα σε δεκάδες γυναίκες από... λάθος διάγνωση23:59Swiss Indoors - Τσιτσιπάς: Νίκη “θρίλερ” και πρόκριση23:46Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πάσχει από καρκίνο του μυελού των οστών23:33ΕΛΑΣ – Δυτική Αττική: Αυξημένες κατά 113% οι συλλήψεις στο 9μηνο του 202423:19Η Χιλή λάνσαρε την πρώτη αντισυλληπτική ένεση για σκύλους23:06Ουκρανία: Αυτοκτόνησε μέσα σε στρατολογικό γραφείο για να μην πάει φαντάρος22:52Ο ρόλος της ιστολογικής εξέτασης στην επιλογή θεραπευτικών χειρισμών στον καρκίνο μαστού22:39Champions League: Η Μίλαν νίκησε την Μπριζ22:25Baywatch: Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν22:25Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά (εικόνες)22:11Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι έπληξε στρατιωτική βάση του Ισραήλ21:58Μητσοτάκης - Κόστα: Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων (εικόνες)21:45Μελόνι – Ερντογάν: Επικοινωνία για τη Μέση Ανατολή και το Προσφυγικό21:31Περιστέρι: Τρίτη ήττα στο BCL21:18Στον ΠΑΟΚ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο21:04ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια, σοβαρότητα και ενότητα20:51Ρευματοκλοπή: Έρχεται ο λογαριασμός… για τους παραβάτες20:37Ευλογιά των προβάτων: Απαγορεύσεις στη μετακίνηση ζώων20:23Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη20:10Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο