LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 09 Οκτωβρίου 2024 08:06

Κώστας Καζάκας: Ο ρόλος του στο "VIΠ - Καλά Γεράματα" και η απόφαση να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα

Καζακας

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (08/10) στο "The 2Night Show" ο Κώστας Καζάκας, που φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 "VΙΠ - Καλά Γεράματα". Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον ξεχωριστό ρόλο του και εξληγησε γιατί αυτή η σειρά είναι μια φιλοσοφημένη κωμωδία.

"Πολύ διαφορετικός ρόλος, και μου αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα. Δεν μου αρέσει να τυποποιηθώ, γιατί όποιος με βλέπει, μου λέει: “Βγάζεις μια καλοσύνη.” Εντάξει, τι να κάνω, να παίζω συνέχεια τον καλό; Θα μπορούσα να γίνω μπακάλης και να είμαι ο καλός μπακάλης της γειτονιάς! Έχω παίξει dealers και βιαστές στην Κύπρο. Η κωμωδία μου αρέσει πάρα πολύ, γιατί είμαι και άνθρωπος της χαράς" είπε αρχικά ο Κώστας Καζάκας.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός εξήγησε για το πώς οι "Συμπέθεροι από τα Τίρανα" αποτέλεσαν το διαβατήριο για να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα, εγκαταλείποντας την Κύπρο μετά από 30 χρόνια.

"Ευχαριστώ για πάντα τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανσίου για τον ρόλο μου στη σειρά “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”. Έλεγα “Θεέ μου, ας είναι το διαβατήριό μου να μείνω πια στην Ελλάδα, γιατί κουράστηκα". Πολλά χρόνια στην Κύπρο, μου έλειψαν φίλοι, εξηντάρισα. Νομίζω πως ήταν το διαβατήριο για να μείνω στην Ελλάδα" τόνισε ο Κώστας Καζάκας.

VΙΠ - Καλά Γεράματα - Ζακ / Ζαχαρίας Κοέν / Τρόφιμος (Κώστας Καζάκας)

Μέγας bon viveur, που έζησε απ’ την αρχή της, την ακμή της Μυκόνου και όλο το ξεσάλωμά του παγκόσμιου jet set. Μία νύχτα απ’ τη ζωή του, ολόκληρη η δική µας. Έχει παρτάρει µε όλους τους ξένους και εγχώριους σταρ, αλλά και με όλους τους αθλητές, που έχουν περάσει από το Νησί των Ανέμων και το μαγαζί του στη Μύκονο. Πανσέξουαλ µε τρομερές ορέξεις σε οτιδήποτε διονυσιακό. Θέλει να απολαμβάνει κάθε λεπτό της ζωής, είναι ψύχραιμος και αντιμετωπίζει τα πάντα με χιούμορ. Έχει 6 παιδιά, με τρεις διαφορετικές γυναίκες, και ζει απ’ τα 50 του με σκληροπυρηνική άρνηση να μεγαλώσει. Κάνει πλαστικές, σολάριουμ, μπότοξ και φροντίζει τον εαυτό του σε κάθε ευκαιρία.

Μία αυστηρώς κατάλληλη κωμωδία, έρχεται σε ένα γηροκομείο... σκέτη τρέλα στον ΑΝΤ1! To Buona Mattina είναι ένας πολυτελής παράδεισος για τους απόμαχους της… καλής ζωής.

Στο παραδεισένιο αυτό μέρος, που δεν θυμίζει σε τίποτα ένα κλασικό γηροκομείο, οι φροντιστές είναι φίλοι µε τους φιλοξενούµενους και η ζωή μαζί τους είναι απολαυστικά διαφορετική! Ελάτε στο VΙΠ και… γεράστε άφοβα!

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠ. Φάληρο: Οι Αρχές σκανάρουν τη γυναίκα με το καρότσι – Τα αναπάντητα ερωτήματα (βίντεο)Χθες 20:39 | Ειδήσεις

Το Λιμενικό εστιάζει την προσοχή του σε βίντεο από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου τα οποία ενδέχεται να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Στο μικροσκόπιο η γυναίκα με το καρότσι και τα τρία παιδιά

Βουλή: Νέος γύρος αντιπαράθεσης και υψηλοί τόνοι υπό τη σκιά της χθεσινής διαδικασίας ψηφοφορίας για ΠροανακριτικήΧθες 13:44 | Ειδήσεις

Σύσσωμη η αντιπολίτευση κατήγγειλε την διαδικασία της ψηφοφορίας με επιστολική ψήφο ως άκυρη.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου (βίντεο)Χθες 19:49 | Ειδήσεις

Ο αυτοκινητόδρομος θα δοθεί την Παρασκευή το μεσημέρι σε λειτουργία - Είναι ο πρώτος πλήρως αυτοματοποιημένος αυτοκινητόδρομος στη χώρα που θα λειτουργεί αποκλειστικά με ηλεκτρονικά διόδια και μηχανήματα Αυτόματης Πληρωμής.

Συγκινεί ο πατέρας του Δημήτρη στον ΑΝΤ1: Πέτυχε το 8ωρο χειρουργείο - Αγωνία για αποδοχή του μοσχεύματος (βίντεο)Χθες 19:18 | Ειδήσεις

Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί σε Ελλάδα και Τορίνο για τον 15χρονο Δημήτρη που παρολιγο να χάσει τη ζωή του απο βλάβη στο ήπαρ που του προκάλεσε η θερμοπληξία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας23:59ΗΠΑ: Γεννήθηκε το "γηραιότερο μωρό" στον κόσμο - Eίχε καταψυχθεί πριν... 31 χρόνια23:44Ανθούσα: Τροχαίο με δύο μηχανές - Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας23:27Αποσύρονται 1.350 μέλη της Εθνοφρουράς που είχαν αναπτυχθεί στο Λος Άντζελες23:10Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε εγκατάσταση κατασκευής πυραύλων της Χεζμπολάχ22:55Σοκαριστικό ατύχημα σε λούνα παρκ - Τουλάχιστον 23 τραυματίες (βίντεο)22:39Ο K. Μητσοτάκης στο WhatsApp: "Άμεσος τρόπος για να επικοινωνούμε, κάντε εγγραφή"22:22Συναγερμός στην Λευκάδα: Αγνοούνται δύο άτομα που έκαναν SUP - Εξέπεμψαν SOS μέσω του 11222:06Αγία Παρασκευή: Η οικογένεια του Πολωνού καθηγητή ζητά την επιμέλεια των παιδιών του21:49Ποδόσφαιρο - UEFA: Βαρύ πρόστιμο στην Παρί Σεν Ζερμέν για τη συμπεριφορά οπαδών της στον τελικό του Champions League21:33Π. Φάληρο: Οι Αρχές σκανάρουν τη γυναίκα με το καρότσι – Τα αναπάντητα ερωτήματα (βίντεο)21:16Εγκυμοσύνη: Η πιο μαγική περίοδος στην ζωή μιας γυναίκας21:01Επίδομα παιδιού: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα20:44Φρίκη στην Ιταλία: Μητέρα και σύντροφος σκότωσαν, διαμέλισαν και έθαψαν 35χρονο20:30Θηλασμός και καλοκαίρι: Χρήσιμες συμβουλές για θηλάζουσες μητέρες20:13Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου (βίντεο)19:57Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 75χρονος - Παρενοχλούσε σεξουαλικά την 11χρονη γειτόνισσά του19:40Συγκινεί ο πατέρας του Δημήτρη στον ΑΝΤ1: Πέτυχε το 8ωρο χειρουργείο - Αγωνία για αποδοχή του μοσχεύματος (βίντεο)19:25ΟΗΕ: Ο Τραμπ θέλει συμφωνία για εκεχειρία στην Ουκρανία έως τις 8 Αυγούστου19:08Μωβ μέδουσες: Σε έξαρση στις ελληνικές θάλασσες - Ποιες περιοχές είναι στο "κόκκινο"18:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο