LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: Χθες 22:51

Ο Κώστας Καραφώτης για την περίοδο του Fame story: "Ασχολήθηκαν με αυτό που έφτιαξαν, ρίξανε 90% του βάρους στην τότε σχέση μου"

Κώστας Καραφώτης

Ο Κώστας Καραφώτης παραχώρησε στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μέσα σε όλα ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην δημοσιότητα που πήρε από το Fame Story και την προβολή που πήρε λόγω του ειδυλλίου του με την Μάρω Λύτρα.

Βγαίνοντας από το Fame Story, πως ένιωσες με τη μεγάλη δημοσιότητα; Θυμάμαι ότι τότε γινόταν χαμός για σένα και οι κοπελίτσες παραληρούσαν ήδη απ’ όταν ήσουν μέσα στο παιχνίδι.

Τότε ήταν λογικό γιατί δεν υπήρχαν τα social media, υπήρχε μόνο η τηλεόραση, ήταν πολύ καλά προστατευμένο όλο αυτό. Εννοώ ότι δεν διασκορπιζόταν η φήμη εύκολα, αν δεν άνοιγες την τηλεόραση, δεν θα με έβλεπες. Γι’ αυτό κι έκανε τότε τέτοια νούμερα τηλεθέασης. Δεν μοιραζόταν ούτε σε Instagram, ούτε σε Facebook, ούτε σε Youtube. Δεν υπήρχαν αυτά.

Αν υπήρχε τότε Instagram, θα είχαμε από ένα εκατομμύριο followers ο καθένας από εμάς που βγαίναμε από το Fame Story. Η δημοσιότητα μου αρέσει και η έκθεση ακόμα πιο πολύ, όταν πρόκειται για τη δουλειά που κάνω. Δηλαδή, να κάνω κάτι όμορφο και να έχω κόσμο που θα ασχοληθεί και θα το προβάλει. Προφανώς όμως δεν μου αρέσει το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής να «βιάζεται». Πιστεύω ότι δεν αφορά κανέναν. Η Ελλάδα δεν ανήκει στην κατηγορία της Αμερικής, του Χόλιγουντ και των πολύ μεγάλων αστεριών, που θα ‘θελες να δεις τι κάνει ο Ρίτσαρντ Γκρι στη ζωή του ή ο Τζάστιν Μπίμπερ. Το κακό με την τηλεόραση είναι ότι, επειδή προσπαθούμε να αντιγράψουμε την Αμερική, πήγαμε να γίνουμε κι εμείς κάτι τέτοιο κι αυτό ποτέ δεν μου άρεσε.

Τότε ασχολήθηκαν πολύ με την προσωπική σου ζωή. Αυτό σε «κούμπωσε», σε ενόχλησε, σε φόβισε; Πως το χειρίστηκες;

Ασχολήθηκαν με αυτό που προώθησαν. Δεν ασχολήθηκαν με κάτι άλλο. Δηλαδή, το φτιάξανε και ασχολήθηκαν με αυτό. Επειδή ξέρουν ότι ο κόσμος ασχολείται με το κομμάτι αυτό, ρίξανε 90% του βάρους στην τότε σχέση μου και άφησαν το 10% για τα υπόλοιπα.

Δείτε επίσης - Κώστας Καραφώτης: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του με την Κάτια Μάνου!

Όταν βγήκες από το Fame Story στον καλλιτεχνικό χώρο, πόσο προσπάθησες να βγάλεις από πάνω σου αυτή την «ετικέτα» του ριάλιτι παιχνιδιού, καθώς όλοι ασχολούνταν τότε με το γνωστό ειδύλλιο σου κι όχι με το αν είσαι καλός τραγουδιστής;

Ειλικρινά, δεν χρειάστηκε να παλέψω καθόλου, δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι πέρα από αυτό που θα έκανα έτσι κι αλλιώς, είτε αυτό το κάνω στη ζωή μου είτε όχι. Αυτό που έκανα ήταν μόνο η δουλειά μου. Κι επειδή ασχολιόμουν μόνο με τη δουλειά μου, ήρθε ο Αντώνης Βαρδής και μου έκανε τον πρώτο μου δίσκο.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙσραήλ: Είμαστε έτοιμοι για την “απάντηση” στο ΙράνΧθες 22:00 | Ειδήσεις

Όλος ο πλανήτης έχει το βλέμμα του στραμμένο στη Μέση Ανατολή και τα πυρηνικά του Ιράν, που δεν αποκλείεται να βρεθούν στο στόχαστρο του Ισραήλ. 

Θεσσαλονίκη: Χειρουργείο για τον ανήλικο που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίαςΧθες 23:28 | Ειδήσεις

Ένα παιδί που έπαιζε με τους φίλους του έπεσε από μεγάλο ύψος. Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του.

Μίμης Πλέσσας: Η αγάπη του για τη μουσική και οι σπουδές στη Χημεία (εικόνες)Χθες 10:57 | Ειδήσεις

"Η μουσική μια χημεία από νότες είναι, που μεταδίδουν συναισθήματα", είχε πει μεταξύ άλλων ο Μίμης Πλέσσας για τις δύο του αγάπες.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΠαρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γαλλία: Υπερβολική η αντίδραση Νετανιάχου07:23Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή07:09Κίνα: Γυναίκα με δύο μήτρες γέννησε δίδυμα... ένα από κάθε μήτρα!23:59Βόλος: Βγήκε από τη φυλακή και μετά από 3 μέρες “μπούκαρε” σε σπίτι23:48Θεσσαλονίκη: Χειρουργείο για τον ανήλικο που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας23:37Πρέβεζα: Χασισοκαλλιέργεια εντοπίστηκε σε δάσος (εικόνες)23:25Νετανιάχου: Ντροπή η δήλωση του Μακρόν για εμπάργκο23:11Μεταναστευτικό – Γαύδος: Δεκάδες άνθρωποι διασώθηκαν22:58Τουρκία: Το ΥΠΑΜ εκθειάζει τη σημαία του ψευδοκράτους22:44Basket League: “Διπλό” του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι22:31Super League: Ο Άρης με Μορόν…έπιασε κορυφή22:17Ισραήλ: Είμαστε έτοιμοι για την “απάντηση” στο Ιράν22:04Metropolitan General: Δωρεά στα 40 σχολεία του Δήμου Κηφισιάς21:50Super League: Ο Παναιτωλικός “έσπασε” το αήττητο της ΑΕΚ21:37Μίμης Πλέσσας: Η αγάπη του για τη μουσική και οι σπουδές στη Χημεία (εικόνες)21:23Μαρούσι – Προμηθέας Πάτρας: Νίκη με ανατροπή για τους Αχαιούς21:09Ρώμη: Επεισόδια σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης (εικόνες)20:56Super League: Νίκη με ανατροπή για τον Βόλο στο Περιστέρι20:42Αττική Οδός - Διόδια: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές και τι ισχύει για το e -pass20:29Αχαΐα: Νεκρός εργάτης από ηλεκτροπληξία20:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο