LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 20 Σεπτεμβρίου 2024 14:47

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: "Εδώ και χρόνια δεν ψηφίζω ΠΑΣΟΚ - Ζω με έναν μισθό 1400 ευρώ"

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Για όλους και για όλα μίλησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day.Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ, ενώ έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

«Δεν πιστεύω ότι αυτό το κόμμα είναι πια ΠΑΣΟΚ και το πιστεύω εδώ και χρόνια. Δε θα επέλεγα κανέναν από τους υποψήφιους για πρόεδρο του κόμματος. Και βέβαια δεν ψηφίζω ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές. Εδώ και χρόνια δεν ψηφίζω ΠΑΣΟΚ. Δε νομίζω ότι θα φτάναμε ποτέ σε περίοδο μνημονίων με τον Ανδρέα. Ήταν γνώστης των οικονομικών και γνώστης των εξωτερικών θεμάτων τόσο καλά, που δε θα φτάναμε ποτέ σε αυτό το σημείο» είπε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και συνέχισε λέγοντας:

«Με τον Νίκο Ανδρουλάκη δεν έχω καμία επαφή. Θα μπορούσα να βγω μαζί του για να ανταλλάξουμε απόψεις, αλλά θα του έλεγα αυτά που πιστεύω και δε θα συμφωνούσαμε. Θεωρώ ότι είναι πολύ λίγος. Η Άννα Διαμαντοπούλου ήταν να μπει στη Ν.Δ, για κάποιο λόγο δεν κράτησε τον λόγο του ο Μητσοτάκης και η ίδια είχε φύγει από το ΠΑΣΟΚ πολλά λόγια πριν, δεν έχει τις ιδέες του ΠΑΣΟΚ.

Ο κύριος Κατρίνης είναι ένας καλός άνθρωπος, από αυτά που μαθαίνω. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά, δεν το έχει το ηγετικό. Ο κύριος Γερουλάνος ήταν ένας άνθρωπος κολλητός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος δεν είναι ΠΑΣΟΚ επίσης και διευθυντής του γραφείου του για χρόνια. Αυτό εμένα με κάνει να νιώθω ανασφαλής. Τη Νάντια Γιαννακοπούλου δεν την ξέρω, αλλά κι αυτή δε μπορεί να σηκώσει το βάρος ενός κόμματος. Εγώ δε θα διεκδικούσα την ηγεσία. Μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου ο πήχης έπεσε πολύ χαμηλά. Ο Κασσελάκης ήρθε ξαφνικά, και αυτοί που τον στήριξαν τότε, είναι αυτοί που τον γκρεμίζουν σήμερα. Δε ξέραμε ποιο είναι το πολιτικό στίγμα που ήθελε να δώσει ο Στέφανος Κασσελάκης» είπε ακόμα.


«Και εγώ θα τα χάριζα τα γυαλιά του Ανδρέα. Είχε ακουστεί ότι σε μια δημοπρασία που έγινε δόθηκαν τα εμβληματικά γυαλιά του, αυτά τα έχω εγώ και δε μου ζητήθηκαν από κανέναν. Έχω κρατήσει τις γραβάτες, τα κοστούμια και κάποια λίγα αντικείμενα, όλα δε μπορείς να τα κρατήσεις» συνέχισε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

«Κατόρθωσα να ξεχρεώσω, κι αυτό ήταν για μένα μεγάλη ανάσα. Ζω με έναν μισθό 1400 ευρώ. Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν πολύ καλό μου φίλο. Τον νιώθω σαν αδελφό μου, δεν έχει υπάρξει ποτέ τίποτα ερωτικό μεταξύ μας. Τον Ανδρέα τον βλέπω συνέχεια στον ύπνο μου…» κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μεξικό: Δύο νεκροί εξαιτίας ισχυρών βροχοπτώσεων09:13"Αέρας" από το Αγρίνιο ο Ατρόμητος08:58Αυξάνεται η πίεση στον Νετανιάχου να καταλήξει σε συμφωνία για την απελευθέρωση των ομήρων08:43Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 24 Αυγούστου08:28Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή08:14Ισπανία: Δώδεκα μετανάστες αγνοούνται στο αρχιπέλαγος των Βαλεαρίδων23:59"Πεντάσφαιρη" Άρσεναλ, με διπλούς Γκιοκέρες, Τίμπερ23:53Ισπανία: Πελάτης έκαψε εστιατόριο επειδή δε του έβαλαν μαγιονέζα23:38Ηράκλειο: 26χρονος έκανε αγορές με κλοπιμαία τραπεζική κάρτα23:23Τουρκία: Φλεγόμενο φορτηγό κινούνταν για 8 χλμ, χωρίς σταματημό23:08Άρης – Βόλος: Οι κεντρικοί αμυντικοί χάρισαν τη νίκη στους Θεσσαλονικείς22:54Ρωσία: Καταρρίφθηκε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος - Διακόπηκε η λειτουργία πολλών αεροδρομίων22:40ΟΣΦΠ – Αστέρας Τρίπολης: Επικράτησαν στις καθυστερήσεις οι ερυθρόλευκοι22:26Θάσος: Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε 71χρονος λουόμενος22:12Τραγωδία στην Κίνα: Κατάρρευση γέφυρας με 12 νεκρούς και 4 αγνοούμενους21:58Ισπανία: Κλείνει παραλία 11 χλμ. λόγω "μπλε δράκων" που απειλούν λουόμενους21:42Τρίκαλα: Πέταξαν νεκρά πρόβατα στην εθνική οδό21:28Σχολικά Είδη: Πιο ακριβά σε σχέση με πέρσι21:00Πίπκο στον ΑΝΤ1: Ο πρόεδρος Τραμπ είναι στο πλευρό της ειρήνης μαζί με τους Ευρωπαίους συμμάχους μας20:46Δυστύχημα Εγνατία: Αρνείται τις κατηγορίες ο οδηγός φορτηγού20:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο