LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 20 Σεπτεμβρίου 2024 14:47

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: "Εδώ και χρόνια δεν ψηφίζω ΠΑΣΟΚ - Ζω με έναν μισθό 1400 ευρώ"

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Για όλους και για όλα μίλησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day.Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ, ενώ έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

«Δεν πιστεύω ότι αυτό το κόμμα είναι πια ΠΑΣΟΚ και το πιστεύω εδώ και χρόνια. Δε θα επέλεγα κανέναν από τους υποψήφιους για πρόεδρο του κόμματος. Και βέβαια δεν ψηφίζω ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές. Εδώ και χρόνια δεν ψηφίζω ΠΑΣΟΚ. Δε νομίζω ότι θα φτάναμε ποτέ σε περίοδο μνημονίων με τον Ανδρέα. Ήταν γνώστης των οικονομικών και γνώστης των εξωτερικών θεμάτων τόσο καλά, που δε θα φτάναμε ποτέ σε αυτό το σημείο» είπε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και συνέχισε λέγοντας:

«Με τον Νίκο Ανδρουλάκη δεν έχω καμία επαφή. Θα μπορούσα να βγω μαζί του για να ανταλλάξουμε απόψεις, αλλά θα του έλεγα αυτά που πιστεύω και δε θα συμφωνούσαμε. Θεωρώ ότι είναι πολύ λίγος. Η Άννα Διαμαντοπούλου ήταν να μπει στη Ν.Δ, για κάποιο λόγο δεν κράτησε τον λόγο του ο Μητσοτάκης και η ίδια είχε φύγει από το ΠΑΣΟΚ πολλά λόγια πριν, δεν έχει τις ιδέες του ΠΑΣΟΚ.

Ο κύριος Κατρίνης είναι ένας καλός άνθρωπος, από αυτά που μαθαίνω. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά, δεν το έχει το ηγετικό. Ο κύριος Γερουλάνος ήταν ένας άνθρωπος κολλητός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος δεν είναι ΠΑΣΟΚ επίσης και διευθυντής του γραφείου του για χρόνια. Αυτό εμένα με κάνει να νιώθω ανασφαλής. Τη Νάντια Γιαννακοπούλου δεν την ξέρω, αλλά κι αυτή δε μπορεί να σηκώσει το βάρος ενός κόμματος. Εγώ δε θα διεκδικούσα την ηγεσία. Μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου ο πήχης έπεσε πολύ χαμηλά. Ο Κασσελάκης ήρθε ξαφνικά, και αυτοί που τον στήριξαν τότε, είναι αυτοί που τον γκρεμίζουν σήμερα. Δε ξέραμε ποιο είναι το πολιτικό στίγμα που ήθελε να δώσει ο Στέφανος Κασσελάκης» είπε ακόμα.


«Και εγώ θα τα χάριζα τα γυαλιά του Ανδρέα. Είχε ακουστεί ότι σε μια δημοπρασία που έγινε δόθηκαν τα εμβληματικά γυαλιά του, αυτά τα έχω εγώ και δε μου ζητήθηκαν από κανέναν. Έχω κρατήσει τις γραβάτες, τα κοστούμια και κάποια λίγα αντικείμενα, όλα δε μπορείς να τα κρατήσεις» συνέχισε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

«Κατόρθωσα να ξεχρεώσω, κι αυτό ήταν για μένα μεγάλη ανάσα. Ζω με έναν μισθό 1400 ευρώ. Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν πολύ καλό μου φίλο. Τον νιώθω σαν αδελφό μου, δεν έχει υπάρξει ποτέ τίποτα ερωτικό μεταξύ μας. Τον Ανδρέα τον βλέπω συνέχεια στον ύπνο μου…» κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαLive Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή ΠροέδρουΣήμερα 08:37 | ΕιδήσειςΜέση Ανατολή: Νέο ισραηλινό χτύπημα στην Βυρητό (εικόνες)Σήμερα 11:16 | Ειδήσεις

Την ίδια ώρα, ο Λιβανέζος πρωθυπουργός Νατζίμπ Μικάτι κάλεσε τον κόσμο «να ασκήσει πίεση στο Ισραήλ» για να δεσμευθεί σε μια κατάπαυση πυρός, μετά από μια νύχτα σφοδρών βομβαρδισμών στα νότια προάστια της Βηρυτού.

Ανασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που αλλάζουν τη ζωή του κάθε πολίτη προς το καλύτεροΣήμερα 10:12 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός στον εβδομαδιαίο απολογισμό του για τις διεθνείς εξελίξεις, την πορεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και τα κυβερνητικά μέτρα για την καθημερινότητα του πολίτη.

Πατησίων - Τροχαίο: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τρόλεϊ (εικόνες)Σήμερα 09:05 | Ειδήσεις

Το ατύχημα συνέβη το πρωί της Κυριακής. Στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Πέθανε ο Σάμι Μπάσο, ο άνδρας που έζησε περισσότερο από κάθε άλλο ασθενή με το σύνδρομο της προγηρίας13:12Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Παύλος Γερουλάνος (εικόνες)12:58Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Στις κάλπες οι πρώην πρόεδροι (εικόνες)12:45Μονεμβασιά: Θανάσιμη παράσυρση πεζού12:31Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος και σε σταθερή κατάσταση ο 14χρονος που έπεσε από τον 4ο12:17Μέση Ανατολή: Νέο ισραηλινό χτύπημα στην Βηρυτό (εικόνες) 12:04Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Τρίκαλα: Ψηφοφόρος εμφανίστηκε… “βαμμένος” πράσινος (εικόνες)11:50Λάρισα: Απανθρακωμένη σορός ανασύρθηκε από καμένο αυτοκίνητο (βίντεο)11:37Κακοκαιρία “Cassandra”: “Κόπηκε” δρόμος στην Αμφιλοχία (εικόνες)11:24ΠΑΣΟΚ – Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης: Σε μόλις δυόμιση χρόνια σπάσαμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού11:10Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε η Άννα Διαμαντοπούλου (εικόνες) 10:57ΠΑΣΟΚ - Εκλογές: Ψήφισε η Νάντια Γιαννακοπούλου (εικόνες)10:44Ανασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που βελτιώνουν τη ζωή του κάθε πολίτη10:31Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Μιχάλης Κατρίνης10:18Ουκρανία: Η Ρωσία εξαπέλυσε αεροπορική επιδρομή με στόχο το Κίεβο και την Οδησσό λέει ο στρατός10:04Live Blog - ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου09:51Πατησίων - Τροχαίο: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τρόλεϊ (εικόνες) 09:38ΠΑΣΟΚ – Δούκας: Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον09:24Έρευνα: Τα μικροπλαστικά έχουν εισχωρήσει και στον ανθρώπινο εγκέφαλο09:10Κρήτη: Εκατοντάδες μετανάστες εντοπίστηκαν κατα την διάρκεια της νύχτας 08:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο