Νίκαια: Η στιγμή που 41χρονος αρπάζει τη τσάντα ανυποψίαστης γυναίκας (βίντεο)
Συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός, ο οποίος κινούμενος με μοτοσυκλέτα, άρπαζε τσάντες πεζών γυναικών σε Νίκαια και Κορυδαλλό. Εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις κλοπών, ενώ σε μία περίπτωση γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και στο δεξί χέρι από την πτώση στο οδόστρωμα.
Ακολουθεί ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας
Συνελήφθη απογευματινές ώρες της 8-10-2025 στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 41χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα και βαριά σωματική βλάβη.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος κινούμενος με μοτοσυκλέτα, απογευματινές ώρες της 8-10-2025 στην περιοχή του Κορυδαλλού, προσέγγισε πεζή γυναίκα και της αφαίρεσε με βίαιο τράβηγμα την τσάντα της, ρίχνοντάς την στο οδόστρωμα.
Άμεσα ενημερώθηκε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν τον 41χρονο στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και τον οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πειραιά.
Εκεί, όπως προέκυψε από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πειραιά με την συνδρομή των Τμημάτων Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νίκαιας – Αγ. Ιωαν. Ρέντη και Κορυδαλλού, ο 41χρονος από τον περασμένο Σεπτέμβριο, διέπραττε ληστείες αρπάζοντας με τη βία τσάντες πεζών γυναικών σε Νίκαια και Κορυδαλλό, κινούμενος με μοτοσυκλέτα.
Προσέγγιζε τα θύματά του, φορώντας κράνος και μπουφάν εταιρίας διανομών, ώστε να μην γίνει αντιληπτός ενώ κατά τις ληστείες επεδείκνυε ιδιαίτερη σφοδρότητα, καθώς τραβούσε με βία τις τσάντες των θυμάτων με αποτέλεσμα την παράσυρση και τον τραυματισμό τους, ενώ σε μία περίπτωση γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και στο δεξί χέρι από την πτώση στο οδόστρωμα.
Από την έρευνα των αστυνομικών εξιχνιάστηκαν επιπλέον -3- περιπτώσεις σε Κορυδαλλό και Νίκαια.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σε Κατάστημα Κράτησης.
Σύνοδος για τη Γάζα: Προσγειώθηκε στην Αίγυπτο ο Ντόναλντ Τραμπ (live)
Εικοσιτετράωρη απεργία την Τρίτη 14 Οκτωβρίου - Τι διεκδικούν
Π. Μαρινάκης: Όλοι βλέπουμε με πολύ μεγάλη συγκίνηση τις σκηνές απελευθέρωσης των ομήρων