LATEST NEWS
 
F Latest /MediaΔημοσίευση: 29 Ιουλίου 2024 10:15

House of the Dragon: Η απάντηση για το φιλί των Rhaenyra & Mysaria που δεν υπήρχε ούτε στo βιβλίo ούτε στο σενάριο

House

H δεύτερη σεζόν του "House of the Dragon" φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και στο έκτο επεισόδιο με τίτλο "Smallfolk" υπήρξε μια σκηνή που δημιούγησε αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η Rhaenyra Targaryen μοιράστηκε τις σκέψεις της με την Mysaria, η οποία προσπαθεί να τη βοηθήσει μοιραζόμενη μια προσωπική ιστορία για το τραυματικό της παρελθόν.

Η Rhaenyra αγκάλιασε τότε τη Mysaria, ωστόσο στη συνέχεια οι δυο τους φιλήθηκαν στο στόμα.

Αυτό ήταν μια έκπληξη για τους αναγνώστες του βιβλίου του George R.R. Martin, Fire & Blood, το οποίο δεν αναφέρει ρομαντικό δεσμό μεταξύ της Rhaenyra και της Mysaria.

Μιλώντας στο TV Insider, η Sonoya Mizuno, που υποδύεται τη Mysaria αποκάλυψε ότι ένας ρομαντικός δεσμός ανάμεσα στις δύο ήταν πάντα μια πιθανότητα, ωστόσο το φιλί που είδαμε δεν υπήρχε στο σενάριο.

"Μετά που πήρα τη δουλειά και μίλησα με τους δημιουργούς της σειράς, είπαν ότι αυτό ήταν μια πιθανότητα. Είπαν ότι το σχέδιο ήταν σίγουρα να αρχίσουν η Mysaria και η Rhaenyra να συνεργάζονται με μια πιθανότητα για ρομαντική σχέση. Έτσι το ήξερα πριν ξεκινήσουμε την 1η σεζόν. Νομίζω ότι τότε πήραμε τα σενάρια για τη 2η σεζόν, και στο τέλος αυτού του επεισοδίου, θυμάμαι ότι έλεγε, ‘Τα μέτωπά τους αγγίζουν. Υπάρχει μόνο ανάσα μεταξύ τους. Και τότε αυτό που θα συμβεί διακόπτεται.’ Αλλά δεν καθοριζόταν τι ακριβώς συνέβαινε, και είχαμε πολλές συζητήσεις για αυτό στην προπαραγωγή και κατά τη διάρκεια της παραγωγής, αλλά τόσο η Emma όσο και εγώ αισθανθήκαμε πολύ έντονα ότι δεν θέλαμε η στιγμή να αιωρείται πως κάτι μπορεί να συμβαίνει μεταξύ τους. Ήταν μια συνεργατική απόφαση να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε.

Πώς συνέβη εκείνη η στιγμή, δεν το σχεδιάσαμε πραγματικά μέχρι εκείνη την ημέρα, και ήταν η Emma που ένιωσε εκείνη τη στιγμή ότι η Rhaenyra ήθελε να κρατήσει τη Mysaria και να την παρηγορήσει. Είχε ανοχτεί τόσο πολύ μαζί της και ήθελε να την παρηγορήσει. Νομίζω ότι η αγκαλιά ήταν τόσο, με έναν τρόπο, αποκαλυπτική και για τις δύο, επειδή δεν νομίζω ότι καμία από τις δύο έχει αγκαλιάσει ή έχει αγκαλιαστεί έτσι.

Εννοώ, πότε βλέπεις ανθρώπους να αγκαλιάζονται στο House of the Dragon; Βλέπεις ανθρώπους να κάνουν σεξ και να χτυπάνε ο ένας τον άλλον στην πλάτη. Υπήρχε κάτι σε εκείνη τη στιγμή που ένιωθε τόσο συναρπαστικό να είναι τόσο οικεία συνδεδεμένες και αισθανόταν τότε πως όλο αυτό πρέπει να κλείσει με ένα φιλί" είπε, μεταξύ άλλων, η Sonoya Mizuno.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για τα νέα μέτρα μείωσης τιμών από την κυβέρνηση και για τους νέους στόχους για την ελληνική βιομηχανία.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)Χθες 19:27 | Ειδήσεις

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσηςΧθες 18:10 | Ειδήσεις

Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για αύριο.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα μία γυναίκα για τον θάνατο της 84χρονηςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας μία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Ποια είναι γυναίκα, "νούμερο ένα" ύποπτη που βρισκεται στα χέρια των αρχών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Αφαίρεσαν την μήτρα σε δεκάδες γυναίκες από... λάθος διάγνωση23:59Swiss Indoors - Τσιτσιπάς: Νίκη “θρίλερ” και πρόκριση23:46Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πάσχει από καρκίνο του μυελού των οστών23:33ΕΛΑΣ – Δυτική Αττική: Αυξημένες κατά 113% οι συλλήψεις στο 9μηνο του 202423:19Η Χιλή λάνσαρε την πρώτη αντισυλληπτική ένεση για σκύλους23:06Ουκρανία: Αυτοκτόνησε μέσα σε στρατολογικό γραφείο για να μην πάει φαντάρος22:52Ο ρόλος της ιστολογικής εξέτασης στην επιλογή θεραπευτικών χειρισμών στον καρκίνο μαστού22:39Champions League: Η Μίλαν νίκησε την Μπριζ22:25Baywatch: Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν22:25Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά (εικόνες)22:11Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι έπληξε στρατιωτική βάση του Ισραήλ21:58Μητσοτάκης - Κόστα: Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων (εικόνες)21:45Μελόνι – Ερντογάν: Επικοινωνία για τη Μέση Ανατολή και το Προσφυγικό21:31Περιστέρι: Τρίτη ήττα στο BCL21:18Στον ΠΑΟΚ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο21:04ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια, σοβαρότητα και ενότητα20:51Ρευματοκλοπή: Έρχεται ο λογαριασμός… για τους παραβάτες20:37Ευλογιά των προβάτων: Απαγορεύσεις στη μετακίνηση ζώων20:23Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη20:10Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο