LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 23 Ιουνίου 2024 14:26

Γιώργος Καραμίχος: "Πέρασα πράγματα που δεν το εύχομαι ούτε στον εχθρό μου, για χρόνια δεν είχα άδεια να δω το παιδί μου"

καραμίχος

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γεια Σου», βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής 23/6 ο Γιώργος Καραμίχος ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την κόρη του, Ρεγγίνα αφού για χρόνια δεν είχε άδεια να την δει.

«Έκανα τη Ρεγγίνα στα 24 μου, είμαι 50 τώρα. Δεν ξέρω πως είναι να μην το έχει. Δεν ξέρω πως είναι το να μην είσαι μπαμπάς. Είναι σαν να διάλεξα μία από τις πιθανότητες. Για κάποιο λόγο δεν σκέφτηκα να διακοπεί η κύηση. Ήξερα ότι και εκείνη δεν μπορούσε να διακόψει την κύηση και πήρα την απόφαση “πάμε κι όπου μας βγάλει”. Χωρίσαμε μετά από λίγους μήνες και άλλαξε η ζωή μας. Πέρασα πράγματα που δεν το εύχομαι ούτε στον εχθρό μου. Δεν είχα άδεια για χρόνια να μην δω το παιδί μου. Υπάρχει και η νομοθεσία στην Ελλάδα που δεν βοηθάει για την συνεπιμέλεια. Μπορεί εύκολα ένας γονιός να χειριστεί το παιδί του.

Ό,τι και αν είναι ο άλλος γονιός – εκτός αν είναι κακοποιητικός – δεν έχεις το δικαίωμα να το στερείς από το παιδί. Το παιδί έχει ανάγκη να δει τους γονείς του. Δεν υπάρχει ο ιδανικός γονέας. Ο γιος μου είναι 10 ετών! Ζει στην Ελλάδα και με εμένα και τη μαμά του. Για αυτό γύρισα και εγώ από την Αμερική για να είμαι με το παιδί. Η μαμά του είναι Μεξικάνα. Ήρθε λόγω κορονοϊού, έγινε το lockdown. Η ίδια μπορούσε να δουλεύει online, ο μικρός πήγε σχολείο εδώ και αρνήθηκε να φύγει. Έγιναν κάποια συμβάντα. Μπήκαν με όπλο στο ιδιωτικό σχολείο της ξαδέρφης του. Κι όταν έμειναν εδώ και πήγε σχολείο μου είπε “νιώθω ήρεμη. Πάει το παιδί σχολείο και δεν φοβάμαι”», αποκάλυψε ο Γιώργος Καραμίχος.

 Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα ο Γιώργος Καραμίχος:


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκλογές ΠΑΣΟΚ: Παράταση στη διαδικασίαΣήμερα 18:31 | Ειδήσεις

Παράταση δόθηκε στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Όλες οι εξελίξεις και τα στιγμιότυπα από τις “πράσινες κάλπες”Σήμερα 13:33 | Ειδήσεις

Όλες οι προσελεύσεις των υποψηφίων και των υψηλών στελεχών κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος. Η διαδικασία, τα ποσοστά προσέλευσης και τα... ευτράπελα.

Κακοκαιρία “Cassandra”: Θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον άτυχο φύλακα (εικόνες)Σήμερα 16:34 | Ειδήσεις

Θλίψη στην εξόδιο ακολουθία του άτυχου 54χρονου που έχασε τη ζωή του στη Λεπενού Αιτωλοακαρνανίας.

Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε τζαμί στον Λίβανο - Κλείνει αεροδρόμια το Ιράν (βίντεο)Σήμερα 18:35 | Ειδήσεις

Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει το κτήριο να "κατεδαφίζεται" από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς. Στα σύνορα Ισραήλ - Λιβάνου ο Νετανιάχου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καλλιθέα - Αστέρας Τρίπολης: Μεγάλη νίκη για τους Αρκάδες19:18Basket League: Ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα την Καρδίτσα19:06Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε τζαμί στον Λίβανο - Κλείνει αεροδρόμια το Ιράν (βίντεο)18:52Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Παράταση στη διαδικασία18:39Άνδρος: Ψάρευε με δυναμίτη και τραυματίστηκε - Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο ΚΑΤ18:25Πανσερραϊκός - ΟΦΗ: Μεγάλο “διπλό” των Κρητών στις Σέρρες18:11Ερντογάν: Είμαστε το μόνο κράτος που πλήττει οικονομικά το Ισραήλ17:58Όρμπαν - Μεταναστευτικό: Αν συνεχίσουν να έρχονται παράτυποι μετανάστες θα τους πάμε… στις Βρυξέλλες17:44Κακοκαιρία “Cassandra”: Θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον άτυχο φύλακα (εικόνες)17:30Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Η συμμετοχή μέχρι τις 17:00 - Πόσες χιλιάδες είναι τα νέα μέλη και οι φίλοι17:16Ναρκωτικά: Είχαν τα χρήματα από τα...κέρδη τους σε χρηματοκιβώτιο (βίντεο)17:03Κασσελάκης: Δεν είχα και δεν έχω κανέναν άλλο εκτός από εσάς (εικόνες)16:50Ισραήλ: Αιματηρή επίθεση από ένοπλο (βίντεο)16:36ΠΑΣΟΚ - Πάτρα: Ανήλικος εμφανίστηκε στην προεκλογική συγκέντρωση με “πλήρη εξάρτηση”16:23ΣΥΡΙΖΑ - Φάμελλος: Πρέπει να ξαναχτίσουμε το σπίτι μας γιατί έχει απαξιωθεί16:09ΠΑΣΟΚ - Εκλογές: Παράταση ψηφοφορίας ζητά ο Δούκας15:55Λάδι άγνωστης προέλευσης πωλούσε άνδρας σε Κιλκίς και Σέρρες15:41Λίβανος: Νεκρός διοικητής της Χεζμπολάχ15:28Αίγινα: Οδηγός παρέσυρε πεζή και… έπεσαν και οι δυο στην θάλασσα15:14Κακοκαιρία “Cassandra” - Αιτωλοακαρνανία: Ζημιές και λάσπη στο Ρίβιο (εικόνες) 15:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο