Συνταγή για Σεβίτσε από τη Γωγώ Δελογιάννη
Η Γωγώ Δελογιάννη έφτιαξε σεβίτσε στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον" με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.
Σεβίτσε - Υλικά
- 500 γρ. ροφό ή λαβράκι φρέσκο (όχι ιχθυοκαλλιέργειας)
- χυμό και ξύσμα από 1 λάιμ χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
- 70 ml ελαιόλαδο
- 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι ξερό πολύ ψιλοκομμένο
- 1/2 κόκκινη πιπεριά πολύ ψιλοκομμένη (καυτερή αν σας αρέσει)
- 1 ώριμο αβοκάντο σε μικρά καρέ
- φρέσκο κρεμμυδάκι και θυμάρι
- 2 κ.σ. σχοινόπρασο αλάτι, πιπέρι
- ζυμωτό ψωμάκι σε λεπτές φέτες για το σερβίρισμα
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τη Γωγώ Δελογιάννη να μας δείχνει τη συνταγή για το σεβίτσε: