LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 25 Μαΐου 2024 18:39

Αντώνης Νικοπολίδης: "Είχαμε εντάσεις στον γάμο μας με τη Βάσω και βασικός υπεύθυνος ήμουν εγώ"

Αντώνης Νικοπολίδης - Βάσω Στασινού

Καλεσμένος στην εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα" βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Μαΐου ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά στην επαγγελματική του πορεία.

Όσα είπε ο Αντώνης Νικοπολίδης

«Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν εγγυάται τη νίκη. Όταν πήγαινες να παίξεις στην Τιφλίδα με 60.000 κόσμο και μία καλή ομάδα, που ήταν η Γεωργία, ήταν πολύ δύσκολο. Στον αθλητισμό πάντα υπάρχει η επόμενη ημέρα, γιατί πρέπει να ξανακερδίσεις», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Νικοπολίδης.

«Είναι στενάχωρο που η Εθνική μας δεν θα είναι στο φετινό Euro. Το 2004 έβλεπες κόσμο να βγαίνει στον δρόμο να πανηγυρίζει με τις ελληνικές σημαίες. Το να κάνεις υπερήφανο τον λαό σου είναι το πιο σημαντικό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Η στήριξη της οικογένειας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ιδιαίτερα η γυναίκα. Εγώ είχα την τύχη να παντρευτώ αρκετά μικρός θα έλεγα. Δεν ξέρω αν το 27-28 φαντάζει μικρός τώρα. Τότε ήταν εντάξει. Το να βρεις τον άνθρωπό σου, να μπορείς να επικοινωνείς μαζί του, να αισθάνεσαι ασφαλής και χαρούμενος, να μπορείς να μιλήσεις και να μπορεί να σε καταλάβει ο άλλος. Η γυναίκα μου ήταν και αθλήτρια. Είναι πολύ σημαντικό στο να μπορέσω εγώ να λειτουργήσω και να μου δημιουργήσει αυτό το περιβάλλον για να αισθάνομαι ασφαλής να φύγω από σπίτι.

Εκείνη την εποχή σχεδόν έλειπα πάντα, πιο πολύ ήμουν σε ξενοδοχεία παρά στο σπίτι μου. Δεν ζηλεύαμε ο ένας τον άλλον. Δεν της δημιούργησα καταστάσεις για να με ζηλέψει και να νιώσει ανασφάλεια απέναντι μου. Η Βάσω είναι μια πολύ ωραία γυναίκα και ο ένας στον άλλον δεν δημιούργησε καμία ανασφάλεια μέχρι τώρα. Η σχέση μας πέρασε σίγουρα κάποιες δοκιμασίες - δεν είναι όλα ιδανικά - αλλά το βαθύτερο είναι η αγάπη, η εκτίμηση και ο σεβασμός πέραν όλων των άλλων που έχουμε ο ένας για τον άλλον.

Όταν κρέμασα τα παπούτσια μου το 2011 είχαμε εντάσεις στον γάμο μας και ο βασικός υπεύθυνος ήμουν εγώ χωρίς να το θέλω. Όταν επιστρέφεις από μια διαδικασία που έχει να κάνει με αγώνες, προπονήσεις και ξαφνικά έρχεσαι σπίτι σου αισθάνεσαι σαν εγκλωβισμένος μέσα σε αυτό. Έρχονται οι αντιδράσεις, τα νεύρα εγώ μπορεί να πέρασα και ένα είδους κατάθλιψη. Μέχρι να βρεις τον επόμενο σου στόχο. Πέρασε ένα διάστημα με αρκετές εντάσεις με κύριο υπεύθυνο εμένα, αλλά βρήκα τι θέλω να κάνω την επόμενη ημέρα και όλα ήρθαν ομαλά», κατέληξε ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.




Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠ. Φάληρο: Οι Αρχές σκανάρουν τη γυναίκα με το καρότσι – Τα αναπάντητα ερωτήματα (βίντεο)Χθες 20:39 | Ειδήσεις

Το Λιμενικό εστιάζει την προσοχή του σε βίντεο από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου τα οποία ενδέχεται να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Στο μικροσκόπιο η γυναίκα με το καρότσι και τα τρία παιδιά

Βουλή: Νέος γύρος αντιπαράθεσης και υψηλοί τόνοι υπό τη σκιά της χθεσινής διαδικασίας ψηφοφορίας για ΠροανακριτικήΧθες 13:44 | Ειδήσεις

Σύσσωμη η αντιπολίτευση κατήγγειλε την διαδικασία της ψηφοφορίας με επιστολική ψήφο ως άκυρη.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου (βίντεο)Χθες 19:49 | Ειδήσεις

Ο αυτοκινητόδρομος θα δοθεί την Παρασκευή το μεσημέρι σε λειτουργία - Είναι ο πρώτος πλήρως αυτοματοποιημένος αυτοκινητόδρομος στη χώρα που θα λειτουργεί αποκλειστικά με ηλεκτρονικά διόδια και μηχανήματα Αυτόματης Πληρωμής.

Συγκινεί ο πατέρας του Δημήτρη στον ΑΝΤ1: Πέτυχε το 8ωρο χειρουργείο - Αγωνία για αποδοχή του μοσχεύματος (βίντεο)Χθες 19:18 | Ειδήσεις

Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί σε Ελλάδα και Τορίνο για τον 15χρονο Δημήτρη που παρολιγο να χάσει τη ζωή του απο βλάβη στο ήπαρ που του προκάλεσε η θερμοπληξία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας23:59ΗΠΑ: Γεννήθηκε το "γηραιότερο μωρό" στον κόσμο - Eίχε καταψυχθεί πριν... 31 χρόνια23:44Ανθούσα: Τροχαίο με δύο μηχανές - Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας23:27Αποσύρονται 1.350 μέλη της Εθνοφρουράς που είχαν αναπτυχθεί στο Λος Άντζελες23:10Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε εγκατάσταση κατασκευής πυραύλων της Χεζμπολάχ22:55Σοκαριστικό ατύχημα σε λούνα παρκ - Τουλάχιστον 23 τραυματίες (βίντεο)22:39Ο K. Μητσοτάκης στο WhatsApp: "Άμεσος τρόπος για να επικοινωνούμε, κάντε εγγραφή"22:22Συναγερμός στην Λευκάδα: Αγνοούνται δύο άτομα που έκαναν SUP - Εξέπεμψαν SOS μέσω του 11222:06Αγία Παρασκευή: Η οικογένεια του Πολωνού καθηγητή ζητά την επιμέλεια των παιδιών του21:49Ποδόσφαιρο - UEFA: Βαρύ πρόστιμο στην Παρί Σεν Ζερμέν για τη συμπεριφορά οπαδών της στον τελικό του Champions League21:33Π. Φάληρο: Οι Αρχές σκανάρουν τη γυναίκα με το καρότσι – Τα αναπάντητα ερωτήματα (βίντεο)21:16Εγκυμοσύνη: Η πιο μαγική περίοδος στην ζωή μιας γυναίκας21:01Επίδομα παιδιού: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα20:44Φρίκη στην Ιταλία: Μητέρα και σύντροφος σκότωσαν, διαμέλισαν και έθαψαν 35χρονο20:30Θηλασμός και καλοκαίρι: Χρήσιμες συμβουλές για θηλάζουσες μητέρες20:13Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου (βίντεο)19:57Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 75χρονος - Παρενοχλούσε σεξουαλικά την 11χρονη γειτόνισσά του19:40Συγκινεί ο πατέρας του Δημήτρη στον ΑΝΤ1: Πέτυχε το 8ωρο χειρουργείο - Αγωνία για αποδοχή του μοσχεύματος (βίντεο)19:25ΟΗΕ: Ο Τραμπ θέλει συμφωνία για εκεχειρία στην Ουκρανία έως τις 8 Αυγούστου19:08Μωβ μέδουσες: Σε έξαρση στις ελληνικές θάλασσες - Ποιες περιοχές είναι στο "κόκκινο"18:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο