LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 17 Μαΐου 2024 20:50

Ιωάννα Μαλέσκου: "Η κόρη μου με άλλαξε ως άνθρωπο, τίποτα δεν με απασχολεί τίποτα πια"

μαλέσκου

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 17/5 η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μέσα σε όλα η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την αμφισβήτηση που έχει βιώσει στον χώρο της τηλεόρασης τονίζοντας πως ο ερχομός της κόρης της την άλλαξε πολύ!

«Εγώ ακόμα και τώρα που μιλάμε κρίνομαι και αμφισβητούμαι από πολύ κόσμο και στον χώρο της τηλεόρασης. Δεν είναι μακρινό. Δεν με φανταζόμουν ποτέ στην τηλεόραση, άρα δεν ξεκίνησα από πολύ νωρίς να ανοίγει μια πόρτα για να δεχτώ αμφισβήτηση. Όμως, δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος που δεν αμφισβητήθηκε, ακόμα και τώρα και με το πρότζεκτ αυτό που αν μη τι άλλο είναι όχι μόνο αξιοπρεπές, βγάζει πράγματα για να δώσει. Ακούμε πολλά», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν μπορώ να ξέρω, φαντάζομαι ότι όλοι μας έχουμε στοιχεία που στα μάτια κάποιον δεν είναι τέλεια, αλλά αυτό από μόνο του δεν με απασχολεί. Γι αυτό κάνω την προσπάθειά μου. Καμιά φορά νομίζω ότι όταν έχεις μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό σου, κάποιους ανθρώπους τους ενοχλεί. Και πάλι αυτό δεν με αφορά», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Πλέον αυτά που θα άκουγα ή αυτό που συνέβαινε, γιατί ήταν κάτι συνεχές να έχω κάμερες να με ρωτάνε, να με κρίνουν, να μιλάνε για την εκπομπή που έκανα όχι με κολακευτηκά λόγια, αυτό τώρα εμένα δεν με πειράζει, αλλά όταν κάτι είναι πρωτόγνωρο και μπαίνεις σε μια συνθήκη τέτοια, ήμουν ανέτοιμη να το διαχειριστώ συναισθηματικά μέσα μου. Δεν ήταν όλα καλά μέσα μου. Πρακτικά όμως ήταν κι ένα μάθημα. Ή θα πας σπίτι σου ή θα εξελιχθείς. Αυτό με δυνάμωσε. Η κόρη μου με άλλαξε ως άνθρωπο. Τίποτα πια δεν με απασχολεί. Χαίρομαι γιατί δυναμώνω. Θέλω να έχει μια μαμά που να είναι πρότυπο για την κόρη της», εξήγησε στη συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα ήθελα να αλλάξω εγώ. Να είμαι πιο δυνατή. Ήμουν ένα σφουγγάρι πάντα, συναισθηματικά απορροφούσα πράγματα που αφορούσαν τους ανθρώπους γύρω μου και στη ζωή μου είμαι έτσι. Εξακολουθώ να το έχω, απλά δεν είμαι όπως ήμουν πριν. Κάτι που είναι πρόβλημά σου, θα δω πώς θα το ζυγίσω, αλλά δεν θα γίνει δικό μου πρόβλημα», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου στην Ελένη Τσολάκη:

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑγρότες: Σταθερά στα μπλόκα οι παραγωγοί της Βόρειας Ελλάδας – Πού κλείνουν δρόμουςΣήμερα 10:24 | Ειδήσεις

Ποια είναι η εικόνα σε Ημαθία, Πέλλα, Πιερία και Δυτική Μακεδονία;

Ευρωπαϊκό Συμβούλιο - Φον ντερ Λάιεν: Οι ευρωπαίοι ηγέτες δεν θα φύγουν χωρίς απόφαση για τη χρηματοδότηση της ΟυκρανίαςΣήμερα 11:41 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κερδίζει έδαφος το λεγόμενο «Δάνειο Επανορθώσεων» προς την Ουκρανία, με αξιοποίηση των δεσμευμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων.

Κυρανάκης: Στην Αθήνα δεν χωράμε άλλοι - Στο τραπέζι η απαγόρευση των φορτηγών από τις 7 έως τις 10 το πρωί (βίντεο)Σήμερα 10:26 | Ειδήσεις

Στόχος, όπως ανέφερε ο Υπουργός είναι η βελτίωση των ΜΜΜ και το 2026 ο κόσμος θα δει τη διαφορά, ενώ αυτό που εξετάζεται από την κυβέρνηση τώρα είναι το θέμα της κίνησης στους δρόμους.

Φοινικούντα: Παραδόθηκε 30χρονος που αναζητούνταν για το διπλό φονικόΣήμερα 09:17 | Ειδήσεις

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί και προφυλακισθεί άλλα τέσσερα άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στη Λοριάν όπου θα υψωθεί η ελληνική σημαία στη φρεγάτα "Κίμων"12:20Ευρωπαϊκό Συμβούλιο - Φον ντερ Λάιεν: Οι ευρωπαίοι ηγέτες δεν θα φύγουν χωρίς απόφαση για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας12:06Πιερρακάκης για ΕΛΤΑ: Στο σχέδιο δεν προβλέπεται κλείσιμο, αλλά μετασχηματισμός καταστημάτων11:52Παπασταύρου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η διαχρονική παθογένεια στις αγροτικές επιδοτήσεις είναι κάτι που μας απασχολεί όλους11:38Θεσσαλονίκη: Εντοπίσθηκε και συνελήφθη δραπέτης των αγροτικών φυλακών11:24Κυρανάκης: Στην Αθήνα δεν χωράμε άλλοι - Στο τραπέζι η απαγόρευση των φορτηγών από τις 7 έως τις 10 το πρωί (βίντεο)11:10Αγρότες: Σταθερά στα μπλόκα οι παραγωγοί της Βόρειας Ελλάδας – Πού κλείνουν δρόμους10:56Ρόδος: Ανήλικος μαθητής τραυματίστηκε σε συμπλοκή μετά από κατανάλωση αλκοόλ10:42Βόλος: Κινητήρας αυτοκινήτου πήρε φωτιά από βεγγαλικό10:28Βέλγιο: Τα τρακτέρ βγήκαν στους δρόμους των Βρυξελλών ενόψει της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης10:14NBA: Σιάτλ και Λας Βέγκας αποτελούν "μνηστήρες" για να αποκτήσουν ομάδες - Οριστική απόφαση το 2026 10:00Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι πολύωροι αποκλεισμοί στα τελωνεία - Σήμερα αποφασίζεται η πορεία των κινητοποιήσεων09:46Ουκρανία: Τραυματισμοί και μπλακάουτ προκλήθηκαν από ρωσική επίθεση drone09:32Φοινικούντα: Παραδόθηκε 30χρονος που αναζητούνταν για το διπλό φονικό09:18Βραχάτι: Αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε δέντρο - Νεκρός ο οδηγός09:04Αμπελόκηποι: Συναγερμός για απειλή βόμβας σε ιδιωτικό κολέγιο - Εκκενώθηκε το κτίριο08:50Αμοργός - Ο μοναδικός αγρότης που έστησε μπλόκο, στο Καλημέρα Ελλάδα: Στηρίζω τον αγώνα όλων των αγροτών08:36Ειρηνευτικό σχέδιο - Ουκρανία: Νέες συνομιλίες ΗΠΑ-Ρωσίας στη Φλόριντα08:22Αλλάζει η εικόνα του σταθμού Μετρό Μοναστηράκι08:08Σοβαρό τροχαίο στη Βασιλίσσης Σοφίας: Σύγκρουση φορτηγού με μοτοσικλέτα07:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο