Αττική: Περισσότερα από 12.000 αλκοτέστ τις τελευταίες ημέρες

Νέα ειδική εξόρμηση σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο, στοχευμένη στην πρόληψη της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, οργανώθηκε από τη Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, από τις πρώτες πρωινές ώρες της 9ης Δεκεμβρίου έως και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα.
Συμμετείχαν αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) και Τμημάτων Τροχαίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.
Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν 12.371 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 338 παραβάσεις, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ συνελήφθησαν 19 οδηγοί υπό την επήρεια αλκοόλ με ένδειξη άνω του 0.60 mg/l.
Οι έλεγχοι για την πρόληψη της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, ξεκαθαρίζει η Ελληνική Αστυνομία.
Συνεχίζεται η εισαγγελική αγόρευση στη δίκη της Χρυσής Αυγής: Βίαιη οργάνωση με φυλετικό μίσος
Κυψέλη: Στο Νοσοκομείο 14χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από μαθήτρια μέσα σε σχολείο








