LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 20 Νοεμβρίου 2025 07:13

Έναρξη Διαπραγμάτευσης Νέου Κοινού Ομολογιακού Δανείου της LAMDA Development

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κύριος Οδυσσέας Αθανασίου κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης χτυπώντας το παραδοσιακό καμπανάκι.

LAMDA Development

To Xρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα τη Διοίκηση, στελέχη αλλά και συνεργάτες της LAMDA Development, με αφορμή την έναρξη διαπραγμάτευσης του νέου ομολόγου της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κύριος Οδυσσέας Αθανασίου κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης χτυπώντας το παραδοσιακό καμπανάκι.

«Η ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση που εκδηλώθηκε για την νέα αυτή ομολογιακή έκδοση της LAMDA αποτελεί σαφή ψήφο εμπιστοσύνης των επενδυτών στην εταιρεία και τις προοπτικές της. Αυτό είναι το τρίτο ομόλογο της LAMDA Development η οποία το 2020 και το 2022 ολοκλήρωσε με επιτυχία αντίστοιχα εγχειρήματα, αλλά και το τρίτο ομόλογο για το 2025 που ξεκινά τη διαπραγμάτευσή του στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Η LAMDA Development αποτελεί ένα ξεχωριστό παράδειγμα εισηγμένης εταιρείας που σταθερά αξιοποιεί τις δυνατότητες χρηματοδότησης που παρέχει το Χρηματιστήριο» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών κύριος Γιάννος Κοντόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Development κύριος Οδυσσέας Αθανασίου ανέφερε μεταξύ άλλων: « Ευχαριστούμε την επενδυτική κοινότητα για την εμπιστοσύνη που δείχνει διαχρονικά στον Όμιλο LAMDA, η οποία φαίνεται εμπράκτως και σήμερα από τη σημαντική υπερκάλυψη του ομολόγου αυτού, του τρίτου που έχει εκδώσει η LAMDA τα τελευταία πέντε χρόνια. Νέο ρεκόρ κατέγραψε το ενδιαφέρον από τους ιδιώτες, υπέρ-καλύπτοντας από μόνο του το τελικό ποσό της έκδοσης των €500εκ., που είναι και το μεγαλύτερο ομόλογο στην ιστορία μας. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια ένταση, αφοσίωση και ενθουσιασμό να δημιουργούμε αξία με τα έργα μας για την οικονομία και την κοινωνία».

Τέλος, η Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κυρία Βασιλική Λαζαράκου τόνισε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ελληνική κεφαλαιαγορά μπορεί να στηρίζει έμπρακτα, μέσω άντλησης φθηνών πόρων, τις επιχειρήσεις ώστε να πραγματοποιούν τα επιχειρηματικά τους σχέδια.  Η LAMDA υλοποιεί σήμερα τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση σε ευρωπαϊκό επίπεδο – μία μεγάλη επένδυση που έχει το δικό της αποτύπωμα στην ελληνική οικονομία και ειδικά και στην ενίσχυση του τουριστικού μας προϊόντος.  Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στηρίζει και θα συνεχίζει να στηρίζει πάντοτε τέτοιες προσπάθειες οι οποίες συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κεφαλαιαγοράς και της ελληνικής οικονομίας».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λεμεσός: Έπιασε τον σταυρό των Θεοφανίων, τον πήρε και... εξαφανίστηκε23:59Παναθηναϊκός: Δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα για το νέο έτος23:46Χανιά: Υπό έλεγχο η φωτιά στην Κίσσαμο - Σε επιφυλακή οι Πυροσβεστικές δυνάμεις23:31Τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα: Νεκρός 31χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση (εικόνες)23:17Πέθανε η ηθοποιός Τόνια Καζιάνη σε ηλικία 80 ετών23:03Ο Μοναστηρλής «έστειλε» τον ΠΑΟΚ στους «8» 22:49Εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία: Βρετανία και Γαλλία θα αναπτύξουν στρατεύματα σε περίπτωση συμφωνίας ειρήνης22:35Παναθηναϊκός: Το συγκινητικό βίντεο για τον Γιώργο Παπαδάκη στα matrix του ΟΑΚΑ22:21Euroleague: Λύγισε στο φινάλε με την Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός22:07Μητσοτάκης από Παρίσι: Ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης και στήριξης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων21:53Βενεζουέλα: Αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 ο πρώην σύμβουλος διπλωματίας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζον Σιτιλίδης21:39Κ. Γιαννόπουλος στον ΑΝΤ1 για Παπαδάκη: Είχαμε σχέση ζωής21:25FIR Αθηνών: Τι αποκαλύπτει στον ΑΝΤ1 ο αντιπρόεδρος των ελεγκτών21:11Ο δημοσιογραφικός κόσμος "υποκλίνεται" στον Γιώργο Παπαδάκη20:57ANT1 Sports: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός "ρίχνονται" ξανά στη μάχη της Euroleague20:43Έγκλημα στις Σέρρες: Με "βαρύ" ποινικό μητρώο ο 16χρονος δράστης20:29Κηφισιά: Νίκησε τον Βόλο ακόμα και χωρίς Τεττέη - Παντελίδη20:15Χανιά: Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στην Κίσσαμο - Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή (εικόνες)20:05Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη19:51Ο Λουίς Μίγια στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού19:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο