ANT1 Sports: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός "ρίχνονται" ξανά στη μάχη της Euroleague

Πριν από λίγο, η Κηφισιά νίκησε τον Βόλο με 1-0 και προκρίθηκε στους οκτώ, ενώ απόψε, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο.
Ο Λούκας Τσάβες αποτελεί την τέταρτη προσθήκη του Παναθηναϊκού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο! Ο Αργεντινός τερματοφύλακας ο οποίος αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό, αποκτήθηκε ως δανεικός από την Αρχεντίνος Τζούνιορς με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.
Στο μπάσκετ, μετά το μεταξύ τους ντέρμπι, απόψε οι δύο "αιώνιοι" ρίχνονται ξανά στη μάχη της Ευρωλίγκα.
Ο Ολυμπιακός, χωρις τους Μιλουτίνοφ και Νιλικίνα αντιμετωπίζει απόψε τη Φενέρ, στην Τουρκία, ενώ αργότερα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ, την Αρμάνι Μιλάνο.
Στο τένις, με το δεξί έχουν μπει στο 2026, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη.
Το ελληνικό δίδυμο έχει οδηγήσει τη χώρα μας στα προημιτελικά του United Cup, λίγες ημέρες πριν από τη συμμετοχή τους στο πρώτο γκραν-σλαμ της χρονιάς, το Αυστραλιανό Όπεν.
Στο πλευρό Δανίας - Γροιλανδίας με κοινό ανακοινωθέν 7 Ευρωπαίοι ηγέτες









