Καρυστιανού: Η λέξη κόμμα και το όνομά μου δεν είναι συμβατά

Οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, αντιδρούν στο ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος από την Μαρία Καρυστιανού.
«Δεν θα κάνω νέο κόμμα», δήλωσε η ίδια απαντώντας στα σενάρια που "φούντωσαν" μετά τις δηλώσεις του Νίκου Καραχάλιου στον ΑΝΤ1.
«Η λέξη κόμμα και το όνομά μου, δεν είναι συμβατά, εγώ ενθαρρύνω, γιατί μου άρεσε πάρα πολύ η μεγαλειώδης κοινωνική αντίδραση, γιατί αυτό είναι ουσιαστικά αυτό που μπορεί να απαντήσει στο σάπιο πολιτικό σύστημα, η δύναμη των πολιτών δηλαδή και στηρίζω αυτό το πράγμα. Αυτό, με αυτό που αναφέρει ο κ. Καραχάλιος δεν έχουν καμία σχέση. Δεν τον γνώριζα καν τον κ. Καραχάλιο, ούτε γνώριζα ότι ήταν σύμβουλος του κ.Καραμανλή και του κ.Σαμαρά. Πραγματικά με εκπλήσσει το γεγονός ότι αφού υπάρχει αυτή η προϊστορία του και στηρίζει αυτό το κομμάτι, για ποιο λόγο ήθελε να βρεθεί μαζί μου», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η Μαρία Καρυστιανού.
«Η αλήθεια είναι ότι δέχομαι χιλιάδες μηνύματα και emails, από τον κόσμο που με προτρέπει να ασχοληθώ πολιτικά. Εγώ σε όλους απαντώ ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια γιατί πραγματικά χρειαζόμαστε μια πολύ μεγάλη αλλαγή. Χρειαζόμαστε να πάρουμε οξυγόνο».
Χαλκίδα: Υπό κράτηση οι τρεις συλληφθέντες της δολοφονίας του 20χρονου
Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Βαγγέλης Τουρνάς








