Miss Universe: Ο πρόεδρος Ναουάτ ζήτησε κλαίγοντας συγγνώμη για το περιστατικό με την Μις Μεξικό (βίντεο)

Σε έντονα συναισθηματικό κλίμα απολογήθηκε ο πρόεδρος των καλλιστείων Miss Universe, Ναουάτ Ιτσαραγκρισίλ, για το περιστατικό της δημόσιας επίπληξης της Μις Μεξικό, το οποίο προκάλεσε τις άλλες υποψήφιες για τον τίτλο να αποχωρήσουν από την αίθουσα.
Nawat Itsaragrisil, directivo de Miss Universe 2025, pidio disculpas publicas tras el conflicto con la representante de #Mexico, Fatima Bosch, que genero polemica en el certamen internacional. pic.twitter.com/xJpHVJy7uv
— InformaES ???? (@InformaESV) November 5, 2025
Το επεισόδιο μεταδόθηκε ζωντανά, με το βίντεο να καταγράφει τον πρόεδρο Ναουάτ να ζητάει από την Μις Μεξικό, Μελίσα Φλόρες, να σηκωθεί όρθια και να δώσει εξηγήσεις μπροστά στις κάμερες, ως προς το γιατί απουσίαζε από μια φωτογράφιση χορηγών.
Με τη σειρά της, εκείνη απάντησε ότι δεν θέλει να επιπλήττεται δημόσια και μάλιστα μπροστά στις άλλες υποψήφιες. Τότε, ο Ναουάτ την διέκοψε, πήρε το μικρόφωνο και φέρεται να την αποκάλεσε χαζή, δίνοντας μάλιστα εντολή στο προσωπικό ασφαλείας να την συνοδεύσει έξω από τον χώρο.
Miss Universe winner, contestants walk out of ceremony over executive’s ‘disrespectful’ comment to beauty queen https://t.co/OUdYfClnZQ pic.twitter.com/73xQ9RgmXA
— New York Post (@nypost) November 5, 2025
Σε ένδειξη συμπαράστασης και αποδοκιμασμού, οι διαγωνιζόμενες αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τον χώρο, με το περιστατικό να γίνεται viral.
?? MISS UNIVERSE MELTDOWN - DIRECTOR CALLS MISS MEXICO “DUMBHEAD,” TRIGGERS MASS WALKOUT
The Miss Universe director publicly humiliated Miss Mexico, calling her a “dumbhead” then tried to flex his power when she spoke up:
“I didn’t give you opportunity to talk. I’m still… pic.twitter.com/x62oN2znBI
— HustleBitch (@HustleBitch_) November 5, 2025
Μαρινάκης στο "Πρωινό": Μου έχουν ευχηθεί "μακάρι Τέμπη"








