Παναθηναϊκός: Ο Ρισόν Χολμς τρέχει για να προλάβει το ματς με την Βίρτους Μπολόνια
Ο Ρισόν Χολμς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς και συνέχισε τη θεραπευτική αγωγή και την Τρίτη (21/10). Ο σέντερ του Παναθηναϊκού είχε τραυματιστεί στις αρχές του αγώνα των «πρασίνων» με τον Κολοσσό, στη Ρόδο, για την 3η αγωνιστική της Greek Basketball League. Ο Αμερικανός αισθάνθηκε ενοχλήσεις, κάθισε στον πάγκο και έκτοτε δεν ξαναπάτησε παρκέ, ώστε να μην διακινδυνέψει να χειροτερέψει η κατάστασή του.
Έκτοτε, ο Ρισόν Χολμς ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και η συμμετοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βίρτους Μπολόνια την ερχόμενη Παρασκευή (24/10, 21:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague κρίνεται αμφίβολη.
Ο Παναθηναϊκός δεν υπολογίζει στον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ και στον Ματίας Λεσόρ. Αμφότεροι υποβλήθηκαν σε θεραπευτική αγωγή την Τρίτη (21/10).
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΛΑΣ για Βανδή: "Οι συνάδελφοι έπραξαν ως όφειλαν"
Τρίκαλα - Μητροκτόνος: Το είχα σκεφθεί από παλιά να την σκοτώσω