LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: Σήμερα 14:50

Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού.

Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στο Ιόνιο μεμονωμένες καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα στα ανατολικά θα σταματήσουν, όμως στο Ιόνιο θα ενταθούν.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στις Σποράδες και τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στην Κρήτη οπότε είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στα ορεινά της Κρήτης.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες, κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5, στο Ιόνιο 6 και αργά το βράδυ 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 19 με 21, στην υπόλοιπη χώρα τους 22 με 23 και τοπικά στα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά:

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν  μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στη Δυτική και την Κεντρική Μακεδονία και βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 στα ανατολικά και βαθμιαία και στα κεντρικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και από αργά το απόγευμα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 με 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές αναμένονται κυρίως στα νησιά του Ιονίου και την Ήπειρο και στο Ιόνιο μεμονωμένες καταιγίδες όπου τις βραδινές ώρες θα ενταθούν. Βελτίωση από το απόγευμα στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4, βαθμιαία στο Ιόνιο 5 με 6 και αργά το βράδυ 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 με 23 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα πιο πυκνές. Στην Κρήτη λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία και στα Δωδεκάνησα αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα πιο πυκνές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα βόρεια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 με 23 και στα Δωδεκάνησα από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση του καιρού για τη Παρασκευή 17/10

Στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και βαθμιαία στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στα δυτικά θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στο Ιόνιο πιθανώς να είναι πρόσκαιρα έντονα.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Στα ανατολικά θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑποκάλυψη ΑΝΤ1: Κατατίθεται η τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη – Τι θα γίνει με τα ονόματα των θυμάτωνΣήμερα 19:10 | Ειδήσεις

Ο Παναγιώτης Στάθης αποκαλύπτει τι προβλέπει η νέα τροπολογία.

Συλλήψεις για ομάδες στο διαδίκτυο που “κάρφωναν” τα αστυνομικά μπλόκαΣήμερα 19:48 | Ειδήσεις

Εκτός λειτουργίας τέθηκαν τρία γκρουπ στο διαδίκτυο, τα περίπου 200.000 μέλη των οποίων, αντάλλασσαν συνεχώς πληροφορίες, για το που είχαν στηθεί μπλόκα της Αστυνομίας.

Αποκάλυψη ΑΝΤ1: "Στα συρτάρια" ο κανονισμός του ΟΠΕΚΕΠΕΣήμερα 20:08 | Ειδήσεις

Τι λένε οι ειδικοί στον ΑΝΤ1 για την Πολιτική του ΟΠΕΚΕΠΕ και το «ασυμβίβαστο».



Τέμπη: Διεκόπη για τις 30 Οκτωβρίου η δίκη για τα βίντεοΣήμερα 20:40 | Ειδήσεις

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων υπέβαλαν αίτημα αναβολής, το οποίο απορρίφθηκε, με τη δίκη να διακόπτεται προσωρινά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βρετανία: Προσγειώθηκε εκτάκτως το αεροπλάνο του Πιτ Χέγκσεθ λόγω ρωγμής22:28Βόλος: Κλοπή τσάντας στο κέντρο της πόλης από άνδρα πάνω σε ποδήλατο22:13Γάζα: Αύριο ανοίγει η μεθοριακή διάβαση της Ράφα21:58Συλλήψεις για ομάδες στο διαδίκτυο που “κάρφωναν” τα αστυνομικά μπλόκα21:43Ισραήλ: Η Χαμάς θα παραδώσει δύο σορούς ομήρων απόψε21:28Κρήτη: Αγοραπωλησία αεροβόλου σε σχολείο 21:13Διπλό έγκλημα στη Φοινικούντα: Το παζλ που συνδέει τα πρόσωπα20:58Τέμπη: Διεκόπη για τις 30 Οκτωβρίου η δίκη για τα βίντεο20:43Αποκάλυψη ΑΝΤ1: "Στα συρτάρια" ο κανονισμός του ΟΠΕΚΕΠΕ20:28Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη20:14Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Κατατίθεται η τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη – Τι θα γίνει με τα ονόματα των θυμάτων20:00Μειώσεις τιμών: Ασπιρίνη στην ακρίβεια, λένε οι καταναλωτές (βίντεο)19:46Παναθηναϊκός: Ετοιμάζεται να ντύσει στα πράσινα τον Ανδρέα Τεττέη και τον Παύλο Παντελίδη19:32Πακιστάν – Αφγανιστάν: Συμφωνία για προσωρινή κατάπαυση του πυρός19:14Ισημερινός: Εκρήξεις σε δύο γέφυρες - Συνεχίζουν οι εντάσεις18:58Γάζα: Συγκρούσεις μεταξύ της Χαμάς και "ένοπλων φατριών"18:44Ινδονησία: Φωτιά κατά την επισκευή δεξαμενόπλοιου - Αναφορές για νεκρούς18:30Εργατικό ατύχημα στη Λάρισα: 51χρονη έχασε το χέρι της σε εκκοκκιστήριο 18:16ΗΠΑ: Ο Τραμπ απείλησε την Βοστώνη ότι θα μεταφέρει την έδρα των αγώνων του Μουντιάλ18:02Το Ισραήλ παρέδωσε στη Γάζα τα λείψανα 45 ακόμα ανθρώπων17:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο