Οι ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)
Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου και το Ant1news.gr σας παρουσιάζει ένα σύντομο βίντεο με τον Αντώνη Σεφερλή, με ορισμένες ειδήσεις, μέσα από τα social media του ΑΝΤ1.
Πακέτο 1.6 δις ευρώ σε φοροελαφρύνσεις ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, εστιάζοντας στην νεολαία, την μεσαία τάξη ευρύτερα και τις οικογένειες, από τη διεθνή έκθεση της Θεσσαλονίκης. Για τα εισοδήματα από 10 έως 50 χιλιάδες ευρώ προβλέπεται μείωση 2% στην φορολογία του εισοδήματος, ενώ ακόμη μεγαλύτερη είναι η ελάφρυνση φόρου για κάθε παιδί ανά οικογένεια. Στο μισό ο ΕΝΦΙΑ για μικρούς οικισμούς και πόλεις , ενώ καταργείται πλήρως του χρόνου για τις ίδιες περιοχές. Τέλος και στην προσωπική διαφορά για τους συνταξιούχους.
Η Κυπριακή Δημοκρατία είναι πλήρως δεσμευμένη στο καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης με την Ελλάδα και το Ισραήλ, δηλώνει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης. Θέλω να το επαναλάβω για πολλοστή φορά, να το ακούσουν στην Κύπρο, να το ακούσουν στην Ελλάδα, να το ακούσουν στις Βρυξέλλες, να το ακούσουν, όπου ενδιαφέρονται, είπε χαρακτηριστικά. Η αναφορά του Κύπριου προέδρου έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ, πως η Κύπρος πολύ σύντομα θα δείξει στην πράξη ότι θέλει το έργο, καταβάλλοντας και το ποσό των 25 εκ ευρώ.
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε οδηγός φορτηγού, που κινείτο στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης στο ύψος μεταξύ Αγίας Πελαγίας και Φόδελε. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα έφυγε από την πορεία του και ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα. Άμεσα στο σημείο, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ένα από την ΕΜΑΚ.
Ακολουθήστε μας στα social media: