Μύκονος: 25χρονος βρέθηκε νεκρός σε πισίνα δωματίου
Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχείο στον Ορνό Μυκόνου, όταν δύο νεαροί Βραζιλιάνοι βρέθηκαν αναίσθητοι μέσα σε ιδιωτική πισίνα δωματίου. Ο ένας από αυτούς ανασύρθηκε ζωντανός, ενώ ο δεύτερος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Υπάλληλος καθαριότητας διαπίστωσε ότι έτρεχε νερό στο μπαλκόνι δωματίου τρίτου ορόφου, προερχόμενο από την πισίνα του ακριβώς πάνω δωματίου. Η εργαζόμενη ενημέρωσε αμέσως την υποδοχή και, συνοδευόμενη από δύο ακόμη υπαλλήλους, μπήκε στο δωμάτιο για να διαπιστώσει τι είχε συμβεί.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι τρεις υπάλληλοιαντίκρισαν τους δύο ενοίκους του δωματίου, Βραζιλιάνους υπηκόους, να βρίσκονται εντός της ιδιωτικής πισίνας έχοντας χάσει τις αισθήσεις τους. Ένας εκ των εργαζομένων κατάφερε να ανασύρει πρώτα τον έναν, ηλικίας 23 ετών, ο οποίος είχε ακόμη επαφή με το περιβάλλον, και στη συνέχεια τον δεύτερο, ηλικίας 25 ετών, ο οποίος ήταν αναίσθητος.
Πηγή: mykonosvoice.gr
Ισραήλ: Συγγενείς ομήρων διαδήλωσαν ζητώντας κατάπαυση του πυρός
Βασιλιάς Κάρολος: Απηύθυνε μήνυμα υποστήριξης προς την Ουκρανία με αφορμή την Ημέρα Ανεξαρτησίας
Σαλαμίνα: Δίκυκλο παρέσυρε και εγκατέλειψε ηλικιωμένη