Άδειασαν βίλες και καταστήματα – Στα χέρια της ΕΛΑΣ συμμορία που ρήμαξε Αττική και Μύκονο
Ένας διαρρήκτης σπάει το τζάμι καταστήματος στο Κορωπί. Σπρώχνει τον εξοπλισμό και τρυπώνει στο εσωτερικό της επιχείρησης. 10 δευτερόλεπτα αργότερα βγαίνει κρατώντας το συρτάρι από την ταμειακή μηχανή. Κατευθύνεται σε ένα δίκυκλο και φεύγει.
Ο διαρρήκτης μαζί με άλλους τρεις συνεργούς εμπλέκονται σε τουλάχιστον 11 κλοπές σε Κορωπί και Γλυφάδα. Από αυτές, τις πέντε τις έκαναν μέσα διάστημα λίγων ωρών. Δρούσαν πάντα το βράδυ, έκαναν κατόπτευση του στόχου και όταν ήταν σίγουροι ότι δεν υπήρχε κανένας εντός έβαζαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.
Και οι τέσσερις συλληφθέντες έχουν απασχολήσει τις αρχές για παρόμοια αδικήματα.
Δυο Γεωργιανοί επιχείρησαν το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης να εισβάλουν σε σπίτι στη Γλυφάδα, όμως έγιναν αντιληπτοί από γείτονες. Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν στην περιοχή συνέλαβαν τον έναν που εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου, ενώ ο συνεργός κρύφτηκε στο υπόγειο και τραυμάτισε με κατσαβίδι έναν ένστολο. Δεν κατάφερε, όμως να διαφύγει και οδηγήθηκε στα κρατητήρια.
Όπως προέκυψε οι δύο δράστες είχαν διαρρήξει άλλο σπίτι στη Γλυφάδα στις 30 Απριλίου. Έκλεψαν 242.000- ευρώ και 20 χρυσές λίρες.
Ένας 44χρονος συνελήφθη στη Μύκονο, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε πέντε κλοπές και τέσσερις απόπειρες από τουριστικά καταλύμματα με λεία που ξεπερνά τις 70.000 ευρώ.
Πρωτογενές πλεόνασμα σε επίπεδα ρεκόρ και εφέτος - Στο "τραπέζι" το πακέτο της ΔΕΘ
Παιδάκι σφήνωσε σε μηχάνημα για ένα... αρκουδάκι (βίντεο)
Εύβοια: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών στη Ριτσώνα (βίντεο)