LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 18 Ιουνίου 2025 11:33

Θεσσαλονίκη - Μωρό στο μπαλκόνι: Πήρα το μωρό αγκαλιά για να το ηρεμήσω, είπε ο αστυνομικός (βίντεο)

Τι είπε γείτονας που κάλεσε την αστυνομία αλλά και ο αστυνομικός που έφτασε και πήρε το μωρό στην αγκαλιά του στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Το Πρωινό".

Στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, μίλησε γείτονας της οικογένειας που είχαν αφήσει το 11 μηνών βρέφος στο μπαλκόνι αλλά και ο αστυνομικός που μπήκε στο σπίτι και πήρε το βρέφος από το μπαλκόνι σε σπίτι Θεσσαλονίκη.

“Είμαι γονέας, είμαι πατέρας δύο παιδιών, έκανα αυτό που πιστεύω σωστό να μην αφήσω το βρέφος να πνιγεί στο κλάμα. Να ειδοποιήσω τους γονείς που τους έβλεπα άλλα ήταν η πόρτα κλειστή. Η δεύτερη ενέργεια αφού δεν κατάλαβα αυτό ήταν να ειδοποιήσω την αστυνομία και όλον τον οργανισμό που κινήθηκαν μέσα σε 6 λεπτά, ήταν παρόν η αλήθεια είναι αυτή. Σαν δημοσιογράφοι όμως θα πρέπει να ερευνήσετε και όλα τα άλλα… 03:24 η γυναίκα μου με ξυπνάει και μου λέει “κάτι γίνεται δίπλα το μωρό δεν σταματάει να κλαίει. Επειδή μας χωρίζει το μπαλκόνι ένα τζάμι μπλε, που δεν έχει ορατότητα, έβαλα τη σκάλα για να δω τι γίνεται στο διπλανό μπαλκόνι και αντίκρισα το μωρό στο καρότσι, μόνο του να κλαίει με μία κουβέρτα σκεπασμένο. Την μπαλκονόπορτα κλειστή και τους δυο γονείς με στρώμα στο σαλόνι ξάπλα. Η πρώτη κίνηση είναι να κατέβω από τη σκάλα και να πάω να χτυπήσω την πόρτα. Χτύπησα τρεις - τέσσερις φορές την πόρτα, δεν με άκουσαν. Η δεύτερη κίνηση ήταν να καλέσω το 100”, περιέγραψε ο γείτονας που κάλεσε την αστυνομία.

θεσσαλονίκη - μωρό - μπαλκόνι

Όπως περιέγραψε οι αστυνομικοί πήγαν στον 4ο όροφο, και έσπρωξαν την πόρτα και άνοιξε, δεν την παραβίασαν όπως είπε ο γείτονας. “Μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα, φώναξαν τους γονείς τους ξύπνησαν. Ο ένας ξύπνησε τους γονείς με τον φακό και ο άλλος πήγε και πήρε το μωρό και τους πήγαν στο τμήμα”.

Στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, μίλησε και ο αστυνομικός που βρήκε το μωρό στο μπαλκόνι, ο Μιχάλης Καρακάρας.

Όπως περιέγραψε μόλις μπήκαν στο σπίτι αντίκρισαν τους γονείς να κοιμούνται και το μωρό να έχει σπαράξει στο κλάμα. “Στην αρχή δεν μας είχαν αντιληφθεί. Μετά πήρα το βρέφος στην αγκαλιά μου για να το ηρεμήσω, όπως και έγινε και μετά ξυπνήσαμε τους γονείς και τότε αντιλήφθηκαν τι έχουν κάνει”.

Όπως είπε, οι γονείς, αγχωμένοι και τρομαγμένοι, πήραν το μωρό στην αγκαλιά και αφού βεβαιώθηκαν πως είναι καλά, απάντησαν στους αστυνομικούς ότι το μωρό ζεσταινόταν εντός και το έβγαζαν στο μπαλκόνι για να δροσιστεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη - Βουλή: Στην Ολομέλεια η συζήτηση και λήψη απόφασης για σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής

Θεσσαλονίκη: Σκύλος δάγκωσε και τραυμάτισε στην κοιλιά 3χρονο αγοράκι

Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Όχι μόνο δεν θα επιτρέψουμε αισχροκέρδεια, αλλά τα πρόστιμα θα πέφτουν “βροχή”

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ισραήλ: Οι ισραηλινές αρχές θα απαγορεύσουν την πρόσβαση στη Γάζα σε 37 ΜΚΟ14:32Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς14:18Ολλανδία: Γιγαντιαία πυρκαγιά κατέστρεψε έναν ναό του 19ου αιώνα στο Άμστερνταμ14:04Κινητοποίηση των ελληνικών διπλωματικών αρχών στην Ελβετία μετά την έκρηξη στο Κραν Μοντανά13:50Ταυτοποιήθηκαν 3 ανήλικοι για φθορές σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη13:36Ουκρανία: Τουλάχιστον 24 νεκροί σε ουκρανικό πλήγμα με drone εναντίον της Χερσώνας13:22Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 3 άτομα για μεταφορά αλλοδαπών, αρπαγή και εκβίαση13:08Νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης ο Ζοχράν Μαμντάνι12:52Νέα ήττα σοκ για την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο12:36Μητσοτάκης, Τασούλας, Κακλαμάνης στη δοξολογία στη Μητρόπολη για τη νέα χρονιά12:20e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου12:06Απακαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθας11:52Πρεμιέρα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ11:38Κολωνός: Ριφιφί σε κατάστημα παιχνιδιών11:24Ελβετία: Τουλάχιστον σαράντα νεκροί από την έκρηξη σε μπαρ στο Κραν-Μοντανά 11:10Μιχαηλίδου: Η Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση είναι επένδυση στο μέλλον – Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των ωφελούμενων10:56Κόρινθος: Ηλικιωμένη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα10:42Ρόδος: Ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την κατανάλωση αλκοόλ10:28Σε ισχύ από σήμερα το νέο πειθαρχικό δίκαιο για τους δημοσίους υπαλλήλους10:14Καιρική ανασκόπηση 2025: 9 στους 12 μήνες με θερμοκρασίες υψηλότερες από το κανονικό09:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο