Λαμία: Μηχανή συγκρούστηκε με ΙΧ - Διασωληνώθηκε 16χρονος (εικόνες)
Σοβαρό τροχαίο με μηχανάκι είχαμε νωρίς το βράδυ της Τρίτης (10/6/25) στη διασταύρωση Χαλκομάτας και Μετεώρων στη νότια Λαμία.
Μηχανάκι με δύο νεαρά παιδιά 16 και 18 ετών, παραβίασε το STOP της Μετεώρων και έπεσε με δύναμη πίσω δεξιά στο μαύρο SUV που κατέβαινε κανονικά τη Χαλκομάτας.
Από τη σφοδρότατη πρόσκρουση οι δυο επιβάτες του δικύκλου τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ ο οδηγός του ΙΧΕ σοκαρισμένος κατέβηκε να βοηθήσει.
Μαζί όλη σχεδόν η γειτονιά που δεν πίστευε τι ακριβώς είχε συμβεί μπροστά στα σπίτια τους, αλλά και πλήρωμα της Δημοτικής Αστυνομίας που έτυχε να περνά από το σημείο.
Στο σημείο έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομίσουν τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Η κατάσταση ειδικά του 16χρονου χαρακτηρίζεται πολύ σοβαρή και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport διασωληνώθηκε.
Πληρώματα του ΤΤ Λαμίας ανέλαβαν την καταγραφή και τη διερεύνηση των αιτιών του σοβαρού τροχαίου, ενώ πληρώματα της ΔΙΑΣ διέκοψε την κυκλοφορία στην οδό Χαλκομάτας μέχρι να απομακρυνθούν όλα τα αντικείμενα από το οδόστρωμα.
Να σημειωθεί ότι με διαφορά 15 λεπτών υπήρξε και έτερο τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση δικύκλου με ΙΧΕ στη διασταύρωση Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ταϋγέτου, ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό.