Ιωάννινα: Άγριο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων - Ένας τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, ανήλικος ο οποίος φέρεται να γρονθοκοπήθηκε από άλλους δύο επίσης ανήλικους στα Ιωάννινα.
οι δύο φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση.
Οι δύο ανήλικοι συνελήφθησαν, διότι, όπως καταγγέλθηκε, λίγη ώρα νωρίτερα και ύστερα από διαπληκτισμό τους με άλλον ανήλικο, του κατάφεραν χτυπήματα με γροθιές στο πρόσωπο. Το θύμα στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Εκτός από τους δύο φερόμενους ως δράστες, συνελήφθη και ο πατέρας τους για παραμέληση της εποπτείας τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Πηγή: epiruspost.gr
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πόσες φορές κοντραρίστηκαν σε Final 4 στην Ευρώπη;
Μητσοτάκης: Οικονομία, υγεία και Final 4 στην εβδομαδιαία ανασκόπηση
Μύκονος - Καταγγελία: “Με πέρασαν για τοξικοεξαρτώμενο αστυνομικοί και με χτύπησαν” (βίντεο)