Αδιανόητο περιστατικό στον Πόρο: Ανήλικοι πέταξαν βαρελότα στα πόδια 85χρονης (βίντεο)
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα αδιανόητο περιστατικό το οποίο σημειώθηκε στον Πόρο λίγο μετά το Πάσχα, όταν μία παρέα νεαρών ατόμων πέταξε βαρελότα στα πόδια 85χρονης γυναίκας.
Σύμφωνα με τον γιο της ηλικιωμένης ο οποίος γνωστοποίησε το περιαστικό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, φαίνεται να μην είναι η πρώτη φορά καθώς, πέρυσι, κάποια στιγμή που η μητέρα του πότιζε τα λουλούδια, τα ίδια παιδιά της τράβηξαν το λάστιχο με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και έκτοτε να αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα.
Στο βίντεο, φαίνεται η παρέα των παιδιών να βρίσκεται στον συνοικισμό του Πόρου και συγκεκριμένα στην παιδική χαρά. Την ώρα που περνά η 85χρονη, δύο ανήλικοι ανάβουν και πετούν βαρελότα στα πόδια της γυναίκας.
Η ανάρτηση για το περιστατικό στον Πόρο
Οχι δεν είναι τα Εξάρχεια. Είναι η "παιδική χαρά" στον Συνοικισμό του Πόρου ώρα 10:30 την νύχτα. Μια καθημερινή κατάσταση εδώ και αρκετά χρόνια η οποία έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο. "Μικρά παιδιά" με ύψος…1.80 έχουν βρει την γη της επαγγελίας κάνοντας την καβλάντα τους εκτοξεύοντας βαρελότα στα πόδια 85χρονης που τυγχάνει να είναι μητέρα μου. Κάνουν την καβλάντα τους εκτοξεύοντας βαρελότα και μέσα στο σπίτι μου που τυγχάνει να είναι και επιχείρηση μου βανδαλιζοντας το.
Αθώα παιδιά που πέρυσι τράβηξαν το λάστιχο την ώρα που η μητέρα μου πότιζε τα λουλούδια της με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και από τότε να έχει σοβαρά κινητικά προβλήματα. Τα "αθώα" αυτά παιδιά που έχουν ένα λεξιλόγιο που θα έκανε ακόμα και τον Τάκη Τσουκαλά να κοκκινίσει από ντροπή. "Παιδιά από σπίτι" που αφήνουν πίσω τους σκουπίδια, μπουκάλια από αλκοόλ και σκοτωμένες γατες.
Αθώα ανήλικα που κάνουν κόντρες, σούζες και μαρσαρίσματα στην μέση του δρόμου με μηχανάκια. Παιδιά που αν πιάσεις τους γονείς τους και τους εξηγήσεις τι συμβαίνει σου απαντούν "το παιδί μου αποκλείεται." Ενα γκέτο στην καρδιά του Πόρου. Και έρχομαι στην ουσία της υπόθεσης. Όσοι με γνωρίζουν θα αναρωτιούνται γιατί δεν έχω πάει ακόμα φυλακή.
Ρωτάω λοιπόν: Ποιος θα ευθύνεται αν πάθει κάτι χειρότερο η 85χρονη μητέρα μου; Ποιος θα ευθύνεται για την καταστροφή της περιουσίας και επιχείρησης μου; Αν αυτά συνέβαιναν έξω από τα σπίτια των υπευθύνων θα τα ανεχόντουσαν; Και τέλος ποιος προστατεύει και εμενα προσωπικά αν κάποια στιγμή (είναι θέμα χρόνου) απασφαλίσω…
Γεωργιάδης: Η γιατρός που είχε ατύχημα με τρένο στην Πάτρα δεν προερχόταν από εφημερία 36 ωρών
Λάρισα: Αυτός είναι ο 19χρονος πυροσβέστης που καταπλακώθηκε από τοίχο (εικόνες)
Τραγωδία στη Θηβών: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη