LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΤεχνολογίαΔημοσίευση: 10 Μαρτίου 2025 17:06

Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)

Ενημερωθείτε κι εσείς για τις ειδήσεις που έχουν προσελκύσει το αυξημένο ενδιαφέρον χρηστών των social media, σήμερα,Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2025.

Δευτέρα 10 Μαρτίου σήμερα και το Ant1news.gr σας παρουσιάζει ένα σύντομο βίντεο με τον Υρώ Τρανού με ορισμένες ειδήσεις, μέσα από τα social media του ΑΝΤ1...

Βαρύς είναι ο φόρος αίματος στην άσφαλτο το τελευταίο δεκαήμερο, καθώς έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 12 νεκροί. Μετά την τραγωδία με τους τρεις νεαρούς, στην Σπάρτη, αυτή τη φορά, στον Βόλο, ένα νιόπαντρο ζευγάρι σκοτώθηκε, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε, παρασύρθηκε από το όχημα, που οδηγούσε ένας 85χρονος. Η οικογενειακή τραγωδία δεν τελείωσε εκεί, καθώς μη αντέχοντας στην είδηση του θανάτου του γιού του, ο πατέρας του οδηγού της μηχανής πέθανε, μετά από ισχαιμικό επεισόδιο. Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα και στην περιοχή της Βάρης, με έναν 22χρονο οδηγό Ι.Χ. νεκρό ενώ μάχη, για να κρατηθεί στη ζωή, δίνει ο νεαρός συνοδηγός του.

Την τελευταία συνάντησή του, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, πριν η ίδια αποχωρήσει από το αξίωμα και αναλάβει ο Κωνσταντίνος Τασούλας, είχε ο Πρωθυπουργός, ενώ μετρά αντίστροφα ο χρόνος και για τον επικείμενο ανασχηματισμό. Μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αναφορά στη συνταγματική αναθεώρηση και την προτεινόμενη αλλαγή του άρθρου 86 περί ποινικής ευθύνης υπουργών. Χρέος μας είναι να επουλώσουμε τα τραύματα και κυρίως να οικοδομήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης της πολιτείας με τους πολίτες, είπε ο Πρωθυπουργός, ο οποίος, παράλληλα, ευχαρίστησε την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την πενταετή προσφορά της στην πατρίδα.Σε δύσκολες εποχές η πολιτική συνεννόηση είναι σημαντικότερη από ποτέ, τόνισε η απερχόμενη Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στη Συρία, δηλώνοντας ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την προστασία των μειονοτήτων.
Ολοκληρώθηκε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ για το 2025.Συνολικά, εκδόθηκαν περισσότερα από 7 εκατομμύρια εκκαθαριστικά, με φόρο 2,3 δισεκατομμύρια ευρώ. Η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ μπορεί να γίνει εφάπαξ ή σε 12 μηνιαίες δόσεις. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πρέπει να πληρώσουν την πρώτη από αυτές, μέχρι την 31η Μαρτίου ενώ η τελευταία θα πρέπει να έχει πληρωθεί ως και το τέλος Φεβρουαρίου του 2026. Ο φόρος μπορεί να καταβληθεί μέσω IRIS ή κάρτας.

Για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς συνελήφθη ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης τού κινήματος "ΝΙΚΗ", Νικόλαος Παπαδόπουλος. Φέρεται να εισέβαλε, εκτός ελέγχου, στην Εθνική Πινακοθήκη, σπάζοντας προθήκες ενώ πέταξε και εκθέματα, τα οποία θεωρούσε βλάσφημα. Πρόκειται, κυρίως, για εικόνες, που, όπως υποστήριξε, προσβάλλουν τη θρησκεία. Προ ημερών, ο βουλευτής της "ΝΙΚΗΣ" είχε αποστείλει επιστολή προς την διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας να αποσυρθούν τα εκθέματα ενώ είχε καταθέσει και σχετική ερώτηση στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.
Με ένα κλικ στο Ant1news.gr και στα social media του σταθμού, έχετε πρόσβαση σε όλα τα νέα!

Παρακολουθήστε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για όλες τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε μας στα social media:

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔασμοί Τραμπ - Θεοδωρικάκος: Η Ελλάδα έχει σημαντικές εξαγωγές στις ΗΠΑ, αλλά θα επηρεαστεί περισσότερο λόγω ΕΕΣήμερα 08:47 | Ειδήσεις

Ο υπουργός σημειώνει ότι ο κίνδυνος ύφεσης και πληθωρισμού είναι περισσότερο ορατός από κάθε άλλη χρονιά μετά την μεγάλη κρίση του 2008, ωστόσο, πολλά θα εξαρτηθούν από τον τρόπο αντίδρασης των άλλων μεγάλων οικονομιών. Τι είπε για τις κυβερνητικές πολιτικές για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τέμπη - Ηχητικά ντοκουμέντα: "Είχαν βάλει τρένα στην ίδια γραμμή και άλλη φορά" (βίντεο)Χθες 19:01 | Ειδήσεις

Ο ΑΝΤ1 αποκαλύπτει νέους σοκαριστικούς διαλόγους για την κατάσταση που επικρατούσε στα τρένα. Επτά φορές δεν έγινε σύγκρουση στο παρά πέντε.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Δίκη Φιλιππίδη: “Πιστεύω ότι είναι λίγο οργανωμένο” κατέθεσε μάρτυρας υπεράσπισηςΧθες 16:56 | Ειδήσεις

Στο δικαστήριο κατέθεσαν δύο γυναίκες, εργαζόμενες στο Εθνικό Θέατρο και ένας άντρας, συγγενής εξ αγχιστείας του κατηγορούμενου.

Αττική: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής ποδηλατικού αγώναΣήμερα 08:20 | Ειδήσεις

Ποιοι δρόμοι και ποιες ώρες θα παραμείνουν κλειστοί. Ποιες εναλλακτικές διαδρομές προτείνονται

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δασμοί Τραμπ - Θεοδωρικάκος: Η Ελλάδα έχει σημαντικές εξαγωγές στις ΗΠΑ, αλλά θα επηρεαστεί περισσότερο λόγω ΕΕ08:56Μασκ - Tesla: “Βυθίζεται” η μετοχή της εταιρείας08:40Αττική: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής ποδηλατικού αγώνα08:26Εορτολόγιο - 5 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα08:11Ο Όμιλος Antenna στήριξε σχολικό συγκρότημα του 1ου ημερήσιου ΕΠΑΛ Σοφάδων Καρδίτσας (εικόνες) 23:59Σεισμός 7,1 Ρίχτερ στην Παπούα Νέα Γουινέα και φόβοι για τσουνάμι 23:58Απεργία – Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας: Ποιες πτήσεις θα εξυπηρετηθούν κατ’ εξαίρεση23:44Άλμπα Βερολίνου - Ολυμπιακός: Με τρομερό Πίτερς ανέκτησε την πρωτιά23:28Κυψέλη: Αλεπού παλεύει για τη ζωή της μετά από πτώση (εικόνες)23:14Ουκρανία: Νέα ρωσική πυραυλική επίθεση στη γενέτειρα του Ζελένσκι - 6 παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς22:59Οικογενειακή τραγωδία στην Ιταλία: 19χρονος δολοφόνησε τον πατέρα του - Θύμα κακοποίησης η μητέρα του 22:45Ο Ντόναλντ Τραμπ παρατείνει την πώληση του TikTok για 75 μέρες 22:31Γαλλία- Δημοσκόπηση: Το 49% των Γάλλων θέλει η Λεπέν να είναι υποψήφια στις προεδρικές εκλογές22:16Δίκη Φιλιππίδη: “Πιστεύω ότι είναι λίγο οργανωμένο” κατέθεσε μάρτυρας υπεράσπισης 22:03Καιρός: Τοπικές βροχές και μπόρες το Σάββατο21:48Εξάρχεια: Χειροπέδες σε 45χρονο καταζητούμενο της Ιντερπόλ21:34Missing Alert για την εξαφάνιση 20χρονου21:19Πλακιάς κατά Λακαφώση: Ο “εθνικός μας πραγματογνώμονας” δεν άσκησε ποτέ το επάγγελμα του μηχανικού21:05Κυρανάκης: Έρχεται ψηφιακή πλατφόρμα για παρακολούθηση της πορείας των τρένων20:50FED - Πάουελ: “Οι δασμοί πιθανό να προκαλέσουν αύξηση πληθωρισμού” - “Mείωσε τα επιτόκια” απαντάει ο Τραμπ 20:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο