LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 29 Νοεμβρίου 2024 10:07

Τριπλή διάκριση για τον Όμιλο HHG στα Healthcare Business Awards 2024

Τρία βραβεία απέσπασε ο Όμιλος Hellenic Healthcare Group στα Healthcare Business Awards, εις επίρρωσιν της ηγετικής θέσης του στην κοινωνική προσφορά και στην καινοτομία.

HHG - Τρία βραβεία - Healthcare Business Awards 2024

Με τρεις σημαντικές διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2024 τιμήθηκε ο Όμιλος HHG (Hellenic Healthcare Group) επιβεβαιώνοντας την ηγετική του θέση στην καινοτομία και στην κοινωνική προσφορά. Συγκεκριμένα, ο Όμιλος HHG διακρίθηκε με:

  • Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη & Καινοτομία – Ιδιωτικός Τομέας»

Η Δ΄ Ογκολογική Κλινική και το Πρότυπο Κέντρο Κλινικών Μελετών του Metropolitan Hospital, με επικεφαλής την κ. Έλενα Λινάρδου, βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους στην ερευνητική πρωτοβουλία I³LUNG για την ανάπτυξη μιας διεθνούς πλατφόρμας που αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για τη διάγνωση, την παρακολούθηση και την εξατομικευμένη θεραπεία του καρκίνου του πνεύμονα. Το Πρότυπο Κέντρο Κλινικών Μελετών του Metropolitan Hospital είναι το κέντρο συντονισμού για τη συλλογή των δεδομένων από 15 κέντρα που συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία. Πρόκειται για μια επανάσταση στην αντιμετώπιση του καρκίνου, που με την εφαρμογή καινοτόμου τεχνολογίας, μπορεί να φέρει βέλτιστα αποτελέσματα στους ασθενείς.

  • Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη & Καινοτομία – Ιδιωτικός Τομέας»

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Μαστού του Metropolitan Hospital με επικεφαλής τον Αν. Καθηγητή κ. Βασίλειο Βενιζέλο, βραβεύτηκε για την κατάκτηση της πιστοποίησης από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Μαστολογίας (EUSOMA) και το καθιστά το πρώτο και μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα που λειτουργεί σύμφωνα με τις υψηλής ποιότητας προδιαγραφές και υπηρεσίες που ορίζει το European Society of Breast Cancer Specialists. Η πιστοποίηση αυτή επισφραγίζει την αριστεία του Κέντρου ως ολοκληρωμένη μονάδα για την πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού, πάντα με γνώμονα το μέγιστο όφελος των ασθενών, την καλύτερη πρόγνωση και την ποιότητα ζωής μετά τη νόσο.

  • Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία «Κοινωνική Ευαισθησία – Ιδιωτικός Τομέας»

Το πρόγραμμα «Παντού» του Ομίλου HHG αναγνωρίστηκε για το κοινωνικό του έργο, προσφέροντας έμπρακτα δωρεάν ιατρική περίθαλψη στους κατοίκους περιοχών που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας. Μέσα από 29 εκστρατείες σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, έχει προσφέρει δωρεάν ιατρική φροντίδα σε 13.487 συμπολίτες μας, πραγματοποιώντας 48.441 κλινικές και διαγνωστικές εξετάσεις. Πίσω από τους αριθμούς, βρίσκονται ομάδες αποτελούμενες από γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό που στηρίζουν την αδιαπραγμάτευτη δέσμευση του Ομίλου για προσφορά υπηρεσιών υγείας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

HHG - Τρία βραβεία - Healthcare Business Awards 2024

Τα Healthcare Business Awards, θεσμός πλέον στο χώρο της υγείας, διοργανώθηκαν για 9η χρονιά από την εταιρεία Boussias, με σκοπό την ανάδειξη της καινοτομίας και της ποιότητας στον κλάδο υπηρεσιών υγείας, των βέλτιστων πρακτικών e-Health, καθώς και τις πρωτοβουλίες επιχειρήσεων που υλοποιούν σημαντικές δράσεις στον τομέα της υγείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από κριτές διακεκριμένους επιστήμονες και ακαδημαϊκούς, ενώ στην τελετή απονομής των βραβείων παρευρέθηκαν περισσότερα από 400 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες, καθώς και εκπρόσωποι Τύπου.

Πιστός στο όραμά του, ο όμιλος HHG θα συνεχίσει να επενδύει σταθερά σε καινοτόμες υπηρεσίες υγείας υψηλών διεθνών προδιαγραφών, καθώς και στην έρευνα και την τεχνολογία. Πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Σχετικά με τον Όμιλο HHG

Ο Όμιλος HHG, ο μεγαλύτερος όμιλος υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, διαθέτει 9 κορυφαία θεραπευτήρια: Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, Creta InterClinic στην Κρήτη, City Hospital στην Καλαμάτα, Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο και Αρεταίειο στην Κύπρο. Επίσης, διαθέτει τα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot, Πlaton Δiagnosis και Πρόγνωσις, το Homecare κατ' οίκον υπηρεσίες υγείας, Κέντρο Μοριακής Βιολογίας και Γονιδιωματικής A-Lab, τη Μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής Υγεία IVF Εμβρυογένεσις, την Y-Logimed και τη GMP με αντικείμενο την εμπορία ιατροτεχνολογικών προϊόντων, την εταιρία Business Care με υπηρεσίες εργασιακής ασφάλειας και υγείας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς και το Εκπαιδευτικό Κέντρο Heal Academy για εκπαίδευση, μετεκπαίδευση, κατάρτιση και έρευνα σε θέματα ιατρικής, νοσηλευτικής και όλων των επιστημών υγείας.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οποιοδήποτε σχέδιο άμυνας θα συμπεριλαμβάνει όλα τα σύνορα της ΕυρώπηςΧθες 19:22 | Ειδήσεις

Τι υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το τι συζητήθηκε κατά τη συνάντησή του με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε, μετά το πέρας των εργασιών της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας στην Κοπεγχάγη.

Europa League: Θέλτα – ΠΑΟΚ: Δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα ο ΠΑΟΚ και ηττήθηκε στο Βίγκο από τη Θέλτα (βίντεο)Χθες 23:58 | Ειδήσεις

 Ο ΠΑΟΚ όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το 1-0 και στο τέλος του ημιχρόνου ισοφαρίστηκε με γκολ του Ιάγκο Άσπας με κεφαλιά από κοντινή απόσταση.

Πρεσβεία Ισραήλ: Παράσταση διαμαρτυρίας για την επίθεση στον στολίσκο Sumud – Κλειστή η Κηφισίας (εικόνες)Χθες 22:50 | Ειδήσεις

Στο σημείο έχουν σημειωθεί και επεισόδια, με κουκουλοφόρους να πετάνε μολότοφ στα ΜΑΤ.

Λάουρα Κοβέσι: Η διαφθορά υπάρχει παντού, όχι μόνο στην ΕλλάδαΧθες 11:54 | Ειδήσεις

Αιχμές για προσπάθεια εκφοβισμού προκειμένου να σταματήσουν οι έρευνες, άφησε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελέας, Λάουρα Κόβεσι, σε συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε πριν από λίγη ώρα στο τρίτο τελωνείο Πειραιά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Europa League: Θέλτα – ΠΑΟΚ: Δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα ο ΠΑΟΚ και ηττήθηκε στο Βίγκο από τη Θέλτα (βίντεο)23:59Euroleague: Ο Ολυμπιακός έμεινε από δυνάμεις στη Μαδρίτη23:50Conference League: Η Τσέλιε "έσπασε" το αήττητο της ΑΕΚ23:43Μάντσεστερ: 35χρονος Βρετανός ο ύποπτος για την επίθεση στη συναγωγή – Τέσσερις συνολικά συλλήψεις23:39Πυροσβεστική: Παραπάνω από 80 κλήσεις στο Κέντρο Επιχειρήσεων λόγω της κακοκαιρίας23:25Europa League: Ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους για ΘΕΛΤΑ - ΠΑΟΚ (βίντεο)23:11Πρεσβεία Ισραήλ: Παράσταση διαμαρτυρίας για την επίθεση στον στολίσκο Sumud – Κλειστή η Κηφισίας (εικόνες)23:03ΗΠΑ: Νεκρός ένας 17χρονος – Οι φίλοι του τον πέρασαν για σκίουρο και τον πυροβόλησαν22:49Γάζα: Ο Νετανιάχου συγχαίρει τις ναυτικές δυνάμεις για την αναχαίτιση του στολίσκου22:35Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Ηττήθηκε με ανατροπή στο ΟΑΚΑ22:21Ζάκυνθος: Υπάλληλος καθαριότητας έκλεψε κοσμήματα από δωμάτιο ξενοδοχείου και συνελήφθη22:07Πανόρμου: Κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ στα ΜΑΤ21:53Βόλος: Κακοποιούσε τον σκύλο του στη μέση του δρόμου21:39Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή21:25Ρωσία: Ο Πούτιν υπόσχεται άμεση αντίδραση εάν η Ευρώπη προκαλέσει τη Μόσχα21:11Λονδίνο: Εκκενώθηκε για ώρες ο μεγάλος σταθμός Εuston (εικόνες)20:57Χάρης Δούκας - Δήμος Αθηναίων: "Βραβείο Δημοκρατίας" στον Γκίντεον Λέβι20:42Μητσοτάκης: Οποιοδήποτε σχέδιο άμυνας θα συμπεριλαμβάνει όλα τα σύνορα της Ευρώπης20:28Χαλκίδα: Ανατροπή στην υπόθεση εξαφάνισης μητέρας και των δύο παιδιών της - Είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία 20:14Αττική: Συνελήφθη 31χρονος για κατοχή και διακίνηση πάνω από 34 κιλών κάνναβης (εικόνες)20:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο