LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 15 Νοεμβρίου 2024 10:57

Βόλος: Γονείς “εισέβαλαν” στο σχολείο όπου φοιτά ο γιος τους επειδή... πήρε αποβολή

Το περιστατικό έγινε το πρωί της Πέμπτης, όταν οι γονείς εξαγριωμένοι "μπούκαραν" στο γυμνάσιο που πηγαίνει ο γιος τους, κάνοντας παράπονα στους καθηγητές επειδή πήρε αποβολή. Τι ακριβώς συνέβη.

Σχολείο - μαθητές

Σηκωτοί… από αστυνομικούς βγήκαν από το σχολείο, όπου φοιτά το παιδί τους, γονείς, οι οποίοι μπούκαραν για να ζητήσουν τα… ρέστα για την αποβολή που δόθηκε στον συγκεκριμένο μαθητή. Οι γονείς του μαθητή προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση εν ώρα λειτουργίας του σχολείου και αρνούνταν να αποχωρήσουν από το σχολικό κτίριο, το οποίο επί μία περίπου ώρα σείονταν από τις φωνές.

Το περιστατικό έγινε περίπου στις 11 χθες το πρωί, σε κεντρικό γυμνάσιο του Βόλου. Είχε προηγηθεί η τιμωρία μαθητή με αποβολή επειδή προκάλεσε φασαρία. Ο μαθητής φέρεται να ενημέρωσε τους γονείς του για την αποβολή, κανείς όμως δεν γνωρίζει τι υποστήριξε και εκείνοι έγιναν έξαλλοι.

Πήγαν στο σχολείο, μπούκαραν στο προαύλιο εν ώρα λειτουργίας, κάτι που απαγορεύεται και με άγριες διαθέσεις κατευθύνθηκαν στο γραφείο της διεύθυνσης για να ζητήσουν τα… ρέστα για το παιδί τους.

Οι ίδιοι φέρεται να μην πείθονταν για τις εξηγήσεις που έδιναν καθηγητές του γυμνασίου, οι οποίοι επιχειρούσαν να ηρεμήσουν τους εκνευρισμένους γονείς, εκείνοι όμως, όσο περνούσε η ώρα, τόσο εξαγριώνονταν. Εφθασαν στο σημείο να κατηγορήσουν εκπαιδευτικούς ότι δεν είναι κατάλληλοι να διδάσκουν στα παιδιά τους και φώναζαν, ενώ αρνούνταν να αποχωρήσουν παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις των εκπαιδευτικών.

Σχολείο - σχολεία - μαθητές - αίθουσα σχολική

Στο σχολείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση. Καθηγητές δεν μπορούσαν να μπουν στο μάθημα, άλλοι που επιχείρησαν να μπουν στις τάξεις άκουγαν τις φωνές ακόμη και πίσω από τις κλειστές πόρτες. Εκπαιδευτικοί έμπαιναν και έβγαιναν στο γραφείο της διεύθυνσης, προσπαθώντας να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Επί μία περίπου ώρα το σχολείο σείονταν από φωνές. Κρίθηκε αναγκαίο να κληθεί αστυνομία για να απομακρυνθούν οι εξαγριωμένοι γονείς του μαθητή.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι ζήτησαν από τους γονείς αστυνομικές ταυτότητες που δεν είχαν μαζί τους. Τους προσήγαγαν στο τμήμα για να κάνουν εξακρίβωση στοιχείων ενώ μαζί τους πήγαν και στελέχη του σχολείου για να δώσουν καταθέσεις για το συμβάν.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτης Σαβελίδης, ο οποίος έδωσε εντολή να υποβληθούν μηνύσεις σε βάρος των δύο γονέων για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.

Πηγή: taxydromos.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Ενδοοικογενειακή βία - Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε ο ιερέας που καταγγέλθηκε ότι ξυλοκόπησε την ανήλικη κόρη του

Θεσσαλονίκη: 11χρονος αναζητά συμβατό δότη μυελού των οστών για να καταφέρει να ζήσει!

Τροχαίο: Νεκρή 34χρονη επιβάτιδα σε σύγκρουση αυτοκινήτων


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠλήθος κόσμου τιμά την 52η επέτειο της εξέγερσης του ΠολυτεχνείουΣήμερα 12:20 | Ειδήσεις

Ο εορτασμός της 52ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου θα κορυφωθεί, όπως κάθε χρόνο, με την πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ.

Ράνια Καρατζαφέρη: Τι είπε στον ΑΝΤ1 η δημοσιογράφος που εμπλέκεται στο επεισόδιο με τους αστυνομικούςΣήμερα 11:39 | Ειδήσεις

«Η ανθρωποφαγία που έγινε δεν υπάρχει. Έχουν γραφτεί τέρατα», ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό».

Πολυτεχνείο 1973: Το χρονικό της εξέγερσης των φοιτητών (εικόνες)Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 08:35 | Ειδήσεις

Στις 17 Νοέμβρη κορυφώθηκε η αντιδικτατορική δράση των φοιτητών, με την Εξέγερση του Πολυτεχνείου. Τα αιτήματα, το ραδιόφωνο στη σχολή ηλεκτρολόγων, το τανκ.

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από αύριο - Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούνΣήμερα 12:06 | Ειδήσεις

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δραματική διάσωση ποδηλάτη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης13:07Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από αύριο - Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν12:56Πλήθος κόσμου τιμά την 52η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου12:43Ηράκλειο: Ανήλικοι έκλεψαν αλκοολούχα ποτά από κατάστημα12:29Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στη Λευκάδα12:15Λίβανος-Ισραήλ: Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως σκότωσε μέλος της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο12:01Ράνια Καρατζαφέρη: Τι είπε στον ΑΝΤ1 η δημοσιογράφος που εμπλέκεται στο επεισόδιο με τους αστυνομικούς11:47Σοβαρό τροχαίο στην Πτολεμαΐδα: ΙΧ συγκρούστηκε με φορτηγάκι - Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο (βίντεο)11:34Γλυφάδα: Συνελήφθη 42χρονος που προέβαινε συστηματικά σε κλοπές από σταθμευμένα οχήματα11:20Κυπριακό: Την Πέμπτη η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν στην Λευκωσία11:06Δευτέρα 17 Νοεμβρίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας10:52Μητσοτάκης για Πολυτεχνείο: Το μετατρέπουμε σε καθημερινή προσπάθεια για Ελλάδα ισχυρή και δίκαιη10:38Πετρέλαιο: Πτωτικά κινούνται οι τιμές10:24Πέθανε ο δημιουργός του τραγουδιού τεκίλα10:11Χαρδαλιάς - Λουκέτο σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων:Δεν θα επιτρέψουμε, τη λειτουργία δομών που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία ηλικιωμένων συμπολιτών μας09:57Πολυτεχνείο – Τασούλας: Η Δημοκρατία είναι το καλύτερο από τα εφικτά πολιτεύματα09:43Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην περιοχή της Πυλαίας09:29Βορίζια: Απολογείται ο 23χρονος που κατηγορείται για την τοποθέτηση της βόμβας (εικόνες)09:17Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο ατόμων που οδηγούσαν υπό την επήρεια μέθης09:03Hellenic Train: 24ωρη πανελλαδική απεργία την Τρίτη 18 Νοεμβρίου08:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο