LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: Σήμερα 09:52

Ισπανία - Βιασμός: 10χρονη έμεινε έγκυος από τον... πατριό της

Τι ανέφερε η ανήλικη για τον 35χρονο πατριό της. Τι είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. Τι δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού.

Παιδική κακοποίηση - παιδί - παιδιά - κακοποίηση

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ισπανία η υπόθεση με μία 10χρονη που έμεινε έγκυος από τον πατριό της, ο οποίος φέρεται να την βίασε, ενώ η μητέρα της βρισκόταν στη δουλειά.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης βιασμού που συγκλονίζει την Ισπανία έγινε όταν η ανήλικη άρχισε να παραπονιέται για πόνους στην κοιλιά.

Η μητέρα της τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν αρχικά αρκετούς μώλωπες και τραύματα που υποδήλωναν ότι το παιδί είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Στη συνέχεια και μετά από σειρά εξετάσεων διαπίστωσαν ότι η 10χρονη ήταν έγκυος αρκετών εβδομάδων.

Βιασμός ανήλικης - κακοποίηση ανήλικη

Η μητέρα της, όπως υποστήριξε η ίδια στις Αρχές, δεν είχε άλλο άτομο για να φροντίσει την κόρη της, παρά μόνο τον τωρινό σύντροφό της, με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον 35χρονο Ισπανό.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης και φέρεται να είπε στον δικαστή «λυπάμαι πολύ για ό,τι έκανα, αλλά ήταν μόνο μία φορά».

Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, η ανήλικη φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο πατριός της την κακοποιούσε σεξουαλικά επί ένα μήνα.

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του κοριτσιού, μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ειδήσεις σήμερα:

Αχαΐα: Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα (εικόνες)

Σινουάρ: Οι τελευταίες στιγμές του - Βίντεο από drone

Καταγγελία: “Το παιδί μου ξυλοκοπήθηκε στο νηπιαγωγείο - Δεν θέλει να πάει ξανά” (βίντεο) 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔικογραφία: Παππούς κακοποιούσε σεξουαλικά την 4χρονη εγγονή του επί μήνεςΣήμερα 11:03 | Ειδήσεις

Ανατριχίλα προκαλεί η νέα υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν 68χρονο που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το μόλις 4 ετών εγγονάκι του.

Αχαΐα: Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα (εικόνες)Σήμερα 08:46 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την κατάσταση των επιβατών. Πως συνέβη το ατύχημα και το λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα.

Σινουάρ: Οι τελευταίες στιγμές του - Βίντεο από droneΣήμερα 09:13 | Ειδήσεις

Ο ισραηλινός στρατός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που φέρεται να καταγράφει τον ηγέτη της Χαμάς λίγο πριν σκοτωθεί από τις ισραηλινές δυνάμεις στη Γάζα.

Ισπανία - Βιασμός: 10χρονη έμεινε έγκυος από τον... πατριό της!Σήμερα 09:52 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε η ανήλικη για τον 35χρονο πατριό της. Τι είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. Τι δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βραζιλία: Γυναίκα έσφαξε ετοιμόγεννη για να της “πάρει” το έμβρυο14:14Ιταλία: Η Μελόνι “απαγορεύει” στα ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν γονείς14:01Θεσσαλονίκη: Σπιτονοικοκύρης… εισέβαλε με σκυλιά για να διώξει ενοικιαστή13:47Κουτσούμπας για Μέση Ανατολή - Ουκρανία: Ο Μητσοτάκης οφείλει εξηγήσεις για την εμπλοκή στους πολέμους13:34Τύρναβος - Ενδοοικογενειακή βία: Άνδρας πήγε να πατήσει την σύζυγό του με αμάξι13:20Τουρκία: Συνάντηση Σολτς - Ερντογάν για ελληνοτουρικά, Eurofighter και Μέση Ανατολή13:07Νότια Γαλλία: Η κακοκαιρία “σαρώνει” τη Λιόν και τις γύρω περιοχές (βίντεο)12:53Τουρκία: Πολύνεκρο δυστύχημα με λεωφορείο (βίντεο)12:40Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε φοιτητή για ληστείες – “Εμπνευστήκαμε από βίντεο στο διαδίκτυο και τη μουσική που ακούγαμε”12:27Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Άδεια από τις φυλακές έως τις 23 Οκτωβρίου12:13Τροχαίο - Κορωπί: Σκοτώθηκε ανήλικος οδηγός μηχανής11:47Pink Floyd: Ο Ρότζερ Γουότερς ευχαρίστησε τον... Ερντογάν για τους Παλαιστινίους11:34Μεταναστευτικό - Μάγχη: Βρέφος πνίγηκε σε ναυάγιο βάρκας11:20Δικογραφία: Παππούς κακοποιούσε σεξουαλικά την 4χρονη εγγονή του επί μήνες11:07Καρκίνος: Εμβόλιο για ανοσοθεραπεία με βακτήρια10:54Θεσσαλονίκη: Μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του και του έβαλαν 1 μήνα φυλακή10:40Ισπανία - Βιασμός: 10χρονη έμεινε έγκυος από τον... πατριό της10:27ΣΥΡΙΖΑ: Το Συνέδριο, τα μπουζούκια και τα 4 ερωτήματα του Κασσελάκη10:13Προαστιακός στην γραμμή μετρό - Οικονόμου: Ο μηχανοδηγός πέρασε δύο κόκκινα “σερί” (βίντεο)10:00Κιμ Γιονγκ Ουν: Η Νότια Κορέα είναι εχθρική χώρα (βίντεο)09:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο