LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 16 Οκτωβρίου 2024 18:04

Τσιοτίνης κατά Δούκα για έργα που... τελικά δεν είναι του Δήμου Αθηναίων

Ο ιδιοκτήτης εστιατορίων καταφέρθηκε κατά του Δημάρχου Αθηναίων για έργα που έχουν αφήσει ανοιχτή τάφρο για 20 ημέρες έξω από το μαγαζί του, ωστόσο η απάντηση του Δήμου αναφέρει ότι θα πρέπει τα παράπονα να έχουν... άλλον αποδέκτη.

Τσιοτίνης - Δούκας

Ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης με ένα βίντεο το οποίο ανάρτησε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok διαμαρτυρήθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα πεζοδρόμια έξω από τα καταστήματά του, εξαιτίας ημιτελών εργασιών διάφορων φορέων, με συνέπεια να μην μπορεί να τα λειτουργήσει. Ο σεφ στην ανάρτησή του τονίζει:

«Αξιότιμε κύριε Δούκα, τι κάνετε; Δεν γνωριζόμαστε και δεν υπάρχει λόγος και να γνωριστούμε. Ονομάζομαι Αλέξανδρος Τσιοτίνης, είμαι σεφ και ιδιοκτήτης δύο εστιατορίων τα οποία βρίσκονται στον Κεραμεικό.

Χαίρομαι πάρα πολύ που συνειδητοποιώ πως μετά από καιρό τελειώσατε την δεύτερη κατά σειρά προεκλογική σας εκστρατεία, καθώς αν θυμάμαι καλά ο λαός σας έχει επιλέξει σαν δήμαρχο Αθηναίων, παρ’ όλα αυτά εσείς ψάξατε επιπλέον να ασχοληθείτε με άλλα προβλήματα κοινωνικά ή πολιτικά για το γίγνεσθαι του ΠΑΣΟΚ, το οποίο με βρίσκει σύμφωνο, αν και εφόσον έχετε καταφέρετε να εκπληρώσετε αυτά που σας έχουν ζητηθεί από τον λαό. Δηλαδή να είστε δήμαρχος Αθηναίων.

Στα δικά μου μάτια δεν είστε, καθώς τις τελευταίες 20 μέρες το ένα μου εστιατόριο είναι ουσιαστικά κλειστό, γιατί έχετε σκάψει μπροστά από όλο το μαγαζί για διάφορα προβλήματα και έχετε αφήσει κάποιες ανοιχτές τάφρους. Συγγνώμη που σας το θέτω έτσι, αλλά μιλάμε για 20 μέρες.

Τα δημοτικά τέλη δεν καθυστερούν 20 μέρες, γιατί αν καθυστερήσουν, ξέρετε, από την επόμενη μέρα, δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αυτό, έχουν προσαυξήσεις. Επίσης και οι μισθοί.

Είναι και αυτό ένα πρόβλημα, γιατί αυτός ο αποδιοπομπαίος τράγος που ονομάζεται επιχειρηματίας δυστυχώς οφείλει να είναι φερέγγυος στις υποχρεώσεις του. Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αυτό.

Φυσικά, δεν είμαι κάποιος που απλά ποστάρει όλα αυτά στα social media, αλλά βλέπετε από τη στιγμή που έχω απευθυνθεί στο Δήμο, στην ΕΥΔΑΠ, στο Φυσικό Αέριο, σε όλους αυτούς που έχουν έρθει κι έχουν σκάψει στο εστιατόριό μου το τελευταίο εξάμηνο τρεις-τέσσερις φορές κι έχω βρει πόρτα, κοινοποιώ αυτό μπας και αξιωθεί κάποιος να χτυπήσει ένα καμπανάκι ότι υπάρχει δυστυχώς το σήμερα στο οποίο πρέπει πολιτικά να ανταπεξέλθετε, για να κοιτάξουμε το αύριο.

Αλλιώς αύριο δεν θα υπάρχουμε εμείς».

@alextsiotinis

Αυτη ειναι η δικη μου αληθεια αν ο κυριος δουκας εχει αλλη αποψη να μου την πει με χαρα αλλα εγω αλλη οδο δεν βρισκω, εδω μας φτασατε

? original sound - Alex Tsiotinis

Δούκας: Δεν είμαι αρμόδιος

Η δημοτική αρχή Δούκα δεν άργησε να εκδώσει την δική της απάντηση δηλώνοντας ότι στο συγκεκριμένο ζήτημα, δεν υπάρχει καμία εμπλοκή ούτε και υπαιτιότητα του Δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα με την απάντηση Δούκα τα έργα εκτελούνται από τον ΔΕΔΔΗΕ και από εταιρία παροχής φυσικού αερίου, που αμφότεροι δεν υποχρεούνται να πάρουν άδεια του Δήμου, αλλά απλώς να του αναγγείλουν την έναρξη των εργασιών τους.

«Αναλυτικά στην απάντηση αναφέρεται:

Σχετικά με το βίντεο που ανήρτησε στο TikTok ο γνωστός σεφ και ιδιοκτήτης εστιατορίων κ. Αλέξανδρος Τσιοτίνης, για τα έργα που εκτελούνται μπροστά από τα καταστήματά του,  ο Δήμος Αθηναίων δηλώνει κατηγορηματικά ότι:

1. Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων δεν εκτελούν κανένα έργο στο συγκεκριμένο σημείο.

2. Στις 25/9 και στις 14/10 ο ΔΕΔΔΗΕ μας γνωστοποίησε αναγγελία βλάβης στο σημείο (στις περιπτώσεις αυτές δεν ζητείται άδεια από τον Δήμο Αθηναίων). Επίσης, σε διάφορα σημεία της οδού Κεραμεικού εκτελούνται έργα από την ΕΝΑΟΝ (φυσικό αέριο) για τα οποία επίσης βάση νόμου δεν ζητείται άδεια από τον Δήμο Αθηναίων. 

Συνεπώς οι χαρακτηρισμοί του κ. Τσιοτίνη είναι πλήρως ανυπόστατοι, καθώς δεν υπάρχει καμία υπαιτιότητα του Δήμου για την κατάσταση που περιγράφει στο πεζοδρόμιο έξω από τα καταστήματά του».

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Έσκιζε ελληνικές σημαίες γιατί νόμιζε ότι είναι του Ισραήλ (βίντεο)

Γεωργιάδης: Πρόστιμο 800000 ευρώ σε γιατρό για χιλιάδες συνταγογραφήσεις στον ΑΜΚΑ της μητέρας του

Βρετανία: Γυναίκα πέθανε από ασφυξία σε οθωμανικό κρεβάτι

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για τα νέα μέτρα μείωσης τιμών από την κυβέρνηση και για τους νέους στόχους για την ελληνική βιομηχανία.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)Χθες 19:27 | Ειδήσεις

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσηςΧθες 18:10 | Ειδήσεις

Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για αύριο.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα μία γυναίκα για τον θάνατο της 84χρονηςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας μία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Ποια είναι γυναίκα, "νούμερο ένα" ύποπτη που βρισκεται στα χέρια των αρχών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Αφαίρεσαν την μήτρα σε δεκάδες γυναίκες από... λάθος διάγνωση23:59Swiss Indoors - Τσιτσιπάς: Νίκη “θρίλερ” και πρόκριση23:46Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πάσχει από καρκίνο του μυελού των οστών23:33ΕΛΑΣ – Δυτική Αττική: Αυξημένες κατά 113% οι συλλήψεις στο 9μηνο του 202423:19Η Χιλή λάνσαρε την πρώτη αντισυλληπτική ένεση για σκύλους23:06Ουκρανία: Αυτοκτόνησε μέσα σε στρατολογικό γραφείο για να μην πάει φαντάρος22:52Ο ρόλος της ιστολογικής εξέτασης στην επιλογή θεραπευτικών χειρισμών στον καρκίνο μαστού22:39Champions League: Η Μίλαν νίκησε την Μπριζ22:25Baywatch: Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν22:25Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά (εικόνες)22:11Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι έπληξε στρατιωτική βάση του Ισραήλ21:58Μητσοτάκης - Κόστα: Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων (εικόνες)21:45Μελόνι – Ερντογάν: Επικοινωνία για τη Μέση Ανατολή και το Προσφυγικό21:31Περιστέρι: Τρίτη ήττα στο BCL21:18Στον ΠΑΟΚ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο21:04ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια, σοβαρότητα και ενότητα20:51Ρευματοκλοπή: Έρχεται ο λογαριασμός… για τους παραβάτες20:37Ευλογιά των προβάτων: Απαγορεύσεις στη μετακίνηση ζώων20:23Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη20:10Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο