LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 15 Οκτωβρίου 2024 21:27

Κασσελάκης: Δεν ισχύει η απόφαση του αποκλεισμού μου

Τι είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για τον αποκλεισμό του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Η ανάρτησή του και το κάλεσμα στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελακης - Εκτελεστικό γραφείο

Αμφισβήτησε την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής που αποφάσισε τον αποκλεισμό του από την κούρσα της ηγεσίας ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και προέβλεψε ότι το Συνέδριο θα αναβληθεί.

Στην συνέντευξή του στο Star ανέφερε: «Οι ανακοινώσεις που βγαίνουν εναντίον μου είναι σοκαριστικές: "το θέμα είναι λήξαν", "αμετάκλητες αποφάσεις", ποιος βγάζει αυτές τις αποφάσεις, ποιος είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ;».

Είπε ακόμη: «Αποδέχομαι την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για την καθαίρεσή μου, ωστόσο θα έπρεπε να παραμείνω πρόεδρος του κόμματος και να οδηγήσω το κόμμα στο Συνέδριο και στην εκλογή αρχηγού. Το έκτακτο Συνέδριο εγκρίνει τις υποψηφιότητες. Το επικείμενο Συνέδριο μπορεί να αποφασίσει ότι θέλει. Θα είμαστε εδώ μέχρι τέλους. Αυτή την στιγμή κανείς δεν είναι υποψήφιος, το Συνέδριο είναι το όργανο που εγκρίνει τις υποψηφιότητες. Θέλουν να με αποκλείσουν γιατί εφόσον είμαι υποψήφιος, η βάση θα εκφραστεί και δεν θα χάσω. Φοβούνται την οργή του κόσμου. Υπάρχει κύμα υπέρ μου που το βλέπουν στις οργανώσεις».

Σε ερώτηση για το αν σκοπεύει να ιδρύσει δικό του κόμμα απάντησε ότι «έχουμε το δικό μας κόμμα, τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν τον εγκαταλείπω, έχω δεσμευτεί ότι δεν θα προδώσω τα μέλη του κόμματος».

Καταδίκασε τις επιθέσεις οπαδών του σε δημοσιογράφους λέγοντας: «Συμπεριφορές που δεν συνάδουν με τα ήθη και τις αρχές της Αριστεράς και της Δημοκρατίας δεν εκφράζουν εμένα».

Επιπλέον, τοβράδυ της Τρίτης, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε μία ανάρτηση που καλεί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, να εγγραφούν στο νέο site "Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ" και να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους.


Ειδήσεις σήμερα:

Επίορκοι εφοριακοί - Κέρκυρα: Οι απολογίες, οι διάλογοι και ο “εγκέφαλος” (βίντεο)

Τέμπη: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η πρόεδρος της ΡΑΣ

Πάνος Καλλίτσης: Αυτός που τον πυροβόλησε, αποφυλακίστηκε και συνελήφθη με το ίδιο όπλο για ναρκωτικά (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία, Πολωνία και Ισπανία καλούν τους πολίτες τους να φύγουν αμέσως από το Ιράν23:59Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε οξειδωμένο πυρομαχικό υλικό23:47Επιβλητικός Ολυμπιακός στη Χάλα Πιονίρ, κυριάρχησε απέναντι στην Παρτιζάν23:36Χειρόφρενο και αύριο τα ταξί της Αττικής23:22Επιτεύχθηκε συμφωνία για την 15μελή επιτροπή τεχνοκρατών που θα διοικήσει τη Λωρίδα της Γάζας23:08Τραμπ: Με ενημέρωσαν ότι σταματούν οι δολοφονίες διαδηλωτών στο Ιράν22:54Στα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός με εμφατική νίκη επί του Άρη και χατ-τρικ Μπακασέτα22:40Γκίλφοϊλ: Πρώτη φορά εν ενεργεία μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ επισκέπτεται επίσημα την Ελλάδα22:26Ιωάννινα: Συνελήφθη άνδρας καταζητούμενος για βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων22:12ΗΠΑ: Ξεκίνησε η "δεύτερη φάση" του σχεδίου Τραμπ για τη Γάζα21:58Η Δανία ενισχύει "από σήμερα" τη στρατιωτική της παρουσία στη Γροιλανδία21:44Καλεντερίδης στον ΑΝΤ1 - Είναι εφικτό ένα "μοντέλο Μαδούρο" στο Ιράν;21:30Παναγιώτης Στάθης για Καρυστιανού και Σύλλογο Τεμπών: Μετά την ΑΑΔΕ ανοίγει ο δρόμος και για εισαγγελική έρευνα21:16Θρίαμβος ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη - Καταιγιστικός "Δικέφαλος" στους 4 του Κυπέλλου21:02Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας Δανίας-Γροιλανδίας με Βανς και Ρούμπιο20:48Καλεντερίδης για Γροιλανδία: Είτε με το καλό είτε με το κακό, η Γροιλανδία θα περάσει υπό αμερικανικό έλεγχο20:34Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη20:24Τέλλογλου - Παραίτηση Σαουνάτσου: Στις Βρυξέλλες παρουσίασαν ρόδινη την κατάσταση στην ΥΠΑ20:14Ant1 Sports: Σκληρή αναμέτρηση Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ στον προημιτελικό του Κυπέλλου 20:04Κύπελλο Ελλάδας: Τεράστια νίκη και πρόκριση του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ στα ημιτελικά19:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο