LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 09 Οκτωβρίου 2024 19:24 | Ανανέωση: 09 Οκτωβρίου 2024 19:29

Δολοφoνία στην Πατησίων - Κούγιας: Οι κατηγορούμενοι ζούσαν μια ζωή δυστυχισμένη

Ο συνήγορος υπεράσπισης των δύο νεαρών ανέφερε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 ότι από τότε που συνειδητοποίησαν το τραύμα τους, ζούσαν δυστυχισμένοι.

Αλέξης Κούγιας

Για τις ιδιαίτερες όψεις της υπόθεσης δολοφονίας άνδρα από τα δύο ξαδέρφια του 17 και 19 χρόνων στην οδό Πατησίων μίλησε την Τετάρτη 08.10 μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο συνήγορος υπεράσπισης των δύο νεαρών Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας σημείωσε ότι πρόκειται για πρωτοφανή περίπτωση και χαρακτήρισε «υποδείγματα» τους δύο νέους, σήμερα φοιτητή και αριστούχο μαθητή αντίστοιχα.

«Κανείς δεν δικαιολογεί την πράξη τους με την έννοια της ατιμωρησίας, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά υπέβαλαν προανακριτικές απολογίες χωρίς δικηγόρο με ομολογία της πράξης, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο», είπε και προσέθεσε: «Από τότε που συνειδητοποίησαν τι είχαν υποστεί η ζωή τους ήταν δυστυχισμένη. Δεν θα είχαν κάνει ό,τι έκαναν, αν ο άνδρας δεν προσπαθούσε να διαγράψει αυτό που είχε κάνει εις βάρος τους και δεν επέμενε συνεχώς μέσω του instagram να τους συναντήσει. Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι τα παιδιά πήγαν αμέσως με τα πόδια από τον τόπο διάπραξης στην Αστυνομία όχι με την παρότρυνση κάποιου αλλά με δική τους απόφαση, για να παραδοθούν. Πρόκειται για ένα ανθρώπινο δράμα, εγώ στην καριέρα μου δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια περίπτωση. Πρόθεση αφαίρεσης ζωής δεν είχαν, κι αυτό προκύπτει από το ότι δεν επεδίωξαν το ραντεβού οι ίδιοι, αλλά το θύμα. Όταν συνέβαιναν οι κακοποιητικές πράξεις, τα αγόρια ήταν 4 και 6 ετών, δηλαδή το θύμα είχε από τον καθέναν, 8 και 10 χρόνια διαφορά αντίστοιχα. Η οικογένεια προσπαθούσε να κρατήσει μακριά το συγκεκριμένο πρόσωπο και να απαλύνει τον πόνο τους. Το συμβάν δείχνει τι μπορέι να γίνει στην ψυχή μικρών παιδιών όταν στο περιβάλλον τους υπάρχουν τέτοιοι κακοποιητές».

Ειδήσεις σήμερα:

Η Καίτη Γκρέυ υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο

Κικίλιας: Το σπίτι στην Βασιλίσσης Σοφίας το αγόρασα νόμιμα και με καθαρό τρόπο

Φλόριντα - Κυκλώνας “Μίλτον”: Μαζικές εκκενώσεις, μποτιλιάρισμα και ελλείψεις καυσίμων (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Eurovision 2025 - Β’ Ημιτελικός: Στον μεγάλο τελικό η Ελλάδα 00:23Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα: Αυτοκίνητο έπεσε στο πλήθος φιλάθλων (βίντεο)23:59Τουρκία: Ο ΥΠΕΞ Φιντάν συναντήθηκε με τη ρωσική αντιπροσωπεία στην Κωνσταντινούπολη23:45Eurovision 2025 - Κλαυδία: Πώς σχολίασε το κοινό την εμφάνιση της Ελλάδας στον Β' Ημιτελικό;23:29Eurovision 2025: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κλαυδίας και η “Αστερομάτα” που... μάγεψε!23:15Βρετανία: Kατηγορίες σε 21χρονο Ουκρανό για την φωτιά στο σπίτι του Στάρμερ23:01ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Στους τελικούς οι ερυθρόλευκοι, με... ενδιάμεση στάση το Άμπου Ντάμπι22:46Τραμπ: Πιθανότατα θα επιστρέψω αύριο στις ΗΠΑ22:32Μωρό - Άλιμος: Ο αστυνομικός που το πήρε αγκαλιά μιλά στον ΑΝΤ122:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:03Πέτρου Ράλλη: Οι πρώτες εικόνες με το φορτηγό που έπεσε από τη γέφυρα (βίντεο)21:48Ο Θοδωρής Κυριακού στο δείπνο του Εμίρη του Κατάρ προς τιμήν του Ντόναλντ Τραμπ 21:34Ρωσία - Ουκρανία: Την Παρασκευή οι ειρηνευτικές συνομιλίες21:18Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικη!21:04Τέμπη: Συγκίνηση στην απονομή του πτυχίου της Θώμης Πλακιά (βίντεο)20:48ΔΥΠΑ – Παιδικές κατασκηνώσεις: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τα 70000 vouchers20:33Φορτηγό έπεσε από τη γέφυρα στην Πέτρου Ράλλη στη Θηβών20:18Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή20:04Θεσσαλονίκη: Καταδίκη γυναίκας που τραυμάτισε το σκυλί του συζύγου της19:49Πάτρα: 15χρονος έσβηνε τσιγάρα σε ανήλικη19:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο