LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: Σήμερα 12:01

Λίβανος - ΥΠΕΞ: Απεγκλωβίστηκαν ακόμη 11 Έλληνες με τις οικογένειές τους

Τι αναφέρει το Υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με τον απεγκλωβισμό ακόμα 11 οικογενειών από τον Λίβανο.

C-130: Η άφιξη των Ελλήνων και τον Κύπριων από την Βηρυτό στην Ελλάδα

(εικόνα αρχείου)

«Με τη συνδρομή των Πρεσβειών Ελλάδας και Κύπρου στη Βηρυτό, αφίχθησαν, με ναυλωμένη πτήση από την Κυπριακή Δημοκρατία, 11 Έλληνες πολίτες και μέλη των οικογενειών τους στη Λάρνακα», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter.

«Με μέριμνα της Πρεσβείας μας στη Λευκωσία και υπό τον συντονισμό της Μονάδας Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, έξι εξ' αυτών επαναπατρίστηκαν σήμερα στην Ελλάδα».

«Ευχαριστούμε την Κυπριακή Δημοκρατία για τη συμπαράσταση και την άμεση ανταπόκριση», προσθέτει το υπουργείο Εξωτερικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος - ΥΠΕΞ: Απεγκλωβίστηκαν ακόμη 11 Έλληνες με τις οικογένειές τους

Τραμπ: Το Ισραήλ πρέπει να “χτυπήσει” τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν

Κερατσίνι - Τροχαίο δυστύχημα: Φονική παράσυρση άνδρα από φορτηγό

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜίμης Πλέσσας: Το “αντίο” του ΑΝΤ1 στον σπουδαίο συνθέτη (βίντεο)Σήμερα 11:54 | Ειδήσεις

Ο ANT1, "αποχαιρετά" τον Μίμη Πλέσσα, τον αγαπημένο συνθέτη με την πλούσια προσφορά του στη μουσική. Οι σπουδές στο εξωτερικό και οι διακρίσεις του μεγάλου καλλιτέχνη.

ΣΥΡΙΖΑ: Η Τζάκρη κατέθεσε την υποψηφιότητα του ΚασσελάκηΣήμερα 14:32 | Ειδήσεις

Επεισοδιακή είναι και η σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο τις εκλογές στο κόμμα και τη ''θύελλα'' αντιδράσεων για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.

Ιωνάς Καρούσης: Θρήνος στην επιμνημόσυνη δέηση (εικόνες)Σήμερα 13:09 | Ειδήσεις

Σε κλίμα οδύνης φίλοι και συγγενείς του Ιωνά, στη Θεσσαλονίκη, τελούν αυτήν την ώρα, επιμνημόσυνη δέηση, στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας. 

Κακοκαιρία “Cassandra” - Αγρίνιο: Αγνοείται φύλακας λατομείου (βίντεο)Σήμερα 13:40 | Ειδήσεις

Μεγάλη επιχειρήση πραγματοποιήται στην περιοχή Στράτος Αγρινίου, για τον εντοπισμό άνδρα, ο οποίος αγνοείται από τα ξημερώματα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΠΑΣΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες15:19Λίβανος: Νεκρός φέρεται να είναι από την ισραηλινή επίθεση και ο διάδοχος του Νασράλα 15:06Περιστέρι: Άγριος καυγάς ιερέα με συγγενή την ώρα της κηδείας14:52ΣΥΡΙΖΑ: Η Τζάκρη κατέθεσε την υποψηφιότητα του Κασσελάκη 14:39Κρήτη: Ήπιαν σφηνάκια και βρέθηκαν διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ14:25Άλιμος: Επεισοδιακή σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών (εικόνες)14:12Κακοκαιρία “Cassandra” - Αγρίνιο: Αγνοείται φύλακας λατομείου (βίντεο)13:58Ιωνάς Καρούσης: Θρήνος στην επιμνημόσυνη δέηση (εικόνες)13:45Μίμης Πλέσσας: Το “αντίο” του ΑΝΤ1 στον σπουδαίο συνθέτη (βίντεο)13:31Καναδάς: Παιδί πέθανε από λύσσα - Βρέθηκε νυχτερίδα στο δωμάτιό του13:18Μητσοτάκης για Μίμη Πλέσσα: Μοναδικές οι στιγμές που θα μας χαρίζει για πάντα με τις νότες του13:04Λίβανος - ΥΠΕΞ: Απεγκλωβίστηκαν ακόμη 11 Έλληνες με τις οικογένειές τους12:51“Cassandra” - Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πού θα συνεχιστούν τα φαινόμενα12:37Πώς ψηφίζω στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: Τα εκλογικά τμήματα και το αντίτιμο - Οδηγός για ψηφοφόρους12:24ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου 12:11Συνάντηση Μητσοτάκη με Αμερικανούς Γερουσιαστές: Ενέργεια και διμερείς σχέσεις στα θέματα που συζητήθηκαν (εικόνες)11:57Η Cassandra χτυπά την Αιτωλοακαρνανία: Κλειστή η παλιά Εθνική Οδός (εικόνες)11:44Τουρκία - Οζέλ προς Ερντογάν: Αν ο κίνδυνος είναι μεγάλος ελάτε να μας το εξηγήσετε11:30Ο Ντιαρά αθωώθηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έναντι της FIFA11:17Μίμης Πλέσσας: Το συγκινητικό αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ (βίντεο)11:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο