LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: Σήμερα 11:03

Σπείρα έκανε 110 διαρρήξεις: Τα όπλα και βίντεο από τις έρευνες για την εξάρθρωση της (εικόνες)

Δεκάδες συλλήψεις και ιπροσαγωγές για εκατοντάδες κλοπές σπιτιών, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση. 

Σπείρα - συμμορία - όπλα

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας από την Ασφάλεια Αθηνών, για την εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών σπιτιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Μία πολύμηνη έρευνα των στελεχών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κρύβεται πίσω από αυτήν τη γιγαντιαία επιχείρηση. Συγκέντρωσαν δεδομένα, ταυτοποίησαν πρόσωπα, ακολούθησε η παρακολούθησή τους και έφθασαν στο σημερινό αποτέλεσμα.

Τουλάχιστον 11 άτομα συνελήφθησαν και άλλα 18 προσήχθησαν σε αστυνομικές υπηρεσίες.

Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε τουλάχιστον είκοσι έρευνες και στις κατοικίες των εμπλεκομένων, αλλά και σε χώρους όπου αποθήκευαν κλοπιμαία, τις λεγόμενες καβάτζες.

Έχουν εντοπίσει, όπλα, ναρκωτικές ουσίες και διάφορα κλοπιμαία.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι εμπλεκόμενοι έχουν ταυτοποιηθεί σε 110 διαρρήξεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Σπείρα - συμμορία - όπλα

Σπείρα - συμμορία - όπλα

Σπείρα - συμμορία - όπλα

Ειδήσεις σήμερα:

Ιταλία - Κατάρρευση κτηρίου: Ξεκληρίστηκε η οικογένεια με τα δύο αδερφάκια

Δήμος Αθηναίων: Γιατί γέμισε ποντίκια η Πλατεία Συντάγματος (βίντεο)

Νοτοπούλου: Δειλός ο Κασσελάκης - Είχε σχέδιο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣαλμάς: Διαγραφή και από μέλος της ΝΔΣήμερα 17:56 | Ειδήσεις

Ο Μάριος Σαλμάς τίθεται και εκτός κόμματος της Νέας Δημοκρατίας μετά από απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής.

Μεταναστευτικό: Πολύνεκρο ναυάγιο στην Σάμο (βίντεο)Σήμερα 12:13 | Ειδήσεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης δεκάδων ανθρώπων που επέβαιναν στο σκάφος, η τύχη των οποίων αγνοείται. Στις έρευνες λαμβάνει μέρος και ένα ελικόπτερο.

Σχιστό - Ανατροπή βυτιοφόρου: Μποτιλιάρισμα στους δρόμους και εκκένωση δομής (εικόνες)Σήμερα 16:29 | Ειδήσεις

Για λόγους ασφαλείας, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους και εκκενώνεται δομή λόγω της ανατροπής βυτιοφόρου με επικίνδυνο φορτίο.

Λίβανος: Ανελέητο “σφυροκόπημα” από το Ισραήλ και εκατόμβη νεκρών (βίντεο)Σήμερα 11:58 | Ειδήσεις

Τηλεφωνικά ειδοποιήθηκαν οι κάτοικοι του Λιβάνου, ενώ οι Αρχές του Ισραήλ προειδοποιούν ότι, τα χειρότερα είναι...μπροστά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γυναικοκτονία - Ιταλία: Ξεκινά η δίκη για τη σφαγή φοιτήτριας από τον πρώην της18:33Μέση Ανατολή – Γεραπετρίτης: Επιδιώκουμε να συμβάλουμε στις προσπάθειες ειρήνευσης18:19Σαλμάς: Διαγραφή και από μέλος της ΝΔ18:06Τουρκία: Αντιδράσεις για το σχέδιο Ράμα και την ίδρυση στην Αλβανία μουσουλμανικού κράτους17:52Κρήτη - Ηράκλειο: Και δεύτερος νεκρός μοτοσικλετιστής μέσα σε λίγες ώρες17:38Ερντογάν – Σολτς: Άκκουγιου και Eurofighter στο επίκεντρο της συνάντησης τους17:25ΣΥΡΙΖΑ: Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για συνέδριο και εκλογές17:12Hellenic Train: Οι αλλαγές στα δρομολόγια λόγω της στάσης εργασίας 16:58Σχιστό - Ανατροπή βυτιοφόρου: Μποτιλιάρισμα στους δρόμους και εκκένωση δομής (εικόνες)16:47Κέρκυρα: Νεαρή κατήγγειλε βιασμό από μαθητές16:33Φωτιά στο Αγρίνιο16:19Γαλατασαράι: Ταπείνωσε την Φενέρμπαχτσε και περιμένει “φουριόζα” τον ΠΑΟΚ16:07Ιαπωνία: Φονική κακοκαιρία, πλημμύρες και κατολισθήσεις (εικόνες)15:54Ο ΣΥΡΙΖΑ “αδειάζει” τον Πέτρο Παππά για τις προγραφές15:41Κακοκαιρία “Daniel”: Ευρωπαϊκή αποζημίωση στην Ελλάδα15:27ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης: Είμαι εδώ...15:13“The Ellinikon Moments” - KUMA Kengo: Η επανασύνδεση της Αρχιτεκτονικής με τη Φύση15:00Σπείρα έκανε 110 διαρρήξεις: Τα όπλα και βίντεο από τις έρευνες για την εξάρθρωση της (εικόνες)14:47Θεσσαλονίκη: Νέα δίκη για την άγρια δολοφονία οικιακού βοηθού14:33Μεταναστευτικό: Πολύνεκρο ναυάγιο στην Σάμο (βίντεο)14:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο