LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: Σήμερα 07:21

Ιταλία - Κατάρρευση κτηρίου: Ξεκληρίστηκε η οικογένεια με τα δύο αδερφάκια

Ο πατέρας και το νεογέννητο μωράκι του έχουν βρεθεί μόνο ζωντανοί στα συντρίμμια απο τα οποία ανασύρθηκε νεκρή άλλη μία σορός.

Ιταλία - κατάρρευση κτηρίου

Δυο μικρά παιδιά, αδελφός και αδελφή, καθώς και μία γυναίκα έχασαν τη ζωή τους χθες Κυριακή κοντά στη Νάπολη, στη νότια Ιταλία, όταν κατέρρευσε το ακίνητο στο οποίο διέμεναν, ανακοίνωσε το ιταλικό πυροσβεστικό σώμα.

Ακίνητο δύο ορόφων στην πόλη Σαβιάνο κατέρρευσε χθες το πρωί, εξήγησαν οι αρχές. «Οι πυροσβέστες βρήκαν πατέρα και νεογέννητο στη ζωή και, δυστυχώς, τα άψυχα σώματα άλλων δύο παιδιών», ανέφερε η πυροσβεστική μέσω X.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, το κοριτσάκι ήταν 4 ετών, ο αδελφός του 6.

Έπειτα από πολύωρες έρευνες, πυροσβέστες, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, βρήκαν στα συντρίμμια το πτώμα τρίτου θύματος, γυναίκας, που επισήμως «δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί», όπως σημείωσε ο Λούκα Κάρι, εκπρόσωπος του πυροσβεστικού σώματος, στην κάμερα του RaiNews 24.

Ιταλία - κατάρρευση κτηρίου

Ο εκπρόσωπος επισήμανε πως η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης είναι ιδιαίτερα περίπλοκη.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή ήταν η γιαγιά των νεκρών παιδιών, που διέμενε στον δεύτερο όροφο του ακινήτου.

Η μητέρα εξακολουθεί να αγνοείται, κατά τις ίδιες πηγές.

Πάνω από 60 εθελοντές της πολιτικής προστασίας συμμετέχουν στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην Καμπανία.

Ο πατέρας και το νήπιο που ανασύρθηκαν στη ζωή από τα συντρίμμια διακομίστηκαν και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο. Ο άνδρας βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ιταλία - κατάρρευση κτηρίου

Η κατάρρευση εκτιμάται πως οφειλόταν σε έκρηξη αερίου, κατά δημοσιεύματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Εορτολόγιο - 23 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Μητσοτάκης: Οι συναντήσεις στη Νέα Υόρκη και το τετ α τετ με τον Ερντογάν

Γάζα - Νετανιάχου: 50 από τους 97 Ισραηλινούς ομήρους είναι ζωντανοί

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓεροβασίλη στον ΑΝΤ1: Δεν θα είμαι υποψήφια - Θα κάνουμε τα πάντα για να μην κερδίσει ο ΚασσελάκηςΣήμερα 08:43 | Ειδήσεις

Η Όλγα Γεροβασίλη μίλησε για όσα έχουν γίνει και όσα θα γίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, βάζοντας στο κάδρο προβλήματα και λύσεις.

Μεσσήνη: Νεκρός 22χρονος - Το αυτοκίνητο του έπεσε σε βαθύ χαντάκι γεμάτο νερόΣήμερα 11:03 | Ειδήσεις

Ακόμη μια τραγωδία με θύμα έναν νέο άνθρωπο. Πως συνέβη το δυστύχημα, που κόστισε την ζωή στον 22χρονο.

Δήμος Αθηναίων: Γιατί γέμισε ποντίκια η Πλατεία Συντάγματος (βίντεο)Σήμερα 09:51 | Ειδήσεις

Τις βόλτες αρουραίων στην Πλατεία Συντάγματος κατέγραψε το πρωί της Δευτέρας η κάμερα του ΑΝΤ1. Τι απαντά ο Δήμος για την εμφάνιση πολλών ποντικών στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας.

Ληστεία σε περίπτερο: “Κατέβασα τα ρολά και σώθηκα, αλλιώς...” (βίντεο)Σήμερα 09:38 | Ειδήσεις

Για "μεροκάματο του τρόμου" κάνει λόγο στον ΑΝΤ1 ο ιδιοκτήτης, λέγοντας πως ήταν πολύ τυχερός που ήταν μέσα στο περίπτερο την ώρα της επίθεσης από τους κακοποιούς.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βάλια Κάλντα:…Αρκούδα έφαγε το φαΐ οικογένειας κατασκηνωτών (εικόνες)12:10Οπαδική βία - Κορωπί: 20χρονος μαχαιρώθηκε σε επεισόδια11:56Τρένα: 24ωρη απεργία των εργαζόμενων11:43Κοζάνη: Εκτροπή νταλίκας από το οδόστρωμα - Έκλεισε η Εγνατία11:30Τένις - Σάκκαρη: “Βουτιά” 8 θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη11:25Μεσσήνη: Νεκρός 22χρονος - Το αυτοκίνητο του έπεσε σε βαθύ χαντάκι γεμάτο νερό11:17Νέα Φιλδέλφεια: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα11:00Φωτιά στο Καπανδρίτι: Λύκειο προσέγγισαν οι φλόγες10:47Yπογονιμότητα: Η σχέση με την ατμοσφαιρική ρύπανση και την ηχορύπανση10:34“Βατικανό των Μουσουλμάνων”: Ο Ράμα ιδρύει μουσουλμανικό κρατίδιο μέσα στα Τίρανα10:20Δήμος Αθηναίων: Γιατί γέμισε ποντίκια η Πλατεία Συντάγματος (βίντεο)10:07Ιταλία - Κατάρρευση κτηρίου: Ξεκληρίστηκε η οικογένεια με τα δύο αδερφάκια09:54Ληστεία σε περίπτερο: “Κατέβασα τα ρολά και σώθηκα, αλλιώς...” (βίντεο)09:41Νοτοπούλου: Δειλός ο Κασσελάκης - Είχε σχέδιο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)09:28Τροχαίο στην Κρήτη: Νεκρός πεζός που παρασύρθηκε από μηχανή09:15Πάτρα: Γάτα… θάφτηκε στο τσιμέντο σε οικοδομικά έργα09:01Γεροβασίλη στον ΑΝΤ1: Δεν θα είμαι υποψήφια - Θα κάνουμε τα πάντα για να μην κερδίσει ο Κασσελάκης08:48Ευρυτανία: Χωριό έκανε πρόσκληση διαμονής σε πολύτεκνες οικογένειες και πήγαν (βίντεο)08:35ΝΔ - Σαλμάς: Σήμερα η ώρα του “διαζυγίου”08:22Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Σεισμολογίας στην Κέρκυρα08:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο