LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: Σήμερα 19:02

Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου: Μποτιλιάρισμα από ανατροπή οχήματος

Σε ποιο σημείο υπάρχει μεγάλη συμφόριση. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για το τροχαίο.

Μποτιλιαρισμα - κινηση - Κηφισός

Τροχαίο ατύχημα με ανατροπή οχήματος έγινε σήμερα το απόγευμα (22.09.2024) στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στα Μέγαρα, προκαλώντας μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Αθήνα.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε στην Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της εξόδου προς Πάχη – Μέγαρα και οι πληροφορίες κάνουν λόγω για δύο τραυματίες που απεγκλωβίζονται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν την ανατροπή του οχήματος.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία και έχουν δημιουργηθεί μεγάλες ουρές στο ρεύμα προς Αθήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τροχαίας:

"Λόγω ανατροπής οχήματος δυσχέρεια στην Κυκλοφορία των οχημάτων στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος της εξόδου προς Πάχη - Μέγαρα, ρεύμα προς Αθήνα"

Ειδήσεις σήμερα:

Ασπρόπυργος: Τραυματίες αστυνομικοί σε καταυλισμό Ρομά

Χαλκιδική: Διπλός σεισμός στο Άγιον Όρος

Κεραμέως για συντάξεις: Αύξηση 2,2% με 2,5%

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣύνοδος Κορυφής ΟΗΕ - Μητσοτάκης: Οι παγκόσμιες απειλές απαιτούν παγκόσμιες λύσειςΣήμερα 20:06 | Ειδήσεις

Τι είπε στην παρέμβασή του στην Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σαλμάς στον ΑΝΤ1: Θα απαντήσω στον ελληνικό λαό και μόνο (βίντεο)Σήμερα 18:08 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, ο Μάριος Σαλμάς, λίγες ώρες πριν βρεθεί αντιμέτωπος με την Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας.

Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου: Μποτιλιάρισμα από ανατροπή οχήματοςΣήμερα 19:02 | Ειδήσεις

Σε ποιο σημείο υπάρχει μεγάλη συμφόριση. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για το τροχαίο.

Ερυθρά Θάλασσα: Επέστρεψε η φρεγάτα “Ψαρά” - Ετοιμάζεται η “Σπέτσαι” (βίντεο)Σήμερα 14:33 | Ειδήσεις

Η φρεγάτα "ΣΠΕΤΣΑΙ" πρόκειται να γίνει η τρίτη φρεγάτα ΜΕΚΟ του Πολεμικού Ναυτικού που θα κατευθυνθεί στην Ερυθρά Θάλασσα, διαδεχόμενη την "ΨΑΡΑ", στο πλαίσιο της επιχείρησης ASPIDES της Ε.Ε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτογράφος διαζυγίων: Το νέο επάγγελμα που ξεκίνησε από την Κίνα 22:06Σεισμός στην Αχαΐα21:53Πάτρα: Πέντε διαρρήκτες “μπούκαραν” σε ένα σπίτι21:39Η διαδερμική δισκοπλαστική στην αντιμετώπιση της οσφυϊκής κήλης του μεσοσπονδύλιου δίσκου21:24Τουρκικός Τύπος: Ισραηλινά πλοία ετοιμάζουν επίθεση στον Λίβανο από το Αιγαίο21:10Θεσσαλονίκη: “Μαϊμού” υπάλληλοι της ΔΕΗ έκλεβαν ηλικιωμένους20:57Φωτιές - Κικίλιας: 24% κάτω από το μέσο όρο 20ετίας οι καμένες εκτάσεις φέτος20:44Σύνοδος Κορυφής ΟΗΕ - Μητσοτάκης: Οι παγκόσμιες απειλές απαιτούν παγκόσμιες λύσεις20:30Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός: Ζορίστηκε... αλλά πήρε επιβλητική νίκη το τριφύλλι20:16Νέα Ιωνία: Συνελήφθη 41χρονος για πυροβολισμούς κατά αστυνομικών το 201420:03Missing Alert για την εξαφάνιση 35χρονου19:50Καιρός: άνοδος θερμοκρασίας και πρόσκαιρες βροχές την Δευτέρα19:36Σαλμάς στον ΑΝΤ1: Θα απαντήσω στον ελληνικό λαό και μόνο (βίντεο)19:23Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου: Μποτιλιάρισμα από ανατροπή οχήματος19:09ΜΗP: Προκλητική η επίσκεψη του Έλληνα Υπουργού Άμυνας στο Καστελλόριζο18:56Super League: Λεβαδειακός και ΟΦΗ μοιράστηκαν από έναν βαθμό18:43Παναθηναϊκός - Αντετοκούνμπο: “Εκτός” λόγω τραυματισμού18:29Nετανιάχου: Χτυπήσαμε τη Χεζμπολάχ με τρόπους που ποτέ δεν είχε φανταστεί18:15Ελασσόνα: Αντιδήμαρχος ο νεκρός οδηγός στο δυστύχημα με την φλεγόμενη νταλίκα18:01Φωτιά στη Λέσβο – Κινητοποιήθηκαν 6 εναέρια μέσα17:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο