Φθιώτιδα: Κατέρρευσε σε γλέντι και πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο
Την ώρα που το γλέντι ήταν σε εξέλιξη ένας από τους πιο αγαπητούς επαγγελματίες της περιοχής, που διατηρούσε δικό του κατάστημα στην κεντρική πλατεία, ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και κατέρρευσε.
Αμέσως τον μετέφεραν στο Κ.Υ. Μακρακώμης και στη συνέχεια με ασθενοφόρο πήρε το δρόμο για τα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας. Δυστυχώς όμως ο 45χρονος δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο πριν φτάσει στο νοσοκομείο.
Η συλλυπητήρια ανακοίνωση των συναδέλφων του:
«Με βαθιά οδύνη αποχαιρετούμε τον Νίκο Καραγιαννόπουλο, νεαρό και δραστήριο μέλος του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπερχειάδας, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.
Η απώλειά του γεμίζει βαριά θλίψη την τοπική εμπορική κοινότητα. Ο Νίκος ήταν ένας άνθρωπος αξιόπιστος, ευγενής και αγαπητός, που με την παρουσία, την εργατικότητά του και το χαμόγελό του, άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην πόλη μας.
Εκφράζουμε από καρδιάς τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, στους φίλους και σε όλους όσοι είχαν την τιμή να τον γνωρίζουν.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Αιωνία του η μνήμη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο Εμπορικού Συλλόγου Σπερχειάδας».
Πηγή: lamiareport.gr
Μουντιάλ Συλλόγων: Η Τσέλσι πήρε την πρόκριση κόντρα στην Μπενφίκα μετά από σχεδόν 5 ώρες!
Απαγορευτικό απόπλου λόγω ισχυρών ανέμων
Παγώνη : Σπάνια τα περιστατικά τσιμπήματος από τσιμπούρι, χρειάζεται προσοχή όχι πανικός