LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: Σήμερα 10:34 | Ανανέωση: Σήμερα 10:44

Παναθηναϊκός - ΟΑΚΑ: Εικόνες από το “πράσινο παλάτι” (βίντεο)

Η εκπομπή “Weekenders” του ΑΝΤ1 “μπήκε” στο υπό ανακαίνιση κλειστό γήπεδο μπάσκετ και κατέγραψε το γυάλινο δάπεδο και όλες τις αλλαγές.

ΟΑΚΑ - Weekenders

Εικόνες από το υπό ανακαίνιση κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ προβλήθηκαν στην πρεμιέρα της εκπομπής «Weekenders» στον ΑΝΤ1.

Όπως εξήγησε ο Γιώργος Σπανουδάκης, οι εργασίες είναι πυρετώσεις, καθώς τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για τις 10 Οκτωβρίου, με τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Το άκρως εντυπωσιακό στοιχείο στο νέο «πράσινο παλάτι» ειναι φυσικά το εξ ολοκλήρου γυάλινο δάπεδο, το κόστος του οποίου αγγίζει τα 3,2 εκατομμύρια ευρώ και το βάρος του αναμένεται να φθάνει τους 100 τόνους!

Συνολικά, η ανακαίνιση του κλειστού του ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό θα κοστίσει περισσότερα από 18 εκατομμύρια ευρώ. Στους χώρους του, πέραν της φιλοξενίας αγώνων και των αθλητικών δραστηριοτήτων, θα λειτουργήσει και θεματικό πάρκο με πολλές δραστηριότητες.

Σημειώνεται ότι με εντολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τα χιλιάδες καθίσματα που ξηλώθηκαν από το ΟΑΚΑ, καθώς τοποθετήθηκαν καινούρια καθίσματα, έγιναν δωρεές σε Δήμους και σε διαχειριστές αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Weekenders» του ΑΝΤ1:

Ειδήσεις σήμερα:

Καραλής στον ΑΝΤ1: Θέλω άλμα πάνω από 6,10 μέτρα, αλλά... (βίντεο)

Τζάκρη - Ρακούσης: Μηνύσεις για το bullying και τις υπόνοιες

Εργατικό ατύχημα - Κρήτη: Διασωληνωμένος άνδρας που έπεσε από ύψος 8 μέτρων

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈκτακτη εισφορά στα διυλιστήρια: Το κονδύλι για τις ευάλωτες ομάδες, οι δικαιούχοι και η “έκπληξη”Σήμερα 13:05 | Ειδήσεις

Τι αναφέρεται στην σχετική απόφαση του οικονομικού επιτελείου για τον χρόνο καταβολής της, αλλά και την διανομή του ποσού σε ευάλωτες ομάδες.

Σεξουαλική κακοποίηση εγγονιών από τον παππού τους - Μητέρα παιδιών: Σκέφτηκα να σκοτώσω τον πατέρα μου...Σήμερα 10:48 | Ειδήσεις

Τι εξομολογείται η μητέρα των τεσσάρων παιδιών που έπεσαν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο τους τον παππού.

Βία ανηλίκων - Νέος Κόσμος: Μαθητές δέχθηκαν άγρια επίθεση από εξωσχολικούςΣήμερα 12:59 | Ειδήσεις

Άλλο ένα βίαιο περιστατικό με πρωταγωνιστές μαθητές. Τι ακριβώς συνέβη και πώς έγινε η συμπλοκή.

Μωραΐτης: Ο Πολάκης είναι ομοφοβικός πραξικοπηματίας - Ο Κασσελάκης πληρώνει την ομορφιά του (βίντεο)Σήμερα 11:09 | Ειδήσεις

Λάβρος κατά του Παύλου Πολάκη εμφανίστηκε ο Νίκος Μωραΐτης, μιλώντας στην εκπομπή "Weekenders" του ΑΝΤ1. Γιατί μιλά για "πραξικόπημα" στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και τις εμφανίσεις του Κασσελάκη στα ΜΜΕ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ουκρανία: Ο Ζελένσκι ζητά από τον Μπάιντεν δυτικούς πυραύλους για να χτυπήσει τη Ρωσία13:53Revenge porn – Καταγγελία 17χρονου: “Πήραν” φωτογραφίες του μέσω Social Media και του ζητούσαν λύτρα13:40Βία ανηλίκων - Νέος Κόσμος: Μαθητές δέχθηκαν άγρια επίθεση από εξωσχολικούς13:26Έκτακτη εισφορά στα διυλιστήρια: Το κονδύλι για τις ευάλωτες ομάδες, οι δικαιούχοι και η “έκπληξη”13:12Χολαργός: Καταδίωξη “μαϊμού” λογιστών που εξαπάτησαν 95χρονη (εικόνες)12:59Τουρκία - Μπαϊρακτάρ: Η Ανατολική Μεσόγειος είναι το πιο σημαντικό τμήμα της “Γαλάζιας Πατρίδας”12:45Μητσοτάκης - Ερντογάν: Το πρόγραμμα στις ΗΠΑ και η συνάντηση12:31Αντιπλημμυρική προστασία - Χαρδαλιάς: Να μπει τέλος στο γαϊτανάκι της ευθύνης (βίντεο)12:18Πήλιο: Νεκρή γυναίκα σε τροχαίο - “Κόλλησε” το γκάζι του αυτοκινήτου12:04Σεξουαλική κακοποίηση εγγονιών από τον παππού τους - Μητέρα παιδιών: Σκέφτηκα να σκοτώσω τον πατέρα μου...11:51ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 27 Σεπτεμβρίου11:38Μωραΐτης: Ο Πολάκης είναι ομοφοβικός πραξικοπηματίας - Ο Κασσελάκης πληρώνει την ομορφιά του (βίντεο)11:25Εορτολόγιο - 21 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα11:11Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Οι ριζικές αλλαγές και η επίδραση στην αγορά ακινήτων10:58Παναθηναϊκός - ΟΑΚΑ: Εικόνες από το “πράσινο παλάτι” (βίντεο)10:44Τζάκρη - Ρακούσης: Μηνύσεις για το bullying και τις υπόνοιες10:30Καραλής στον ΑΝΤ1: Θέλω άλμα πάνω από 6,10 μέτρα, αλλά... (βίντεο)10:17Αθήνα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο στο κέντρο της πρωτεύουσας10:03Super League: Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη πριν την Ευρώπη09:50Εργατικό ατύχημα - Κρήτη: Διασωληνωμένος άνδρας που έπεσε από ύψος 8 μέτρων09:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο