LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 14 Σεπτεμβρίου 2024 20:10

Λαμία - Athens Kallithea: Φινάλε φωτιά, αλλά κόλλησαν στο μηδέν (εικόνες)

Ενα ματς χωρίς πολλές φάσεις ως το 80', το οποίο πήρε φωτιά στο τελευταίο μέρος της αναμέτρησης με την Λαμία και την Καλλιθέα να δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες για το τρίποντο

Λαμία - Athens Kallithea

Στο πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, Λαμία και Athens Kallithea FC αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως τέρματα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πιο κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο είτε ο Ιβάν Κόστιτς είτε η ατυχία (δοκάρι Ματιέ Βαλμπουενά στο 86’) τους στέρησαν το γκολ.

Παιχνίδι χωρίς ρυθμό στα πρώτα λεπτά, με το σουτ του Τιερί Μουτίνιο στο 13’ να μην ανησυχεί ιδιαίτερα τον Κόστιτς. Πέντε λεπτά αργότερα, το φάουλ του Νεντίμ Μέκιτς από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έφερε την μπάλα στην αγκαλιά του καλά τοποθετημένου Μπερναμπέ Μπαραγάν. Λίγο μετά το ημίωρο, οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο γκολ, με τον Γιώργο Μανθάτη (31’) να μην κάνει καλά το διαγώνιο σουτ υπό την πίεση του Αρτέμ Μπίκοβ.

Ακολούθησε το σουτ του Ρόμπερτ Ουλντρίκις (33’), που ωστόσο δε βρήκε στόχο, με την Καλλιθέα να ανεβάζει την απόδοσή της αλλά το ημίχρονο να λήγει χωρίς γκολ. Παρόμοιο σκηνικό και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με πολλά λάθη και αρκετές διακοπές να μην ευνοούν στο να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Λαμία - Athens Kallithea

Η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι ήταν αυτή, πάντως, που άγγιξε το γκολ στο 59’, με τον Ντεμέτριους με φαλτσαριστό πλασέ να αναγκάζει σε εντυπωσιακή – και συνάμα σωτήρια – επέμβαση τον Κόστιτς. Ακολούθησαν δυο καλές στιγμές για τους Φθιώτες: αρχικά ο Άνχελ Ενρίκεζ (71’) δεν μπόρεσε για εκατοστά να έρθει σε επαφή με την μπάλα στη σέντρα του Βεντάντ Ραντόνια κι εν συνεχεία από το φάουλ του Βλαχομήτρου (72’) η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Μπαραγάν. Μετά… χαμός.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να βρουν δίχτυα και στο 83’, ωστόσο απέτυχαν δις: αρχικά ο Κόστιτς απέκρουσε με δυσκολία το αριστερό σουτ του Τζιάνι Ελία, με τον Ντεμέτριος να αστοχεί στη συνέχεια της φάσης μετά το γύρισμα του Βαλμπουενά. Δυο λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Ενρίκες να δοκιμάσει την τύχη του, αλλά το δυνατό βολέ που επιχείρησε μετά την κεφαλιά-πάσα του Ανέστη Βλαχομήτρου πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μπαραγάν.

Ο γερόλυκος Βαλμπουενά στάθηκε άτυχος στο 86’, καθώς στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Κόστιτς ενώ στις καθυστερήσεις η κεφαλιά του Γιώργου Κορνέζου δεν ανησύχησε τον Μπαραγάν. Το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τη Λαμία να φτάνει τους πέντε βαθμούς και την Athens Kallithea FC στους τρεις.

Λαμία - Athens Kallithea

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες: Ραντόνια, Αντράντε – Ισιμάτ-Μιρίν, Ματίγια.

ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Αντράντε, Νούνιες, Μέκιτς (69’ Δοϊρανλής), Γκούιντο (53’ Φουρτάδο), Βλαχομήτρος, Σάντμπεργκ (80’ Γκοτζαμανίδης), Μπίκοβ (69’ Ενρίκεζ), Ρινγκ (69’ Σαραμαντάς), Ραντόνια, Κορνέζος.

ATHENS KALLITHEA FC (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγάν, Μανθάτης, Σοϊρι, Πασαλίδης, Ισιμάτ-Μιρίν, Μοτόκ, Μερκάτι (70’ Ματίγια), Ντιμπά, Μουτίνιο (70’ Βαλμπουενά), Ντεμέτριους (85’ Λουκίνας), Ουλντρίκις (58’ Τζιάνι).

*Στο ΔΑΚ Λαμία για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση βρέθηκε και ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά.

Ειδήσεις σήμερα:

Προαστιακός: Πώς αποφεύχθηκε η σύγκρουση των τρένων στο σταθμό των Αγίων Αναργύρων

Παρ' ολίγον σύγκρουση τρένων - Γραμματίδης: “ Ήταν τεχνικά αδύνατο να γίνει ατύχημα” λέει ο πρόεδρος του ΟΣΕ (βίντεο)

Χανιά: Έκλεισε ραντεβού με κοπέλα μέσω instagram και βρήκε...6 κουκουλοφόρους

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή επισκέπτρια και δεκάδες “εγκλωβισμένοι” από πτώση βράχωνΣήμερα 15:36 | Ειδήσεις

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές. Πως έχασε την ζωή της η γυναίκα, εν μέσω κακοκαιρίας. Μεγάλη κινητοποίηση για να βγούν σώοι από το Φαράγγι δεκάδες επισκέπτες.

Μητσοτάκης: Ειδικοί χώροι για την αποθήκευση των κινητών στα σχολείαΣήμερα 12:36 | Ειδήσεις

Την διαμόρφωση ειδικών χώρων (locker) που θα μπορούν να αποθηκεύουν τα κινητά τους τηλέφωνα οι μαθητές και οι μαθήτριες στα σχολεία προανήγγειλε ο πρωθυπουργός.

Debate ΠΑΣΟΚ: Συμφωνία για τους όρους – Πώς θα διεξαχθείΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Ποιες θα είναι οι θεματικές ενότητες του debate. Ποιοι είναι οι όροι για τον κάθε υποψήφιο.

Κεραμεικός: Επεισόδιο με πυροβολισμούς - Τραυματίστηκε 36χρονοςΣήμερα 13:08 | Ειδήσεις

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί στην συμβολή των οδών Κεραμεικού και Ιάσωνος. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Reuters: Η Ελλάδα αγοράζει drones Switchblade από τις ΗΠΑ16:40Debate ΠΑΣΟΚ: Συμφωνία για τους όρους – Πώς θα διεξαχθεί16:27Πάτρα: Υπό κατάληψη το σχολείο όπου πατέρας έδειρε τον Γυμνασιάρχη (εικόνες)16:13ΠΑΟΚ - Γιάννης Παπαστεφανάκης: Τα πρώτα βήματα μετά το χειρουργείο στον μικρό οπαδό (εικόνες)16:00ΑΕΚ: Ο Μαρσιάλ και επίσημα στην ομάδα 15:45Φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή επισκέπτρια και δεκάδες “εγκλωβισμένοι” από πτώση βράχων15:31ΟΣΕΘ: Προμήθεια έξυπνων καρτών μετακίνησης μέσω Διεθνούς Διαγωνισμού (εικόνες)15:17Παρενόχληση μαθητριών: 67χρονος καθηγητής κρίθηκε ένοχος και στο Εφετείο15:04Σαλβατόρε Σκιλάτσι: Πέθανε ο “Τότο”14:50Europa League και Conference League κάθε Πέμπτη στον ΑΝΤ114:36Θεσσαλονίκη: Του έδωσε λεφτά για να κάνουν έρωτα και... τα ζήτησε πίσω με καραμπίνα!14:23Παύλος Φύσσας: 11 χρόνια από τη δολοφονία του - Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή14:10Γερμανία - Βραδεμβούργο: Η ακροδεξιά AfD προηγείται στις δημοσκοπήσεις 13:56Πληθωρισμός – Eurostat: “Τσίμπησε” στην Ελλάδα, υποχώρησε στην Ευρώπη τον Αύγουστο13:43Κεραμεικός: Επεισόδιο με πυροβολισμούς - Τραυματίστηκε 36χρονος13:32ΟΔΔΗΧ: Επιτόκιο 3,11% για το 10ετές ομόλογο13:19Αρχή για το Ξέπλυμα: Ελέγχονται 140 άτομα για απάτη - “μαμούθ“ 150000000 ευρώ13:08Πανσέληνος: Απόψε το “φεγγάρι του θερισμού”12:58Μητσοτάκης: Ειδικοί χώροι για την αποθήκευση των κινητών στα σχολεία12:45Revenge porn - Χανιά: Η νεαρή ερωμένη και τα “καυτά” βίντεο στη σύζυγο μετά τον χωρισμό12:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο